maanantai 11. joulukuuta 2023

Extra juoma

Pistetäänpä testaukseen tämä tänään ostamani Bomba Jungel Energy juoma.
Ja PAKOllinen hörppykuva totta kai. Ehheheh😄.

Päivän toinen leffa

Nyt sitten vuorossa Samuel L. Jacksonin vuoden 2019 Shaft elokuva. Eipä kait sitten oikein muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi vetäisin huiviin muutaman Twinkien. On ne vaan parhaita - ei voi muuta sanoa. 

Päivän leffa

Tänään sitten vuorossa ne Samuel L. Jacksonin tähdittämät Shaft elokuvat ja sain juuri katsottua sen vuonna 2000 valmistuneen ekan leffan. On se kyllä kova leffa - ja ainakin minusta (Hulk) jopa parempi kuin alkuperäiset elokuvat.

Label ehdotus

Eiköhän Coca-Cola ansaitse oman labelinsa kerran pizzalla ja hampurilaisellakin on omat labelinsa. Onhan Cokis kuitenkin blogatuin juoma koko MatoApinan blogissa. Mites on?

Päivän "täyteblogaus" juoma

Juu - tämä on tosiaan hieman tämmönen täyteblogaus  kun ei ole oikein muuta sanottavaa kuin että - siinä Cokis kaatuu mukiin. Mitäs muuta tähän nyt lisäämään.

Päivän ruoka (by Hulk)

Ja siinä ne pizzat pöydällä valmiina syötäviksi - vasemman puoleinen on Beefy Crispy ja oikean puoleinen on puolestaan Chicken Hawaii. Vakkati pizzat siis.

Tän illan ruoka ostosten esittely

Blogataan nyt blogausten kertymisen vuoksi oma ruoka ostosten esittely blogaus tämän iltaiselle ruoalle vaikka sanoin edellisessä blogauksessa että se selviää päivän ruoka blogauksessa. Tilasinpa sitten pizzat (toinen pizzalaatikko alempana) ja juomaksi otin perus Coca-Colan. Sitten sen päivän ruoka blogauksen pariin.

Joulukalenteri, luukku 11.

Joskus ilolle

pitää itkeä

tilaa.

Päivän ruoka

Siinäpä se ruoka lepää, oli/on khyllä varsin hyvää 😊😋

Taas ei saa mitään selvää..?! 😖

Sitä varten se salama on keksitty, kuten olen toitottanut 😇😋😁


Hyvä ruoka, hyvä ohjelma - unohtamatta juomaa, khyllä kelpas... =) :P

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Nyt en laiskotellut, vaan esittelen ruoka ostokset - kun on kunnon ruokakin kyseessä 😇😋 Ei kait muuta, kun pidemmittä puheitta esittelemään ainekset; Ben's Original Pitkäjyväinen riisi (1kg 3,25e), Sjo Kirjolohi fileesuikaleet hunaja-mandariini (270g 5,99e) ja Valio Hyvä Suomalainen Arki Ruokakerma 10% (2dl 0,59e), sekä juomana Rainbow Festival jämät.


Jooh, perinteisesti; ihan kelpo setti oli :) TOD..!! =) Hintaakin oli yllättävän paljon, mutta... Kala on tiettävästi kallista =/ itQ :'( Mutta, samalla se on erinomaisen hyvää - varsinkin jos vähän harvemmin syö, niinQ minä. Jos sitä söisi joka viikko, niin voisi alkaa kyllästyttää... Toki, kaloja on monia erilaisia - mutta... No mulle riittää kerran pari kuussa, jos sitäkään...

Taas uutta likööriä sekoitukseen

Mähän oon nyt kunnolla hurahtanut näihin mun liköörikokeiluihin. Nyt toteutan sen mihin olin jo aikaisemmin ostanut karkit valmiiksi..., mutta menin sitten syömään molemmat sellaisinaan. 
Mutta anyway - tässä niitä limenmakuisia karkkeja pullon pohjalla...
...-ja tässä Leijona viina lisättynä joukkoon. Tästä odotan hyvän makuista makuelämystä.
Ja siinä ne Candy Corn karkit viinan seassa. Unohdin kokonaan ottaa kuvan pelkistä karkeista pullon pohjalla.  Tämänkin odotan olevan super hyvää. Ainakin ite karkit oli superhyviä.

Päivän makee(t) kuva(t)

Löysinpä eräästä lehtidivarista tollasen vanhan leffa-aiheisen lehden jonka kannessa poseeraa itse Arnold Schwarzenegger. Yllä👆 olevan kuvan esittelinkin jo omassa Hulkin blogissani uutena IRC-galleria oletuskuvana.
Siinä vielä erillinen kuva pelkästä lehdestä.
Ostin lehteä varten tollaset kullanväriset kehykset...
...-ja pistin lehden seinälle esille muiden Iso-Arska teemaisten taulujen viereen. Tähän ei voi muuta todeta kuin ~ ARNOLD FOREVER...!!!!1111

Lähipäivien ruoka ostosten esittely

Laitoin otsikkoon tuon -"lähipäivien" -koska tänään ainakaan en enää jaksakaan lähteä väsäämään ruokaa noista ja huominenkin vähän epävarma teenkö silloinkaan kun ohjelmaa päiväsaikaan. Ylihuominenkin menee tiukoille menojen kanssa eli olisikohan se sitten torstai jolloin lähtisin tekemään ruokaa noista kuvan aineksista. Näin varmaan pitää tehdä. Mutta ainekset voin hyvin esitellä nyt heti - elikkä siinä on ekana Barilla Spaghetti paketti - sitten sen alla on 3 kpl Frozen Duck Pekin Breast with skin pakettia (200-250g) - Rainbow Kirsikkatomaatti (250g) -ja Dolmio valkokastike purkki. Ruokajuomaksi lähti tuo Old Jamaica Ginger Beer pullo. Sitten näkyy kaksi pienempää limpparipulloa mitkä piti juoda kaupunkireissun aikana..., mutta ne jäikin sitten kotiin juotavaksi. Toinen on tuo Genki Ramune vihreä tee juoma ja toinen on tuo käsikranaatin näköinen pullo Bomba nimistä limpparia. Yllämainitut ruokatarvikkeet lähti kaikki Sokos ostarin S-Marketista paitsi pakastetut ankanrinnat lähti Hakaniemen Kiinalaisesta ruokakaupasta. Sitten kuvassa näkyy vielä pari Kampin Alkosta mukaan lähtenyttä Leijona viina pulloa. Lisäksi ostin Forumin Hello America kaupasta uuden setin niitä Candy Corn karkkeja ja niitä Svenskt Frysyorkat karkkeja jotta voin sekoittaa ne niihin ostoksiini Leijona viinoihin. Samasta kaupasta lähti jälkiruoaksi tuo paketillinen Twinkies leivoksia. Melkoiset herkut tuli hankittua. Mutta ruoka tosiaan torstaille ja tälle päivälle olen jo miettinyt korvikeruoan mikä selviää sitten päivän ruoka blogauksessa. 

Näetkö tuhmia?

Joulukinkku tuo aina veden kielelle..., mutta tämä kinkku saa kuolan valumaan kuin Niagaran putouksen ikään.

Päivän (sarja)kuva

Eilen oli synkkä 101 Dalmatialaista sarjis niin nyt olisi sitten vuorossa Paavo Pesusieni synkistelysarjis. Tämäkin tuli missäs muuallakaan vastaan kuin Facebookissa. 

Päivän kuva

Tapahtui aika hassu kömmähdys hampaita pestessä. Laitoin hammastahnan vahingossa väärälle puolelle hammasharjaa🤦‍♂️...🙄...😄... Pistin kuvan myös Facebookin -"Ei mennyt kuten strömsössä" -ryhmään.

Happy Birthday Gary Dourdan

Tänään on näyttelijä Gary Dourdanin syntymäpäivä. Herra on tuttu mm. sarjasta C.S.I. (Las Vegas) ja elokuvista Alien Resurrection ja Perfect Stranger - Vaara verkossa. Hän täyttää tänään 57-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 Gary Dourdan.

Screenshot & Link

Happy Birthday following actors 

Typyjoulukalenterin 11. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 11. luukku. 
Tätä katsellessa tekisi mieli varata lento jonnekin lämpimään kohteeseen aurinkorannalle.