perjantai 29. lokakuuta 2010

Frutti di mare pizza a'la Hulk

Taas aijotaan Tontsan kaa tehdä omatekoiset pizzat ja nytpä minä (Hulk). -Ajattelin tehdä oman frutti di mare pizzan. -Aika lailla samaa täytettä kuin kuvan pizzassa; -mustekalaa, simpukoita -ja tuota punaista mitä lie merenelävää -"ravun makuisia kalapaloja liemessä" -luki purkin kannessa -kait sitten jotain kalaa. -Ja vielä paljon muuta. -Varmaan taas luvassa kuva sarja valmistusvaiheesta ja valmiista pizzasta sekä tänne MatoApinan blogiin -että Facebookiin.

Miehen puolikkaat / The Simpsons

 Illan Miehen puolikkaat jakson nimi on -Kyyhky -ja ainakin hauskalta jaksolta vaikuttaa noin kuvan perusteella. -Ja sitten illan Simpsoneihin -mitäs niisä olisi tänään luvassa...?

Maailman märimmät tarinat. Erikoisjakso, joss Simpsonit ja muut Springfieldin asukkaat seikkailevat historiallisissa maisemissa, veden ympärille kehkeytyvissä tarinoissa.
...
Kivalta kuulostaapi. -Odotan molempia illan ohjelmia suurella innolla.

Illan leffat TV:stä: -M:I 2 -ja Tosinuija ja vielä nuijempi

Telkusta luvassa taas hyviä elokuvia..., mm. Vaarallinen tehtävä 2 -ja Nuija ja tosinuija 2 -Tosinuija ja vielä nuijempi. -Aloittakaamme tällä edellä mainitulla -eli...
...
Vaarallinen tehtävä 2


Huippuagentti Ethan Huntin (Tom Cruise) tarina jatkuu vauhdikkaassa toimintaseikkailussa. Nyt taistelun kohteena on tappajavirus ja sen vastalääke, joiden vääriin käsiin joutuminen Huntin täytyy estää. Cruise palkittiin roolistaan MTV Movie Awardilla. Maailmanlaajuisesti yli 545 miljoonaa dollaria elokuvateattereissa tuottanut Vaarallinen tehtävä 2 on myös palkitun ohjaajansa John Woon menestynein elokuva. Pääosissa: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton, Ving Rhames, Richard Roxburgh, Brendan Gleeson, Anthony Hopkins. Ohjaus: John Woo. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (118')
...
Tämä edeltäjäänsä vauhdikkaampi jatko-osa löytyy DVD-kokoelmista edeltäjänsä kanssa samassa pahvikotelossa upeana boksina. -Eli jos uudestaan tarvetta katsoa -niin DVD vaan pyörimään. -Sitten illan toinen leffa -joka on...
...
Tosinuija ja vielä nuijempi

Hulvaton kreisikomedia on menestyselokuvan Nuija ja tosinuija itsenäinen jatko-osa. Tarina kertoo Harryn (Derek Richardson) ja Lloydin (Eric Christian Olsen) uskomattomista yhteisistä ensiaskeleista koulun käytävillä. Nuijat joutuvat vastaamaan elämänsä haasteeseen saadessaan selville, että koulun rehtori (Eugene "American Pie" Levy) yrittää kääräistä taskuihinsa 100 000 taalaa opinahjon varoja. Nähtäväksi jää myös se, kykeneekö Harry valloittamaan hemaisevan teinitoimittajan sydämen. Pääosissa: Eric Christian Olsen, Derek Richardson, Rachel Nichols, Mimi Rogers, Luis Guzman, Eugene Levy. Ohjaus: Troy Miller. (81')
...
Tämä Nuija ja tosinuija jatko-osa löytyy kyllä VHS-kokoelmista..., mutta ei vielä DVD-kokoelmiin ole eksynyt -joten telkkarista uudelleen katsominen ei ole huono vaihtoehto.

Perjantain ensi-illat Nro 4

You Will Meet a Tall Dark Stranger

Hyviä näyttelijöitä ainakin piisaa tässä leffassa..., mm. Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Josh Brolin -ja Naomi Watts. -Mutta siltikään houkuttele aivan teattereihin asti. -Romanttisessa komediassa pitää olla jotain hieman erikoista jotta saisi minut raahautumaan teattereihin. -Hyvänä esimerkkinä mainittakoon Farellyn veljesten -Sekaisin Marista -jota en tosin ole nähnyt teattereissa..., mutta sen kaltainen romanttinen komedia TOD kyllä houkuttelisi teattereihin. -Tää nyt on vain sellainen hauska..., mutta ei hillittömän hauska -joten ei houkuttele.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Det enda rationella -Ruotsalainen avioliitto

Mjooh. -Tällanen leffa. -Tartteeko tähän muuta pistää kuin sen perinteisen -"ei kiitos"...? -No laitetaan ehkä vielä -kerran on kyseessä ruotsalainen elokuva -niin ruotsiksi vielä sama -"neij tack".

Perjantain ensi-illat Nro 2

Saw 3D

Hmm. -Harjunpää vai *)Saw 3D. -Kumpikohan mahtaa houkutella enemmän teattereihin...? -Kyllä se taitaa Saw 3D olla. -Traileri nosti hieman enemmän intoa -ja no -muutenkin kotimainen vs Hollywood-leffa. -Hollywood WINS...!!!111 -Nyt pitäis eka tosin katsoa puuttuvat Saw leffat tuoreeseen muistiin. -Olen nyt neloseen asti nähnyt kaikki. -Vielä puuttuu vitonen -ja kutonen näkemättä. -Ja nehän tuli tässä juuri sopivasti hankittua DVD:lle.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Harjunpää ja pahan pappi

Voisi melkein jopa harkitakkin tätä leffaa ihan teattereihin asti mennä katsomaan. -Traileri sai innostumaan jonkin verran -ja se pikku seikka että leffassa seikkaillaan Helsingin metrotunneleissa herätti varsinkin kiinnostusta. -Mutta tosiaan melkein. -Ensi-iltaan tulee kiinnostava Hollywood leffa*) samaan aikaan -kumpikohan vie voiton...?