tiistai 28. elokuuta 2007

Hyvää yötä


Jopas meni myöhäseks C.S.I.:n parissa, mutta mikäs siinä kun hyvä sarja on kyseessä. Huomenna on sit vaan jaksettava nousta aikaseen. No nyt ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Klo 08:00 alkais koulu ja aikanen herätys olis, mutta...


Joop. -Kyllä mä nyt sen toisen osan C.S.I.:stä katson nyt kun tuli katsottua ekakin osa. -Huomenna täytyy sit vaan jaksaa nousta aikasin. -Mutta ylihuomenna ei tarttekkaan ku alkaa vasta klo 12:00.

Kyllä mäkin (Hulk) voisin nauhalle harkita. -Syystäkin...


Mäki voisin ottaa nauhalle ja katsoa myöhemmin, mutta minulla on syynikin siihen, sillä sattuu juuri menemään päällekkäin C.S.I.:n kanssa tänään. Vois olkkarissa kattoo C.S.I.:tä ja pistää omassa huoneessa sit nauhoitukseen ku alkaa. -Enpä kuitenkaan halua missata laadukasta sarjaa.
...

EDIT. Sisko taitaakin katsoa olkkarin telkusta jotain omaansa, joten nauhoitukset jää nyt tekemättä.

Bladessa (:o... :x... :p... :D) tänään!


Tänään näköjään alkaa Bladesta tehty tv-sarja :x, WAHT :o?!?!? No mikäpäs siinä :), ihan "kivaltahan" toi vaikuttaa =), varsinkin kun ei tartte (:p... :D) kattoa kun 12 jaksoa :saint:... Mutta mikä pettymys että tossa ei ole Wesley Snipesiä :'(, mutta semmosta nyt edes odottanutkaan... Joku ihmeen Sticky Fingaz näyttelee sitä :x, TSIIIiiish?!?!? No aika sama kuka sitä näyttelee, kuhan löytyy kunnon toimintaa B), mitä tosta varmaan löytyykin =), saa nähä... Joo tämmöstä on luvassa tänään (Hulkki varmaan jatkossa pistää selostuksen :), ellen/ellemme hylkää tätä heti ensi kättelyssä :'(... :p... :D)!


Liittoutuminen, osa 1/2. Uusi sarja alkaa! Omalaatuisen historiansa ansiosta Blade omaa vampyyrien voimat, mutta ei heidän heikkouksiaan. Hän on omistanut elämänsä vampyyrien vastaiselle taistelulle. Krista Starr puolestaan on nuori sotilas, jonka kaksoisveli joutui vampyyrien uhriksi. Blade ja Krista kohtaavat kaupungin yössä ja liittoutuvat jahdatakseen yhteistä vihollistaan. Kuinka sujuu yksinäisyyteen tottuneen puolivampyyrin ja surun murtaman naissotilaan ristiretki vampyyreita vastaan?

Blade tv-sarja -kuva!

PS.Mun (B)... :p... :D) tekemä Blade ketju...


Khyllähän tämä nyt Blade 4:sta odotellessa menee =), FUCK YEAH B)/noH :x, no kuitenkin on aikamoista sontaa ja tuskin edes koko nelosta on tulossa :/... :'(, mutta katotaan silti :saint:, joopS :p... :D

Vai on Tontsa tänään Kaunarien Stephanie?



No muokkasimpa sitten senmukaisen kuvan. Siinä on alkuperäinen TV tähti ja vieressä tähden naama korvattu Tontsan naamalla (ihanku katsoja ei itse huomaisi :/). -Ihan huvikseni ton muokkasin. Tuli silleen yht'äkkiä vaan mieleen, että "no tehdäänpä tällänen". -Hyvin sain istutettua Tontsan naaman tohon Stephien naamaan, vaikka kasvojen värit vähän kusahtaa ja näkyy tollaset rajat.

PAKO alkaa uusin jaksoin klo 21:00


Viime tuotantokautta ei tullut paljoa seurattua, mutta jos tätä nyt rupeis seuraamaan ihan säännollisesti tiistaisin, niin... joop. Mitäs tämän iltaisessa jaksossa?
...

(Prison Break)

Jahti alkaa!. SARJA JATKUU. Suuren suosion saavuttanut amerikkalainen jännityssarja jatkuu uusin, kutkuttavin kääntein! Vankikahdeksikko aloittaa kiivaan pakomatkansa etsiväpartio ja kylmäverinen vartiopäällikkö Bellick kintereillään. Apuun kutsutaan FBI:n agentti Alexander Mahone, joka alkaa ratkoa Michaelin ihoon tatuoituja pakokoodeja. Karkurit kamppailevat hengestään, mutta myös Veronica joutuu vaaralliseen tilanteeseen.

Tiistain typy (ja etusivun valtaus B)... :p... :D)!


Joo ekana tärkeimpään :saint:, eli etusivu vallattiin taas =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEeee :D! Ja mitä typyyn, kohtapuolin tulee :), mutta mitä väliä sillä enään edes on kun tärkein, eli etusivun valtaus B), tehtiin =), FUCK YEAH B)/noH :x, typyllä kun ei enään ole väliä :'(, EHEHHEHEEEEeeeeee :D!


Nonih, siinähän se typy sitten on =), joten B)...


Joo voisin tehä tolle saman ku etusivun valtaus kuvalle :x, no panna sitä jokapuolelle loppujen lopuksi vallaten sen B), seuraavana päivänä sitten sama uudelle typylle =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!


Olispas toi typy kuva =)... :x... :p, EHEHHEEEEEeeeeee :D!