torstai 17. marraskuuta 2022

Päivän juoma

Candy Townista tuli ostettua myös leffajuotava ja se on tollanen melko massiivinen tölkki AriZona Kiwi Strawberry Fruit Juice Cocktailia. On niitä isompiakin limppareita tullut juotua leffassa..., mutta toivon silti ettei tulisi kamala kusihätä ton juotua.

Päivän jälkiruoka

Vähän vaihtelua leffamässyihin kun normaalisti otan Suffeli Puffi ja Pätkis pussin Finnkinon omasta valikoimasta. Mutta nytpä tuli käytyä Candy Townissa mistä lähti mukaan hieman järeämpi arsenaali mässyä. Päällä näkyy olevan vain jotain suklaakuulia ja lakua..., mutta niiden alla on kunnon kirjo eri makeisia - kaikki tosin suklaata..., mutta eri tyylisiä. On mm. suosikkejani Pollyja ja vaikka mitä muuta. Varmaan jää leffan jälkeen kotiin vietäväksi jotain.

Päivän TV-tunnari + Music & Lyrics


Päivän TV-tunnarina kuullaan tänään japanilaisen animesarjan italiankielinen tunnari. Lapsena tuli katsottua tätä sarjaa kun asuttiin Italiassa ja tämä oli yksi suosikki lastenohjelmista. Sarjan tunnusmusiikki on jäänyt ikuisesti mieleen. Koska kappaleessa on myös laulua on tämä myös Music & Lyrics blogaus. Alla👇 kappaleen sanat.

Yattaman theme song (Italian)

Yattaman, Yattaman
Al gran filone d'oro
Yattaman, Yattaman
Buona guardia fa
Yattaman, Yattaman
Divertente ma severo
Coraggioso e battagliero
Yattaman!

Yattaman, Yattaman
Al nemico da battaglia
Yattaman, Yattaman
Con gran comicità
Yattaman, Yattaman
Vince in ogni guerra
Sentinella della Terra
Yattaman!

Sopra i grattacieli o nel deserto va
La sua strana macchina il nemico troverà
E guerra di bottoni ricomincerà
Ma Yattaman, corsaro, ben difenderà quell'oro! (Yuhuhuu)

Yattaman, Yattaman
Con le armi stravaganti
Yattaman, Yattaman
Ridere ci fa
Yattaman, Yattaman
Coi congegni divertenti
Al servizio sempre dell'umanità (E' Okay!)

-MUSICA-

Sentinella della Terra
Yattaman

Nell'isola deserta o nella gran città
La sua strana macchina il nemico troverà
E guerra di bottoni ricomincerà
Ma il gran filone d'oro nelle mani sue è sicuro! (Yuhuhuu)

Yattaman, Yattaman
Al gran filone d'oro
Yattaman, Yattaman
Buona guardia fa
Yattaman, Yattaman
Divertente ma severo
Coraggioso e battagliero
Yattaman!

Elettronico corsaro
Yattaman! (Vai! Vai!)

-MUSICA-

Sentinella della Terra
Yattaman

Yattaman, Yattaman
Con le armi stravaganti
Yattaman, Yattaman
Ridere ci fa
Yattaman, Yattaman
Coi congegni divertenti
Al servizio sempre dell'umanità

Con le armi piene di
Comicità

Yatta-tu-uu

...



Päivän leffa

Tänään todiaan menen katsomaan Kinopalatsiin tätä elokuvaa - See How They Run nimistä rikoskomediaa. Alkaa tosin vasta klo 20:55 joten voisi melkein piipahtaa kodin kautta viemässä ostamani leffat mistä omat esittelyblogaukset Hulkin blogissani.

Päivän ruoka

Tulipa käytyä syömässä ramenit Momo Toko nimisessä ravintolassa ja tuli otettua hieman tulisempi ramen - nimittäin chilipossuramen. Hyvää oli vaikka normaalisti suosin toista ramenkuppilaa nimeltä -Fat Ramen. Mutta tämä oli lähempänä Kinopalatsia mihin menen myöhemmin leffaan josta sitten lisää päivän leffa blogauksessa.

