perjantai 26. toukokuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

Eilen oli vähän kevyt ruoka, joten mainostin että tänään (ja huomenna) syön kunnolla... Noh, eipä tämä khyllä kovin kunnolliselta näytä..?! 😵 Noh, se onkin...

Niin, se onkin osa buffettia - se (edellinen kuva) oli alkupala, tässä on pääruoka 😇 Se on khyllä hyvä osa buffettia, että saa kaikenlaista syötävää - ja tietenkin niin paljon kun jaksaa syödä. Toki, saahan ravintolaista vaikka mitä (alku-, pää- & jälkiruoka, yms...), mutta hinta lähenee sillon (jos ottaa kaikkea) jo pilviä!? 😰

Joo, ihan hyvä ruoka oli - 'pääruoka' oli kukkoa viinissä, khyllä kelpas 😍😎 En nyt vaan hirveästi syönyt (lisääkään en hakenut...), mutta se varmaan johtuu siitä - että syötiin jo siinä kahdentoista (12.00) aikaan...


Mutta hyvin tolla pärjäsi koko päivän... :) Tai noh, herkkuja tuli syötyä aika paljon - ja khyllä pienen iltapalan vedin (mutta siitä en ottanut kuvaa, joten se siitä...)! Ihan kiva päivä oli - tai siis, ruoka (siitähän mä blogaan, tai ainakin pitäisi..?! =X :'( :P :D)! Huomenna on khyllä luvassa vielä parempaa, yhtä parasta ruokaa mitä kotona voi tehdä =) Olen khyllä aika monen ruuan kohdalla kehunut sitä/niitä parhaiksi, mutta... No tällä on hintaa jo sen verran, että paree olla hyvää...

Päivän toinen leffa

Kotona jatkuu Arska-maratoni ja vuorossa on mainio '85 toimintapätkä - Commando. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. Niin ja - ARNOLD FOREVER...!!!!!1111

Extra ruoka

Eiliset lasagnetot sai uuden juustokerroksen ylleen ja sitten vain uuniin.
Ja siinä sitten lautasella tarjottuna. Eipä oikein muuta lisättävää.

Ruoka ostosten - siis ostoksen - esittely

Mikäs ihmeen yksittäinen Valio Mozzarella juustoraaste? No eilistä lasagnettoa jäi yli sen verran että siirsin jämät pienempään vuokaan. Sitten vaan länttään uudet juustot päälle ja hetkeksi uuniin niin hyvää tulee.

Päivän leffa + poster + extra juoma + jälkiruoka

Tästä puhuin jo leffan ensi-ilta esittelyissä että menen tänään katsomaan tätä joten tähän ei nyt jäänyt paljoa sanottavaa. Eli päivän extra juoman pariin.
Ja sehän on ihan perus Coca-Cola..., mutta tollasessa tyylikkäässä Pieni merenneito teemaisessa mukissa. 
Sitten on vielä perus leffamässyt eli Suffeli Puffit ja Pätkis mikä on hautautunut Suffelien alle. 

Päivän ruoka + juoma

Kampin Mäkkärissä tuli käytyä syömässä ja nappasinpa sitten huvikseni kuvan pöytänumerosta.
Ja siinä sitten itse ateria mikä oli Double American Cheese ateria. Dippinä toimi Cheddar dippi ja juomana perus Coca-Cola

Perjantain ensi-illat, Nro 5

The Holy Mountain 

Ihan hieno juliste...,mutta ei aivan riitä houkuttelemaan katsomaan tätä teattereihin. Julisteelle 👍 itse leffalle -"ei kiitos".
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Mahtava Morris

Animaatioleffat muuten käy..., mutta kunhan ne on Hollywood tuotantoa tai Japanilaista animea. Tämä puolestaan kuuluu niihin -"ei kiitos" -elokuviin.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3


The Three Musketeers: D'Artagnan

Tämä tuli käytyä katsomassa mysteerinäytöksessä ja oli ihan hyvä..., mutta uusintakatselun taidan kuitenkin säästää DVD:lle tai Blu-Raylle.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

The Little Mermaid

Tämähän kiinnostaa ja tätä ajattelinkin tänään mennä katsomaan. Alkuperäisen piirroselokuvan katson sitten kun olen hankkinut tämän kokoelmiin.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Hirttämättömät

Tämä tuli nähtyä kutsuvierasnäytöksessä ja oli kyllä niin sysip#ska etten enää ikinä halua nähdä sitä uudestaan. Joten -"ei kiitos" - vaan tälle ja kohti seuraavaa leffaa.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään tuli ensi-iltaan yksi leffa mikä kiinnostaa nähdä ja minkä varmaan menen tänään myös katsomaan. Mikä se on - se selviää itse esittelyissä.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors and one musician

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvien Twister ja Guardiens of the Galaxy, Vol. 2 Soundtrackeissa kuultu Stevie Nicks täyttää tänään 75-vuotta. Sarjasta Miami Vice tuttu Philip Michael Thomas täyttää tänään 74-vuotta. South Parkin Matt Stone täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Precious ja The Hunger Games tuttu Lenny Kravitz täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista Independence Day ja Pahan oma tuttu Margaret Colin täyttää tänään 65-vuotta. Poliisiopisto leffoista tuttu Bodcat Goldthwait  täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista The Geen Mile ja The Punisher: War Zone tuttu Doug Hutchinson täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvista Mars Attacks! ja Jackie Brown tuttu Pam Grier täyttää tänään 74-vuotta. Sitten vielä elokuvista Fight Club..., Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street ja Les Misérables tuttu Helena Bonham Carter täyttää tänään 57-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.