perjantai 8. maaliskuuta 2013

The Last Stand: Five stars and a like

Boom shaka-laka 8)...:saint:...:)... -Nyt on Iso-Arskan uutuuselokuva -The Last Stand nähty ja oli kyllä kerrassaan TOD LOiSTava toimintarymistely. -Arska heitti paljon uusia one linereita mm. -"You fucked up my day off" -tai -"Welcome to Summerton" -ammuttuaan joukon pahiksia seulaksi. -Ja toimintakin riitti vauhtia kuin pikajunassa ikään. -Kyllä se on täydet 5 tähteä annettava ja vielä oikein Facebook tykkäys päälle.

Perjantain ensi-illat Nro 5

The Last Stand

Paras viimeisenä 8)...:saint:...:)... -Tätä on odotettu ja nyt se on sitten vihdoin ja viimein täällä -FUCK YEAH...!!!!1111 -Tänään olisi sitten tarkoitus mennä tota kattomaan. -Mennään kuitenkin pienellä varauksella että se saattaisi flopahtaa..., mutta TOD suuret epäilykset että niin pääsisi käymään. -Trailerit antanu kuitenkin sellaisen vaikutuksen että aivan v|tun kovaa meininkiä luvassa. -Floppasi tai ei -sen ainakin lupasin ittelleni -että heti kun elokuva ilmestyy ennakkotilaukseen NetAnttilan sivuille -niin siltä istumalta pistän tilaukseen. -Pitääkin jo loppukuusta -tai viimeistään ens kuun alusta alkaa kyyläämään NetAnttilan sivuja sitten ahkerasti. -Voisin kuvitella että aika äkkiä kuitenkin saatavilla DVD:nä ja Blu-Raynä. -Mitä nopeammin se tulee kauppoihin -sitä nopeammin saan sen kokoelmiini. -Sitä ennen tulee varmaan teattereissakin käytyä enemmän kuin kerran käytyä toi kattomassa. -Vaikka floppaisikin. -Jos se olisikin toisella katsomalla parempi.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Pitch Perfect

No jokseenkin katottavalta vaikutti trailerin perusteella..., mutta ei missään nimessä teattereissa asti nähtynä. -Eli siinä mielessä -"ei kiitos". -DVD:ltä sitten ehkä.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Kerron sinulle kaiken

Haukotuttaa jo pelkkä julisteen näkeminen -joten itse leffan näkeminen -en usko että ylivahvaksi keitetty kahvikaan pitää minua hereillä sen aikana. -Joten -"ei kiitos" -vaan tällekin rainalle.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Broken -Särkynyt

Sentään kaksi hyvää näyttelijää elokuvassa; -Tim Roth ja Cillian Murphy..., mutta aivan vääränlaisessa elokuvassa minun makuuni -joten -"ei kiitos" -ja etiä päin esittelyissä.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Sammy 2 -Sammyn suuri seikkailu 2

Jaa-a jaa-a -viitiikö tästä nyt alkaa vaahtoamaan mitään kun ei ole edes suunnattu minun ikäisilleni...? -Hollywoodissa tuotetaan sentään aikuisenkin makuun sopivia animaatioleffoja. -Tää vaikuttaa vaan pelkille kakaroille tehdyltä -joten -"ei kiitos".

The Last Stand: -TODAY

The Last Stand: -TODAY -Whoo-hoo -FUCK YEAH 8)...:saint:...=)...:)...!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 -Lisää hehkutusta luvassa itse esittelyblogauksessa.