lauantai 12. tammikuuta 2008

Päivän kuva + tekeminen ennen nuQmaanmenoa

Jeps. Ennen nukkumaanmenoa pitää käydä kävelyttämässä koira, kun kämppis niin pyysi mennessään itse baariin viihteelle. -Voisikin kuvan tavoin helikopterista kävelyttää koiraa. Ei tarvitse itse liikkua -istuu vaan kopterissa B)...:D...:p. -Joops, mutta sitten nukkumaan, eli se on hyvää yötä ja MO!

Siilin tavoin nukkumaan..., -joops. -Hyvää yötä


Jeps jeps. On taas päivä pulkassa blogailujen osalta ja kylläkin muiden tekemisten osalta myös. Meinaan nimittäin mennä nukkumaan. -Sitä ennen pitää tosin..., -no, pistetään huvikseen sillekin oma blogaus. Toivotan sitten siinä hyvät yöt.

Typyvuorojen katsomiseen helpotusta =)...


Joo aikoja AIKOJA sitten on pitänyt lisätä, tai jutella voidaanko lisätä ;)... :p... :D, labelit tonne Bloggerin blogiin :saint:, mutta, noh, eipä ole jaksanu :ashamed:, varsinkin kun siellä on yksi goddamn este :'(... :x, WAHT :o?!?!? No miteis noi tarinat, tai tulevat tarinat (vanhoja tuskin kun jaksetaan siirtää :'(...), miteis niitten labelit :/, niitähän on/olis miljoona (:p... :D) vuoden päästä ja sitä en halua :|, tuskin tekään haluatte :/... No eiköhän helpoin ratkaisu olis tehdä samoin kun minä ja Matsku B), eli blogata ne tarinat yhteen blogaukseen ja tehdä niille oma luettelonsa :saint:, laittaen jokaiseen tarinaan "tarina" labelin vielä (niinku meilläkin on) B)... Eli eiköhän anneta kyytiä (:p... :D) tolle "Jadesoturitarina" labelille ja :|... :'(..., joopS :p... :D! Joo ja sitten on vielä se että miksi me nimetään noi labelit :saint:... No "tunnisteet" shittiä (:p... :D) toi "ehdotti" :saint:, joten seKO/KÖ (:p... :D) vai :)...? No mutta siis labelit/tunnisteet/mitkä lie (:p... :D) käyttöön että pääsee typy labeliin helposti/helpommin käsiksi B), josta näkee helposti (blogaajan nimi kun noissa lukee B)...) kenen vuoro on seuraavaksi =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Labelit käyttöön josta näkee helposti/helpommin typyvuoron -kuva!


Jo oli aikakin :|, IKUISUUS jo pitäny laittaa noi (keskustelun kautta) :saint:, mutta :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!