perjantai 17. elokuuta 2007

Dudesons movie tulee tänään =)...


No mitäpä sitä muuta selittelemään :)... :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, niin telkun selostuksen lisäksi:


Duudsonit-elokuva on vauhdikas kertomus neljän suomalaismiehen uskomattomista tempauksista, rohkeudesta, sisusta ja ystävyydestä. Kamerat seuraavat yhteiskunnan sääntöjä ja poliittista korrektiutta kaihtavien nuorukaisten elämää vuoden ajan ällistyttävästä käänteestä toiseen. Mukana nähdään myös Jackass-tähdet Steve-O ja Bam Margera.


Dudesons juliste -kuva!


Eli uudestaan vaan kattomaan =) (leffateattereissa kun näki jo B)...), mutta...


...vasta joskus myöhemmin kovolta :), tänään nyt jaksa :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Perjantain typyjoukko!

No sehän on Särkänniemen henkilökunta (:D) tullut poseeraamaan Zoo eli Eläintarha -sanan muotoon siinä toivossa, että se houkuttelisi meidät huomenna käymään Särkkiksen Lasten eläintarhassa =)... :x... :D! No jos se olis nimeltään Aikuisten eläintarha ja siellä sais "silitellä" tommosia ihmisapinoita =), niin sinnehän menis joka ikinen päivä =)... :D!

P.S. Kuva alkuperäisessä (3000x1336) koossaan B)!

Oh-hoh. -Mitenkäs nyt noin?

Mitenkäs nyt noin on päässyt tapahtumaan? Ollaan tiputtu viidenneksi aktiivisimmat listassa -ajat sitten tosin, mutta nyt vasta jaksoi blogata asiasta. -Joops. Eipä Tontsallakaan hyvin mene. Kolmantenatoista sielä koreilee. Ja 13 on vielä epäonnen luku. Niin, jos ollaan taikauskoisia.

Perjantain ensi-illat


Tänään tuli ensi-iltaan kaksi leffaa joista molemmat kiinnostaa käydä katsomassa. Eka leffa on Matt Damonin tähdittämä kolmas Jason Bourne trilleri Bourne Ultimatum -Meduusan sinetti. Pitäähän se toki mennä katsomaan kun kerran kaksi ensimmäistäkin on nähty teattereissa.

Entäs sitten se toinen ensi-iltaleffa? -No sehän on The Hitcher -Liftari uudelleenfilmatisointi, johon liittyen tulossa vielä oma erillinen blogaus. -Mutta sekin voisi kyllä kiinnostaa nähdä.

Hell's Kitchen tänään -Taas


Jaa-a. Että Kauhukeittiö tulee taas tänään. No eipä ole tullut katsottua, eikä jaksa kauhiasti aloitellakaan katsoa. Kunhan Tontsalle pistän muistutusta, ettei jää miehellä väliin ohjelma. -Mitäs illan ohjelmassa tänään?
...

Makuaistin armoilla. Kokin makuaisti on kultaakin kalliimpi avu, joten sen on oltava terässään. Gordon järjestää sokkomaistajaiset. Mukana on mm. kaviaaria, pateeta, pinaattia, oreganoa, kanaa ja merisiiliä, ja niistä osa on hämäysmakuja. Hävinneiden on siivottava paikat, voittajat pääsevät kuvausstudiolle poseeraamaan TVGuiden kameroille. Illalla Gordon pitää spaghettisaarnan ja lihasaarnan ja huutaa suoraa huutoa kasvot punaisina. Syitä raivoon riittää, sillä joku ei katso silmiin, kun hänelle puhutaan; joltain on pudonnut musta hius asiakkaan lautaselle ja joku haukottelee. Eräs kilpailija saa kuitenkin kiitoksen kyvystään kommunikoida keittiössä.