sunnuntai 30. lokakuuta 2022

BB; Kahtia jako

Enpä tästä sen tarkemmin osaa sanoa. Meni vähän ohi mitä juontaja sanoi, kun rupesin puuhaamaan jotain muuta. Mutta kahteen ryhmään ilmeisesti jaetaan. Tuskin on niin paha, kun sillon joskus oli joku helvetti & taivas. En siitä tarkemmin muista, mutta tässä on linkki siihen liittyvään uutiseen.

Meno oli aika kovaa silloin, aika kauhulla katoin tota meininkiä 😩

Loukattiinkohan tolloin jotain ihmisoikeuksia, tjs...


Aika raakaa oli meno. Nykyäänhän tää on ihan pumpulilinnaa, verrattuna entis-aikoihin. Mutta ehkä hyvä niin, oli toi vähän tuskaista katottavaa?! =X Toki vähän enemmän vois olla kovuutta, sillein sopivasti...

Päivän "myöhäisillan" leffa(t)

Kait sitten Halloweenin kunniaksi valvon tänään hieman myöhempään ja katson molemmat japanilaiset Kauna-elokuvat.
Otin Facebookia varten tämmösen hieman erikoisemman kuvan kun ei aina jaksa jakaa katsomaansa elokuvaa Imdb sivuilta. Vaihteeksi tämmönen mainostus elokuvalle. Kaivertamaan Halloween kurpitsa tuo pientä tunnelmaa.

BB; Tuula tippui

Tätä vähän uumoilinkin aikasemmin, sen verran omaisuutta Tuulalla oli/on, että ihmiset halusi hänet ulos (ja toki joidenkin muiden syiden takia, kuten että hän oli vähän teennäinen...)! Khyllä mä olisin voinut loppuun asti kattoa tän menoa. Niin finaaliin asti, jos siellä on yli 5 ihmistä. Siellä se olis sitten voinut ekojen joukossa tippua pois. Tosiaan jotku 5 ihmistä on/oli tän edellä, muutaman mainitakseni, niin; Nabbe, Reeo, Miikka, Sofia, Heidi, yms... Tai siinä taisi tulla kaikki mielenkiintoisemmat hahmot.


Mutta nyt oli Tuulan aika lähteä. Eipä nyt hirveästi haittaa, vaikka mielummin Milena tai Mia olisi saanut lähteä, puhumattakaan seinäruususta Sallasta. Jotku kommentoi, että Tuula oli seinäruusu?! No Sallaan verrattuna ei... Hän (Salla) voisi lähteä ens viikolla! Sitten oli vielä uutinen ens viikon tapahtumasta, blogaan siitä erikseen...

Päivän KKSA-kuva

Vähän huono tälläkertaa..., mutta menkööt. Facen KKSA-ryhmässä on paljon tehty pilaa jostain random tyypistä joka jossain TV-haastattelussa sanoi -"äh" -ja siitä on sitten tullut meemin aihe. No muokkasinpa sitten tollasen pilakuvan. Saas nähä saako tykäysvyöryä.

BB; Sofia & Salla turvaan (WAHT?!)

Ei kai muuta, kun suoraan tohon ihmetykseen (mitä jo otsikossa mainitsin...)?! Salla pääsi turvaan - WAHT?! En khyllä nyt ymmärrä ollenkaan 😩 Äänestykseen jäi Nabaz, Tuula, Mia & Milena. Yllätys, yllätys - Nabben olisi ehdottomasti pitänyt päästä turvaan! 😍😇😎 Sitten Tuulakin on ihan hupaisa. Mutta hän on kehunut omaisuuksillaan - ja sitä tuntuu olevan, niin sen takia voisi/saattaa tänään tipahtaa 😐 Sitten Mia & Milena, mun puolesta molemmat voi lähteä. Eli jos lähtee kaksi, niin sitten noi jälkimmäiset (Mia & Milena)! Jos kolme lähtee, niin Tuula. Mutta jos neljä lähtee 😳😳 No se on täysi mahdottomuus - ei se että Nabbe lähtisi, vaan että sitten kaikki äänestyksessä lähtisi - mikä järki äänestyksesä täten olisi ollut?! Paitsi tietenkin rahastaa...


