torstai 28. marraskuuta 2013

ENSI-ILLAT LAUANTAIKSI

Vaikka huomenna on vasta torstai -niin silloin on muuta menoa koko päivä ja menee varmaan se perjantaikin sitten poissa ollessa -joten ilmoitan jo nyt että ensi-illat blogaan sitten vasta lauantaina. -Jeppistä jepulis.

VÄLIVIIVA

Sitten vielä eräs ilmoitusluonteinen asia josta haluan mainita erillisessä blogauksessa..., mutta erotetaan se nyt tälläisellä väliviiva blogauksella noista thanksgiving blogauksista.

Thanksgiving typy

"I get to do the stuffing" -and what an honor that is. -Ja nyt ei puhuta kalkkunan täyttämisestä ;)...:D...:p...:saint:...:)...

Thanksgiving typymuistutus (itselleni)

Taas on minun tehtävä selvittää onko päivän typy yhtä kuuma kuin tän typymuistutuksen typy -tai tässä tapauksessa -typyt. -Eis muuta kuin selvittämään.

Thanksgiving (päivän) kuva

Thanksgiving (päivän) kuvana toimii tollanen hauska sarjakuva -joka taitaa muuten olla eräältä Mad-lehden piirtäjältä -missä kalkkunat hämäävät sokeaa maajussia matkimalla lehmää. -Aika hauska :D...:)...

Thanksgiving makee kuva

Thanksgiving makeena kuvana toimii tollanen maalaus erilaisista kiitospäiväpiiraista. -Kyllä tulee vesi kielelle -vaikka ovatkin maalattuja piiraita.

Thanksgiving liikkuva kuva

Thanksgiving liikkuvana kuvana toimii tollanen kalkkuna joka levittää käsillään -"Happy Thanksgiving" -tekstin isoksi. -Ei muuta kuin -Happy Thanksgiving!

Happy Thanksgiving!!

Yhdysvalloissa vietetään tänään kiitospäivää ja sehän tarkoittaa täällä MatoApinassa sitä -että kaikki blogaukset ovat tänään sen teemaisia. -Näillä otsikoilla mennään...
...
  • Thanksgiving liikkuva kuva
  • Thanksgiving makee kuva
  • Thanksgiving (päivän) kuva
  • Thanksgiving typymuistutus (itselleni)
  • Thanksgiving typy