torstai 22. toukokuuta 2008

"That's all folks!"

Aika sanoa Putte Possun tavoin "That's all folks" ja vetäytyä koneelta jättäen hyvänyön blogauksen tälläkertaa muiden kunniaksi pistää. -Se on näet omalta osaltani hyvää yötä ja MO!

Torstain typy!

Jaa-a, nyt kyllä näyttää enemmän joltain vaate- ja korumainokselta kuin himokkaalta typyltä :/. Ei muuta kun selvittämään totuus B)!
Totuushan on että typy on kiusoitteleva Quick Change -vaatteenvaihtoartisti :p, joka on aluksi alusvaatteisillaan =)...

...välillä pelkässä turkissa :P...

...sitten pelkkien korujen peittämänä :o...

...ja lopuksi alasti jolloin hommat voi vihdoin alkaa B)... :D! Seksikkään Quick Change -näytöksen ansiosta esileikit voidaankin unohtaa =)... :D!

Typymuistutus

Sehän on Michelle Monaghan elokuvasta Mission: Impossible 3, joka on minulla tuossa ihan loppuratkaisussa. -Pysäytin leffan katsoakseni onko päivän typyä jo tullut, jonka muuten Matsku pääsee jälleen duunaamaan. -Eipä ollut vielä tullut, täten muistutus. -Takas leffan pariin.

Nhaiko se taas... -Joops..

Ihan tarpeeksi hommia rästissä olevissa tarinoissa, joten eipä tartte. -Vaikka eipä jokaista mainintaa meistä tarttekaan huomioida.

PAkKO taas huomioida B)...:saint:..:p...:D...

Jokainen maininta on maininnan arvoinen. -Taas se Nhaiko mainitsi jotain meistä, jotenka pistetään me taasen maininta siitä. -Noin, nyt sekin tuli hoidettua B)...:saint:...:D...:p..

Duudsoneissa tänään!

Nelosella nähdään uusi kansainvälinen tuotantokausi Duudsonien tempauksista. Sarjassa Duudsonit palaavat pitkään ulkomailla kierrettyään takaisin Suomeen ja joutuvat etsimään itselleen uuden maatilan vanhan tuhoutuneen tilalle. Kun uusi koti löytyy, sarjassa seurataan Duudsonien elämää, johon kuuluu mm. vaarallisia stuntteja, maalaistötiä, talojen räjäyttelyä, panssarivaunuajelua ja 300-kiloisen lemmikkisika Britneyn hoitoa. Kotimainen viihdeohjelma.
...
Taas sama sepitys :o?? -Onkos Telkku.comissa nyt joku virhe Duudsonien kohdalla, että ei uusia sepityksiä ilmesty. -No ehkei seuraavalla kerralla sitten blogata enää Duudsoneita. -Varsinkaan lukematta ensin sepitys onko se sama ennen kuin kopioi tekstin ja kerkiää blogata sen :ashamed:...:/...:|..

Päivän kuva

Star Wars meiningillä jatketaan päivän kuvassa sillä mitäs ihmetta tuo Chewbacca oikein touhuaa ton prinsessa Leian kanssa? -Taitaako se tehdä Han Solosta mustasukkaisen, vai kuinka?

Päivän video

Jaa-a. -Kävimpä Apple Movies sivustoilta katsomassa uusimmat trailerit ja törmäsin tollaseen leffaan ku -Star Wars: Clone Wars. -Traileri näyttää tältä, olkaa hyvät...
...

Star Wars: Clone Wars trailer

Päivän makee kuva

Tollanen makee kuva löytyi kun pisti hakusanaksi "Revenge of the Mummy: -The Ride". -Universalin studioissa, Hollywoodissa kuulemma on tollanen kyyti olemassa -tai tiedä onko enää, mutta kuitenkin ollut. -Lintsille vaan sellanen.

(Lost)

Mökkihöperyys. Locke jatkaa Jacobin mökin etsintää samalla kun Keamy menee äärimmäisyyksiin Benin etsimisessä. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen jännitysdraama. 4. tuotantokausi.