lauantai 12. huhtikuuta 2008

Päivän video :D!

Päivän video on editoitu versio tästä videosta, jossa Uwe Boll itse vastaa (tosissaan tai läpällä mutta varmaakin pelkän julkisuuden takia |O) keskiviikkona blogaamaani adressiin.

Päivän video on sen verran taidokkaasti ja hauskasti editoitu että alkuperäistä ei tarvitse edes katsoa nauraakseen lattialla kierien :D, kuten mä tein ainakin melkein :P. Tai no kannattaa alkuperäinenkin katsoa, koska sitäkin katsoessa saa nauraa aika hyvin ton pällin sanomisille :D!



"I want George Clooney fucking Michael Bay fucking Uwe Boll", *REPS* :D :D :D!!!

TV tarjonta tänään

(The Year of the Dragon, USA 1985, 136')

Ohjaaja: Michael Cimino. Pääosissa: Mickey Rourke, John Lone, Ariane. Tiukassa rikoselokuvassa New Yorkin ansioitunein poliisi ottaa yhteen kiinalaismafian nousevan tähden kanssa.
...

(Beautiful Girls)

Huippunäyttelijöillä roolitettu romanttinen draamakomedia Williestä (Timothy Hutton), joka saapuu New Yorkista pieneen kotikaupunkiinsa Knight's Ridgeen luokkakokoukseen. Vanhojen ystävien tapaaminen herättää katkeransuloisia tunteita ja saa Willien epäilemään sitoutumissuunnitelmiaan. Tarinan avainhenkilöiksi kohoavat Uma Thurmanin esittämä vaaleaverikkö ja Natalie Portmanin (Star Wars -elokuvat, V niin kuin verikosto, Leon) hurmaavasti tulkitsema nokkela naapurintyttö. Pääosissa: Timothy Hutton, Uma Thurman, Natalie Portman, Matt Dillon, Mira Sorvino, Rosie O'Donnell, Michael Rapaport. Ohjaaja: Ted Demme. (107') Uusinta.

Lauantain typy!


Noniin :p, aamu (:p... :D) panon aika ku illalla on menoa :saint:, joopS :p... :D! Joo, ÖÖÖöööh :p, ei kai typy nyt sekottunu päivän kuvaan :x... :'(... :p... :D, selvittämään B)...


Toi sekottunu päivään kuvaan :o, mitä mä oikein höpisen :|... :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D! Niin tai onhan toi tän päivän "hottis" kuva =), TOD *SYDÄN*, mutta..., joopS :p... :D! Joo taas on Pipalle lisää eläin aiheisia esimerkkejä :saint:, kuvaa odotellessa =)...


...vaikka en mä vaan tossa mitään eläintä näe :'(... *SYDÄN*, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

Päivän makee kuva + hyvänyön blogaus!

Auringonlaskua kohti suuntaava Ferrari yhdistää kätevästi päivän makeen kuvan ja hyväyönblogauksen B), vaikka aurinko laskikin jo aikoja sitten :D! No siitä huolimatta hyvää yötä ja unia tommosen auton omistamisesta :saint:... :P!