maanantai 22. marraskuuta 2010

Päivän ällöttävä(t) kuva(t)

Tulipa sittenkin tehtyä käynti tapahtumapaikalla..., mutta ainoat kuvat mitä sain loppupeleissä otettua oli tiesulut jotka oli pystytetty kauemmaksi onnettomuuspaikasta tutun pysäkin edustalle josta päivittäin otamme bussin.

Itse onnettomuuspaikalle kun kävelin niin vastaan ajeli hinausauto joka veti sitä onnettomuusrekkaa. -Enkä sitten tietenkään kerinnyt ottaa kuvaa siitä.

Perillä onnettomuuspaikalla oli sitten niin paljon poliiseja etten sitten viitsinyt mennä lähemmäksi. -Sielä oli muutenkin jo keritty siivomaan kaikki jäljet. -Jopa romahtanut silta oli jo korjattu pois. -Ottamani kuvat ovatkin siitä syystä ällöttävät että jäivät ainoiksi mitä sain otettua -ja että tein aivan turhan reissun.

Päivän ällöttävä tapahtuma

No jopas :o...:/... -Ihan täällä lähellä missä asustelen tapahtui tänään klo 15:15 aikoihin tollanen ikävä onnettomuus. -Tien ylittävä jalankulkusilta oli ison kuorma-auton törmäyksen*) johdosta romahtanut ja kuorma-auton kuljettaja kuoli tapaturmassa.

Nyt tyydyn Iltiksen sivuilta poimittuihin kuviin..., mutta jos onnettomuuspaikalla vielä huomenissa on selviä jälkiä onnettomuudesta voisi ottaa kameran varmuuden vuoksi mukaan ja ottaa omat kuvat.

Siinä näkyy silta vielä ehjänä Google maps sivuilta löydetyssä kuvassa. -Ton alta on useasti kävelty ja menty bussilla. -Onneksi ei nyt tullut mentyä sen alta.

EDIT. Tämä onkin pelkkä päivän ällöttävä tapahtuma. -Ällöttävät kuvat samasta aiheesta tulee erikseen. -Tulipa sittenkin näet käytyä paikanpäällä.

DOUBLE EDIT. -Pieni korjaus onnettomuuden tapahtumakulkuun*). Se olikin nosturi joka törmäsi siltaan ja sen kuljettaja on ihan elävienkirjoissa. -Se kuorma-auto jonka kuljettaja kuoli -oli muuten pakettiauto eikä kuorma-auto. -Ja se oli tulossa vastakkaisesta suunnasta mistä tämä nosturi tuli.

Miehen puolikkaat / 24 / Illan leffa TV:stä: Voitte suudella sulhasta

 Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Uusi uljas Charlie. Topakka Mia on ylpeä saatuaan Charlien urheilemaan, syömään terveellisesti ja lopettamaan alkoholilla läträämisen. Mian tavoitteena on siis luoda uusi uljas Charlie. Elämäntaparemontin keskellä Charlien mieleen hiipii kuitenkin karmiva epäilys: onko pitkäaikainen parisuhde varmasti kaikkien uhrauksien arvoinen? Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan 24 -mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

12.00 - 13.00. Presidentti Taylor ja Dalia Hassan kertaavat rauhansopimuksen ehtoja. Samaan aikaan Jack yrittää löytää todisteita siitä, että presidentti Hassanin murhaan johtaneessa operaatiossa oli mukana myös venäläisiä osapuolia. Entinen presidentti Logan haluaisi julkista tunnustusta osuudestaan neuvottelujen onnistumisessa. Amerikkalainen toimintasarja. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Jännältä kuulostaapi :)... -Ja illan leffana tänään tulisi Adam Sandlerin tähdittämä komedia -Voitte suudella sulhasta -joka löytyy kyllä myös DVD-kokoelmista -eli jos mielii nähdä uudestaan -niin sitten DVD:ltä katsottuna. -Mutta pistetäänpä vielä leffan selostukset tähän alas...

 Voitte suudella sulhasta

Palomiehet Chuck Levine ja Larry Valentine ovat parhaat ystävykset. Larry on perhekeskeinen leski-isä, joka rakastaa lapsiaan, kun Chuck puolestaan viettää rietasta ja rattoisaa poikamiehen elämää. Ystävyys saa uuden ulottuvuuden, kun Larryn vakuutusyhtiö vaatii miehelle puolisoa, jotta hänen lapsensa merkitään hänen henkivakuutuksensa edunsaajiksi. Ohjaaja: Dennis Dugan, USA 2007, 110¿. Pääosissa: Adam Sandler, Kevin James ja Jessica Biel.
...
Kyllä vois uudestaan joku kerta katsoa. -Sivuosassa nähdään -mitä tuossa selostuksessa ei mainita -yksi lemppareistani -Ghostbusters leffoista tuttu -Dan Aykroyd.

3 days left

Minä lasken päiviä kiitospäivään -kalkkuna taasen laskee elinaikaansa; -3 päivää jälkellä.