tiistai 21. elokuuta 2007

Karvisen tavoin nukkumaan

Mikä karsea suttuinen nukkuva Karvinen kuva? Samainen kuva löytyisi tarkempana kun vain jaksaisi selata blogia -eikä tarvitse edes selata paljoa, kun erilaiset linkit johtaa nopeasti vanhempiin blogauksiin missä tollasia nukkuvia Karvisia käytettiin. -Mutta vaihteluksi tollanen. Nyt sitten vain Karvisen tavoin nukkumaan. Ei ihan kirjaimellisesti tolleen tyynyn päälle, mutta nukkumaan kuten Karvinenkin kuvassa tekee. -Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

No, erillinen blogaus :/...:D

No mitäs tässä höpisemään? -Suoraan vaan asiaan. Huomenna on siis jälleen aikanen herätys ja sanoinko, että menen heti leffan jälkeen nukkumaan..? -No, valehtelin, mutta menen heti pistettyäni hyvänyönblogauksen, joka siis tulee seuraavana.

Onx se sit niinku "Just the 2 of Us" taiteiden yöhön?



Mitäs ny sit, jos Matskuu ei kerran kiinnosta? Mennäänkö sit kahestaa riehumaan ja räpsimään kuvia? -Mä oon nimittäin jokatapauksessa menossa sinne sielt synttäribileistä.

Täällähän oikein kerjätään <3... B)... :'(... :p... :D!


Mitein nyt voi vastustaa tulemista :x, varsinkin kun koko (:p... :D) rautatientori kerjää tulemaan mukaan :saint:, FUCK YEAH B)/noH :x, no turhaan kun näköjään kerjää :'(... :p... :D, tai tiedä sitten jos mieli vaihtuu :), ohan toi nyt paljon hiAnompaa toimintaa ku jossain Matrixissa =), huoh |O, FUCK YEAH B), tai sitten ei :'(, sen näkee sitten :saint:, joopS :p, EHEHHEHEEEEeeeeeee :D! Eli khyllä vielä...


Koko (:p... :D) rautatientori kerjää Matskua tulemaan -kuva!


...harkitsisin :), Matrix nelosta lähemmäksi ei tulla tän lisäks enään pääsemään =), FUCK YEAH B), EHEHHEHEEEEEeeeeee :D!

Päivän typy(t)

Piti nyt änkeä tuon pikku pirun tohon kuvaan pilaamaan. Mutta toisaalta, kuka nyt siihen edes kiinnittää huomiota kun kaikki katseet keskittyy kuitenkin noihin alastomiin typyihin.

Uusi kuva tosiaan galleriaan tulossa <3


Yeah. -Kunhan jaksan, niin siirrän koneen tiedostoihin ja pistän galleriaan kuvan meitsistä hieno tuliaispaita ylläni. Pitänyt jo jonkiaikaa pistää uusia kuvia galleriaan -mainostin laittavani mm. sieltä kaivarin konsertista otettuja kuvia, mutta en sit laittanut. -Tartten kyllä siinä kuvien siirtelyssä hieman apua -ite ku en vieläkään oikein handlaa sitä :ashamed:. -Sisko saa jeesata ja sitä pitää nyt venailla ku on jossain, mutta eihän sillä kiirettä.

Juu, kohta "panen" (:D) typyä, mutta eka väliin...

Siis tämän blogauksen jälkeen vielä tulossa väliin yksi juttu ennen typyä. -Eli olis siihen tuliaispaitaan liittyvä blogaus tulossa, sillä minusta on kuva missä sovitan paitaa ja sen voisi laittaa myös blogin lisäksi galleriaan uudeksi kuvaksi.

Proidi takas reissusta, samoin rakas Advent MP5 kamerani <3

Proidi tosiaan palaili eilen kolmen kuukauden reissultaan -sain muuten tosi hienon paidan tuliaiseksi. Sellanen Papuan Uuden Guinean lipun kuvioinen paita. Kuulemma joku paikallisten jalkapallo -tai joku -pelipaita. -Mutta nyt otsikon aiheeseen, eli samalla sain takaisin ehjänä ja hyväkuntoisena rakkaan Advent MP5 kamerani. Nyt voin taas ottaa kameran mukaan paikkoihin (baariin, leffaan) =). -Ja perjantaina sit omia kuvia taiteiden yöstä ja muutama toki sieltä synttäreiltäkin.

Synttäreille olen tosin luvannut mennä pe., mutta...


Eräällä kaverilla (oikeanpuoleisessa kuvassa oikealla) on perjantaina synttärit joille olen kyllä kerennyt lupautua mennä, mutta sielähän voin toki vain piipahtaa ja lähteä sit sieltä eteenpäin taiteiden yöhön. Tää kaveri kuitenki asuu ihan kävelymatkanpäässä meiltä, niin sinne voi hyvin mennä vähän juhlimaan ja sitten jatkaa taiteiden yöhön.

Taide shitin (:D) mielenkiintoiset =)...


Joo tommosia kepissä "heiluvia" juttuja siellä olis =), FUCK YE..., joopS :p... :D! Pikkasen khyllä näyttää kusetukselta toi kuva :/, mutta eiköhän se nyt suunnilleen ole jotain tommoista :), tai tiedä sitten vaikka ne vaan käveliskin siellä ihan normaalisti puujaloilla :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHEHHEEEEeeeeeee :D! No mutta kiinnostaa khyllä nähdä noi, tai lähinnä...


Taide shitin (:D) mielenkiintoiset (kaukaata) -kuva!


Taide shitin (:D) mielenkiintoiset (läheltä) -kuva!


...kusettaako ne/toi kuva linssiin ja PAHASTI :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHEHEHEEeeee :D!