maanantai 2. helmikuuta 2009

Päivän video!

Kesällä teattereihin rymisevän Transformers: Revenge of the Fallen -leffan TV-spotti näyttää kyllä TOD upeelta, joten varsinkin HD:na se ansaitsee paikkansa päivän videona. Kastokaa vielä kuin voitte ennen kuin video poistetaan tekijänoikeuslain nojalla, kuten monelle muulle eilen Super Bowlissa näytetyille ja Youtubeen laitetulle trailerille on käynyt.

Maanatain typy!

Onneksi ei käynyt kuten päivän kuva enteili :whistle:, eli mitään pulloa tai lasia ei TOD tarvita =), mutta silmiä täytyy kyllä hieraista ennen kuin uskoo ton mahtinäyn todeksi :o... :D!

Pakko se on uskoa :rolleyes:, sillä hieraisun myötä ilmestyi rutkasti lisää todisteita typyn olemassa olosta =)... :D! Olen täysin vakuuttunut :saint:, joten voinen siirytä typyn kanssa yhen toisen elimen hieromiseen ;)... :x... B)... =)... :D!

Päivän kuva!

Päivän kuva paljastaa että Shallow Hal -tyyppisen optisen typyilluusion kokemiseen riittää mainiosti pelkkä sopivasti sijoitettu drinkkilasi :x... :p... toki myös kolmen tujun shotin ja yhden vahvan drinkin juonti ajanee saman asian :D! Toivottavasti päivän typyä katsellessa ei tarvitse hakeutua pullolle :x... tai tiskikaapille :D!