lauantai 17. toukokuuta 2008

Leffan jälkee<(n)>uukumaan!!

Outo merkintä otsikossa viittaa, että "n" kirjain kuuluu molempiin sanoihin "jälkeen" loppuun ja "nukkumaan" alkuun kuten kuvassakin tehty siten, että sana "nukkumaan" alkaa sanan "jälkeen" -n- kirjaimesta.

Selvä. -Nyt kun tämäkin juttu on selvitetty, voidaan siirtyä siihen pääasiaan, eli leffan jälkeen nukkumaan menemiseen. -Tosiaan, voisin mennä leffan jälkeen sitten nukkumaan, joten hyvänyön blogaus jää nyt jonkun muun harteille. -Meitsi toivottaa tässä ja nyt hyvät yöt. Eli omalta osaltani se on hyvää yötä ja MO!

Dominoa pyörimään

Olikos viimeksi teattereissa kun tämä tuli nähtyä. En kyllä muista katsoneeni tätä uudestaan sen jälkeen. -No eiköhän sitten olisi korkea aika katsoa uudestaan -muista paljon pa5kaakaan leffasta. *pikainen tarkistus* -No onhan se tullut nähtyä uudestaan teatterikäynnin jälkeen. -Siitähän on oma tarinansa blogattu tiistaina 27.06.06. No silloin viimeksi tuli leffa nähtyä, joten on siitäkin aikaa.

Lauantain typy!


ÖÖÖöööh :p, eiköhän mennä suoraan selvittämään sekotinko päivän makeen kuvan ja typyn keskenään :saint:... :'(... :p... :D! No senpä teemme B)...


No onhan toi kieltämättä aika makee :), mutta silmät ei pysty siihen kauaa keskittymään :/, jos edes ollenkaan :'(... *SYDÄN*, mutta kun ei edes pidä :saint:, niin..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo toi on typyn lätkätaistelun seurannan asu :saint:, jos Suomi vie niin asu lähtee pois *SYDÄN*, mutta jos häviö tulee :(, niin..., toi lukitaan seuraaviin peleihin asti lukkoon :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D! Joo eli :p...


...nyt sitä Suomea *köhi* pystyssä, tai pystyyn saamista odottaessa :p, kannustamaan voittoon *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Born on the 4th of July (1989)

(Born on the 4th of July (K15))

Kahdella Oscarilla palkittu draama Vietnamissa henkisesti ja fyysisesti vammautuneesta sotaveteraanista, jonka todellinen taistelu alkaa vasta kotiinpaluun jälkeen. - Elokuva perustuu Ron Kovicin omaelämäkertaan. Ohjaaja: Oliver Stone, USA 1989. (138'). Pääosissa: Tom Cruise, Willem Dafoe, Kyra Sedgwick, Raymond J. Barry, Jerry Levine, Frank Whaley, Caroline Kava, Tom Berenger. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

Päivän kuva

McDonalds näkyy olevan melko suosittu Afrikassa, jos kirahvitkin alkavat näyttämään Jabba the Hutilta :D...:p..

Suomi vs. Ruotsi tosiaan tänään <3...


Joo taaspa siitä ehdittiin blogaista ensiksi omalla/omilla blogeilla (Tilitssä ja Bloggerissa) :saint:... :'(... :p... :D, mutta, no eipä tähän muutenkaan olisi pahemmin mitään pölissyt :/, joten..., joopS :p... :D! No mutta siis :p...

Mä blogaan Suomi vs. Ruotsi pelistä B)... :p... :D!

Suomi vs. Ruotsi :saint:... :p... :D -kuva!


...Suomi vs. Ruotsi peliä odottelemaan *SYDÄN*... :saint:... B), joopS :p... :D!