tiistai 28. elokuuta 2007

Bladessa (:o... :x... :p... :D) tänään!


Tänään näköjään alkaa Bladesta tehty tv-sarja :x, WAHT :o?!?!? No mikäpäs siinä :), ihan "kivaltahan" toi vaikuttaa =), varsinkin kun ei tartte (:p... :D) kattoa kun 12 jaksoa :saint:... Mutta mikä pettymys että tossa ei ole Wesley Snipesiä :'(, mutta semmosta nyt edes odottanutkaan... Joku ihmeen Sticky Fingaz näyttelee sitä :x, TSIIIiiish?!?!? No aika sama kuka sitä näyttelee, kuhan löytyy kunnon toimintaa B), mitä tosta varmaan löytyykin =), saa nähä... Joo tämmöstä on luvassa tänään (Hulkki varmaan jatkossa pistää selostuksen :), ellen/ellemme hylkää tätä heti ensi kättelyssä :'(... :p... :D)!


Liittoutuminen, osa 1/2. Uusi sarja alkaa! Omalaatuisen historiansa ansiosta Blade omaa vampyyrien voimat, mutta ei heidän heikkouksiaan. Hän on omistanut elämänsä vampyyrien vastaiselle taistelulle. Krista Starr puolestaan on nuori sotilas, jonka kaksoisveli joutui vampyyrien uhriksi. Blade ja Krista kohtaavat kaupungin yössä ja liittoutuvat jahdatakseen yhteistä vihollistaan. Kuinka sujuu yksinäisyyteen tottuneen puolivampyyrin ja surun murtaman naissotilaan ristiretki vampyyreita vastaan?

Blade tv-sarja -kuva!

PS.Mun (B)... :p... :D) tekemä Blade ketju...


Khyllähän tämä nyt Blade 4:sta odotellessa menee =), FUCK YEAH B)/noH :x, no kuitenkin on aikamoista sontaa ja tuskin edes koko nelosta on tulossa :/... :'(, mutta katotaan silti :saint:, joopS :p... :D

Ei kommentteja: