torstai 20. syyskuuta 2007

MINÄ LÄHTEÄ KOTI


Noniin. Nyt lähdenkin tästä taas kotia päin. -Huomenna sit taas uudet otskiot ja aiheet. Tietysti perinteisten lisäksi. -Toivottavasti blogailu ei tänään kuitenkaan lopu tähän blogaukseen. Tosin en jättänyt paljoa blogattavaa, kun blogasin telkkuohjelmat jne., mutta kait nyt jotain muuta sit sentään.
...

No se on mun osalta ainakin nyt MO!

Torstain typy(t)


Meitsin ottama kuva yläkerrasta kaiteen yli B). -Kuvan jälkeen tytöt kirmasivat yläkerran makuuhuoneeseen raahaten minut mukanaan petiin.
...

Ööh. Läppä vähän vähissä.

Mitäs Häiritsevässä tekijässä tänään?

Tällä kertaa häiritsevinä tekijöinä on mm. kaktuksia, nudisteja ja wc-koppeja. Mitäpä eivät rohkeat kilpailijat tekisi, kun palkintona on peräti 5 000 puntaa. Palkintorahoille tosin saattaa käydä köpelösti.
...

Vai että ihan nudisteja ohjelmassa tänään -toivottavasti naisia :p. -Paitsi taitaa jäädä näkemättä, joten -joops.

Trailer PARK boys tauolle ja South PARK jatkuu

Niin, siis ens viikolla tapahtuu tämä. Trailer Park Boys menee tauolle ja ruutuun palaa South Park uusin jaksoin -FUCK YEA... B)... -no :/. -No kun se telkkari ei edelleenkään näytä kuvaa. Ei olla oikein kämppiksen kaa saatu hoidettua telkkutsydeemejä saati nettiyhteyksiä.

Roskasakki (Trailer Park Boys)

Sankareita ja sydäreitä. Cyrus vannoo saapuvansa Sunnyvaleen kostamaan. Herra Lahey aikoo kiihdyttää vihanpitoa entisestään päästäkseen eroon Julianista ja Rickystä.
...

Sarja jää tauolle. Ensi viikolla jatkuu..., -no, erillinen blogaus.

Kello miniklip


Taas on koulupäivä ohi ja aika lähteä kotiin. -Joudun poikkeamaan vanhan kodin kautta viemässä pyykkiä, joten saatan sielä sit vielä blogata jotain. Nyt sit siihen asti MO!
...

Koulun kello -miniklip -kuva

Croissanteja tehtiin


Leipuritunnilla pääsin kaverin kanssa vääntämään croissantieja. Just äsken rullattiin taikinasta croissantin näköisiä, pitää vaan laittaa ne nyt nostatukseen ja sit uuniin. Sit ne viedään myyntiin ja me saadaan joitain niistä maistaa ite. -Joops, mut nyt takas tunnille. -MO!

LOSTissa tapahtuu


Tahdon. Kate tuntee olonsa avuttomaksi, koska Pickett aikoo tappaa Sawyerin.
...

Voi itku ku tästäkin joudun nyt vain muistuttamaan ku ei kykene kotona kattoo, mutta joops. Säästinpä Tontsan vaivalta pistää tän.

70's Showssa tänään


Kitty-konflikti. Donnan ja Randyn kiintymyksenosoitukset saavat Kittyn raivon partaalle. Red lähtee evakkoon Bobin luokse ja saa syötäväkseen... juustoja. Hyde saa isältään tärkeän tehtävän.
...

Tässä ku on aikaa, blogaan pari TV-sarjamuistutusta pois alta. -Joops, mutta tollasta tänään.

Ihan Google "11 euro" -hakusanalla tosiaan


"No sen voisit sanoa mistä toi kuva on :), oma ottamalta kuvalta kun se näyttää <3...>B)... :p... :D! Joo huomenna vaan erillisellä blogauksella ;), jos ehit :/... :'(, joopS :p... :D!"
...

Juu. Se kuva on tosiaan ihan Googlesta hakusanalla "11 euro" -kuvahausta löytyi, kuten kuvasta näkee sinisellä ympyröity kuva ;). -Joops.
...

Google haku "11 euro" -kuva