Niin Sofiakin pääsi tosiaan turvaan. Häntäkin olen alusta asti kannustanut. Noh, kohtahan tämä loppuu (en jaksa vieläkään varmistaa koska :ashamed: :'( :P :D), ja voittaja selviää. Kuka se on, niin... Aika kertoo! :saint:

Päivän ruoka (by Hulk)

Vanhempien luona taas perinteiset sunnuntaisaunat ja ruokana on tälläkertaa monipuolinen valikoima kaikkea. Kuvassa yllä 👆 kaksi pihviä peuranlihaa jota jaettiin kaikille tasapuolisesti. 
Tässä on ei suinkaan kalakeittoa vaan siikakastiketta. Mutta kastike mille...?
Lisää kastikkeita - nyt jotain kasvispitoista. Tämä oli vegaania isoveljeä varten. Tuli itsekin maistettua ja ihan hyvää oli.
No tätähän varten noi kastikkeet oli. Kattilallinen riisiä. Siinä on kahta eri riisiä - tummaa riisiä ja perus valkoista riisiä.
Lisää kastikkeita - tollanen kiinalaishenkinen possukastike.
Ja tietysti vihanneksia - kyllä niitäkin on ihan hyvä syödä. 

Päivän elokuva

Taas - kuten eilen, aloitan pelkällä logo kuvalla, josta on vaikea/mahdoton tietää. mikä elokuva on kyseessä.

No se arvuuttelu-leikki ei kauaa kestänyt 😓😋😁

Taxi 5 (2018)

Ihan hupaisa leffa khyl. Tunnisti heti ranskalaiseksi leffaksi, kun niillä on semmoinen omalaatuinen huumori. Ja tietenkin puhe-kielestä 😋😀 Ja siitä että olen aikasempia osia nähnyt. Khylläkin vasta joskus vuonna nakki ja kala. Ykkönen oli khyl kova leffa kun sen ekaa kertaa näki. Taidettiin olla jossain lukiossa, tai sitten vähän alempana. Oli se kovaa aikaa! 😍😇😎 Mutta eipä hirveästi moitittavaa ole tästä leffasta, kuten ei khyllä kehuttavaakaan. Ihan tyylikästä ja hupaisaa menoa, mutta ei mikään maata järisyttävä elokuva. Mutta jos hakee pelkkää hupaisaa leffaa - ja tykkää tästä ranska meiningistä, niin khyllä suosittelen. 😊

Pääosan esittäjä; Franck Gastambide muistutti yllättävän paljon Vin Dieseliä, sattumaako?! Molemmat näyttelee autokaahaus leffoissa, ja... näyttää samalta 😳 Khyllä tossa jotain haettiin...


...mutta mitä, sitä en tiedä?! :'( :D Kai jotain tuttua, jos/kun on Fast & Furious leffoja katellu, niin tässä on heti alkuunsa jotain tuttua. En tiedä, mutta... niin mä ainakin näen sen! :)

Päivän ruoka

Tommosta tällä kertaa, mitäköhän mahtaa valmistua?

No se ei ollut vaikea arvata, vaikka... No ei se ole vieläkään selvää! 😁 Aika paljon sipulia vaan laitoin 😞 Tottumuksesta ostin 400g jauhelihalle suht koht ison sipulin, enkä muistanu että puolitan sen (200g tänään, ja 200g huomenna)! No mutta onneksi se (sipuli) ei pahemmin maistunut, oli ihan hyvää! 😊

Lihapulliahan niistä/siitä (taikinasta) tuli - hemmetin hyviä khyl! 😍 Sain eräältä ohjeen, että sipulit kannattaa paistaa ja sitten vasta lisätä taikinaan. Pitää ens kerralla noudattaa tätä ohjetta. 😊


Sitten tosiaan perunaa... Ja perus cocista, mistä en nyt mainitse mitään, joten se ei saa labelia :( :'( :P :D Mutta hyvät ruuat oli, saa nähä mitä huomenna tulee 'jämä' jauhelihasta! :)

Happy Birthday following actors

Tämän päivän synttärisankarit ovat mm. monesta Adam Sandler leffasta tuttu..., mutta paremmin Fonziena tunnettu näyttelijä Henry Winkler joka täyttää 77-vuotta. Seuraavaksi on End of Days leffassa Iso-Arskan poliisiparina nähty Kevin Pollak joka täyttää tänään 65-vutta. Martin Lawrencen Hamekyttä-leffasta tuttu Nia Long täyttää puolestaan tänään 52-vuotta. Ja sitten vielä Lahjomattomat ja Deep Impact elokuvissa nähty Charles Martin Smith täyttää tänään 69-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 heille.