keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Parhaat ohjaaja ehdokkaat 2017

 Ekana esittelyssä parhaista ohjaajaehdokkaista on ohjaaja Denis Villeneuve joka on ehdolla elokuvasta Arrival. -Tämä on hänen eka ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Toisena esittelyssä on näyttelijä/ohjaaja Mel Gibson joka on ehdolla elokuvasta Hacksaw Ridge. -Tämä voitto toisi hänelle hänen kolmannen Oscarinsa joten onnea Oscarjahtiin.
 Kolmantena esittelyssä on nuori ohjaaja nimeltä Damien Chazelle joka on ehdolla elokuvasta La La Land. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa -ekan kerran hän oli ehdolla vuonna 2015 elokuvasta Whiplash parhaasta käsikirjoituksesta josta ei kuitenkaan voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.
 Neljäntenä esittelyssä on ohjaaja Barry Jenkins elokuvasta Moonlight. -Tämä on hänen eka ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
Viimeisenä esittelyssä on ohjaaja Kenneth Lonergan elokuvasta Manchester by the Sea. -Tämä on hänen kolmas ehdokkuutensa -ekan kerran hän oli ehdolla vuonna 2001 elokuvasta You Can Count on Me josta ei voittoa -ja toisen kerran vuonna 2003 elokuvasta Gangs of New York parhaasta käsikirjoituksesta josta ei myöskään voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.

Parhaat naissivuosaehdokkaat 2017

 Ekana esittelyssä parhaista naissivuosaehdokkaista on näyttelijätär Viola Davis joka on ehdolla elokuvasta Fences. -Tämä on hänen kolmas ehdokkuutensa -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2009 elokuvasta Doubt -josta ei voittoa -ja toisen kerran vuonna 2012 elokuvasta The Help -josta ei myöskään voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.
 Toisena esittelyssä on näyttelijätär Naomie Harris joka on ehdolla elokuvasta Moonlight. -Tämä on hänen eka ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Kolmantena esittelyssä on näyttelijätär Nicole Kidman joka on ehdolla elokuvasta Lion. -Hän voitti ekan Oscarinsa vuonna 2003 elokuvasta The Hours. -Tämä tekisi hänestä kaksinkertaisen Oscarvoittajan joten onnea Oscarjahtiin
 Neljäntenä esittelyssä on näyttelijätär Octavia Spencer joka on ehdolla elokuvasta Hidden Figures. -Hän voitti Oscarin edellisellä kerralla ollessaan ehdolla vuonna 2012 elokuvasta The Help ja tämä toisi hänelle hänen toisen pystinsä. -Onnea siis Oscarjahtiin.
Viimeisenä esittelyssä on näyttelijätär Michelle Williams joka on ehdolla elokuvasta Manchester by the Sea. -Tämä on hänen neljäs ehdokuutensa -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2006 elokuvasta Brokeback Mountain josta ei voittoa -toisen kerran vuonna 2011 elokuvasta Blue Valentine josta myöskään ei voittoa -ja kolmannen kerran vuonna 2012 My Week with Marilyn elokuvasta mistä ei myöskään voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.

Parhaat naispääosaehdokkaat 2017

 Ekana esittelyssä parhaista naispääosaehdokkaista on näyttelijätär Isabelle Hubbert joka on ehdolla elokuvasta Elle. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Toisena esittelyssä on näyttelijätär Ruth Negga joka on ehdolla elokuvasta Loving. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Kolmantena esittelyssä on näyttelijätär Natalie Portman joka on ehdolla elokuvasta Jackie. -Hän voitti ekan Oscarinsa vuonna 2011 elokuvasta Black Swan ja tämä kolmas ehdokkuus toisi hänelle nyt sitten hänen toisen pystinsä.
 Neljäntenä esittelyssä on näyttelijätär Emma Stone joka on ehdolla elokuvasta La La Land. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2015 elokuvasta Birdman josta ei voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.
Viimeinen ehdokas onkin sitten jo kolminkertainen Oscarvoittaja Meryl Streep joka tälläkertaa on ehdolla elokuvasta Florence Foster Jenkins. -Tämän vuotinen voitto tekisi hänestä nelinkertaisen Oscarvoittajan joten toivotaan että niin kävisi.

Parhaat miessivuosaehdokkaat 2017

 Ekana esittelyssä parhaista miessivuosaehdokkaista on näyttelijä Mahershala Ali joka on ehdolla elokuvasta Moonlight. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Toisena esittelyssä on näyttelijä Jeff Bridges joka on ehdolla elokuvasta Hell or High Water. -Bridges voitti ensimmäisen Oscarinsa vuonna 2010 elokuvasta Crazy Heart. -Tämä voitto tekisi hänestä kaksinkertaisen Oscarvoittajan. -Ehdokkaana hän on kuitenkin ollut useamminkin.
 Kolmantena esittelyssä on nuori näyttelijä nimeltä Lucas Hedges joka on ehdolla elokuvasta Manchester by the Sea. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Neljäntenä esittelyssä on näyttelijä Dev Patel joka on ehdolla elokuvasta Lion. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
Viimeisenä esittelyssä on näyttelijä Michael Shannon joka on ehdolla elokuvasta Nocturnal Animals. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2009 elokuvasta Revolutionary Road mistä ei voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.

Parhaat miespääosaehdokkaat 2017

 Ekana esittelyssä parhaista miespääosan esittäjä ehdokkaista on jo kaksinkertainen Oscarvoittaja Denzel Washington joka on tälläkertaa ehdolla elokuvasta Fences. -Hän vastaa myös elokuvan tuotannosta -joten jos elokuva voittaa myös parhaan elokuvan Oscarin hänelle rysähtäisi peräti kaksi pystiä tänä vuonna tehden hänestä nelinkertaisen Oscarvoittajan. -Toivotaan siis että näin kävisi.
 Toisena ehdokkaana parhaasta miespääosasta taistelee näyttelijä Ryan Gosling joka on ehdolla elokuvasta La La Land. -Tämä on Goslingin toinen ehdokkuus. -Ensimmäinen ehdokkuus tuli vuonna 2007 elokuvasta Half Nelson josta ei voittoa. -Parempi onni tänä vuonna.
 Kolmantena ehdokkaana esittelyssä on näyttelijä Andrew Garfield elokuvasta Hacksaw Ridge. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Neljäntenä ehdokkaana esittelyssä on näyttelijä Viggo Mortensen elokuvasta Captain Fantastic. -Tämä on Viggon toinen ehdokkuus -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2008 elokuvasta Eastern Promises mistä ei voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.
Viimeisenä miespääosaehdokkaana esittelyssä on näyttelijä Casey Affleck ehdokkaana elokuvasta Manchester by the Sea. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2008 elokuvasta The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford mistä ei voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.

Oscarehdokkaat 2017

Vuoden 2017 Oscarehdokkaat ovat julkaistu ja aika esitellä tuttuun tapaan ne tärkeimmät -eli parhaat mies/nais pääosa/sivuosa ehdokkaat ja parhaat ohjaaja ehdokkaat. -Alla otsikot missä järjestyksessä mennään...
...
  • Parhaat miespääosaehdokkaat 2017
  • Parhaat miessivuosaehdokkaat 2017
  • Parhaat naispääosaehdokkaat 2017
  • Parhaat naissivuosaehdokkaat 2017
  • Parhaat ohjaaja ehdokkaat 2017