666. blogaus

Ja siinä se on: ~ 666. blogaus😈🔥. Ei voi muuta todeta kuin p3rkele kuinka h3lvetin upeaa s#atana sentään😎 ~ Hjoops..., mutta kait sitä voisi jotain vähän järkevämpääkin tähän sanoa. No ainakin oheisesta kuvasta sen verran että se on ite ottama kuva Herttoniemen metroasemalta  - bussikatoksen pylvääseen oli joku kiinnittänyt tollasen hienon tarran - joten räpsäisinpä kuvan siitä varta vasten tätä blogausta varten. Tarrassa kutoset tosin osoittivat väärään suuntaan..., mutta onneksi sain käännettyä kuvan siten että kutoskolmikko on oikein päin.

VÄLIVIIVA

Kait se on taas hyödynnettävä väliviiva blogausta jotta päästään 665. blogaukseen ja seuraavaksi sitten siihen 666. blogaukseen. Kohta melkein oma labeli näille väliviivoille.



Extra KKSA-kuva + pilanimi

Näiden päivän KKSA-kuva blogausten myötä myös päivän pilanimi blogaukset on lähtenyt hurjaan nousuun. Tänä vuonna niitä sataa-sataa ropisee ihan kunnolla. Nytkin tuli muokattua uusi KKSA-kuva joka toimii samalla myös päivän pilanimi blogauksena. Kyytiä saa Robin Williamssin ysärikomedia Isä sisäkkönä jonka alkuperäinen nimi vääntyy...

...

Mrs. Doubtfire..........................................Mr. Don't-hire

Päivän KKSA-kuva + puujalka

Kun uni ei maita niin on muokattava uusi päivän KKSA-kuva. Ja tämänkertainen toimii samalla myös päivän puujalkana. Vitsi on luettavissa oheisesta kuvasta. 

No päästiinpä sentään taas askeleen lähemmäksi tavoitetta. Mutta nyt takas nukkumaan.

Hyvänyön blogaus

Jeppistä jepulis ~ elikkä nyt voisi mennä tästä nukkumaan ja ei muuta kuin - hyvää yötä ja MO!

Paholainen hengittää jo niskaan

No nyt ollaan jo niin lähellä paholaisen lukemaa 666 että voi jo tuntea perulaisen hengityksen niskassaan. Tämän turhakeblogauksen myötä ollaan enää vain viiden blogauksen päässä tavoitteesta..., mutta säästän blogailut vasta aamuun. Nyt en edes keksi mitään blogattavaa jotta päästään sinne 666 asti enkä TOD ole väkisten väkertämässä mitään. Ehkä vielä yhden askeleen lähemmäksi hyvänyön blogaus blogauksella..., mutta sitten kyllä nukkumaan.

Happy Birthday following actors and one director

No jopas on nyt taas iso liuta onniteltavia. No ei muuta kuin esittelemään aloittaen ylävasemmalta. Siellä meillä on mm. elokuvista The Mean Girls..., Sherlock Holmes ja Morning Glory tuttu Rachel McAdams joka täyttää tänään 44-vuotta. Sitten on elokuvista Office Space ja Dodgeball tuttu Stephen Root joka täyttää tänään 71-vuotta. Seuraavaksi on elokuvista Robin Hood: Varkaiden ruhtinas..., Meren raivo ja The Abyss tuttu Mary Elizabeth Mastrantonio joka täyttää tänään 64-vuotta. Sitten onkin Batmanin paluu..., Twins - identtiset kaksoset ja Junior tähti Danny DeVito joka täyttää tänään 78-vuotta. Ja otsikossa mainittu -"...and one director" eli Martin Scorcese täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Ja sitten päästäänkin viimeiselle riville jossa ekana on mm. Iron Man elokuvista tuttu Leslie Bibb joka täyttää tänään 49-vuotta. Ja viimeisenä on vielä Jim Carreyn poikana elokuvassa Liar, Liar nähty Justin Cooper joka täyttää tänää 34-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.