torstai 12. heinäkuuta 2007

Eiku nukkumaan

Sitä voisi nukkumaan tästä mennä. Eipä oikein jaksa valvoa enempää. Huomenna sitä paitsi pitää herätä hieman aikasemmin ku joku remonttireiska tulee kattomaan lämmityshuoneen putkia ku niissä on kuulemma jotain vikaa. -Suihkusta tulee nähtävästi vain viileää vettä. -Ei nyt viileä suihku haittaakkaan. En yleensäkkään pidä vettä kauhean lämpimällä. -Mutta joop. Eipä sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Tässä teille varma leffaehdokas, leffailtaan <3...


Joo meni nyt pää ihan sekasin eikä tässä voi olla mistään varma kun "epävarmoja" leffoja putkahteli joka suunnasta :|... :'(... :p... :D, joten varmaa leffaa kiitos tänne B)!


Noh, siinähän se kuvassa on =), mitä te kyyläätte :x, TSII-SUS :|, EHHEHEEEEEEEeeeeeeeee :D! Eli Fearlessiä seuraavaan leffailtaan kiitoksia =), FUCK YEAH B)... :D!

Tässä teille leffaehdokas -Suoraan DVD:lle katottavaksi

No meitsi (Jaak... Hul... Raph... John Belush... Timbaland :D) varmaan menee ihan teattereihin asti katsomaan tämä leffan, mutta teistä en tiedä kiinnostaako. Nimittäin neljäs Rambo leffa joka kulkee nimellä "John Rambo". -Ostin junareissulle Mikkelistä Helsinkiin matkaluettavaksi Empire nimisen leffalehden, jossa oli juttua uudesta Rambo leffasta muutama kuva ohessa, mm. tuo minkä otin tähän blogauksen oheen. -Päätinpä sitten huvikseni vilkaista löytyykö You Tubesta leffan traileria ja sieltähän se löytyi.
...

Toista/parempaa leffaehdokasta pukkaa B)!

Merkkejä on joka puolella ja ne ovat päivänselviä: Mä näin tänään tän trailerin leffateatterissa, Hulk mainitsi blogauksessaan Silence of the Lambsin, ja black listimme ainoa jäsen Filpertti antoi kuulua itsestään :o! Voiko selvempiä merkkejä olla että joskus leffaillassa katotaan Black Sheep =)!


Zombieleffa lampailla :o... kuulostaa ja näyttää TOD hupaisalta :D!


Leffaehdokasta pukkaa =)...


Mutta lähinnä vaan leffailtaan :), eipä tommosta pahemmin huvita leffateatteriin mennä (ainakaan mun) :/, mutta leffailtaan/yksin taas TOD (tai ei nyt "TOD", mutta..., joopS :p... :D)! Joo mutta traileriä vaan kattomaan (ylhäältä...)!


Koskas sitä leffailtaa tolla =), FUCK YEAH B), EHEHEHEeeeeee :D!

"Black List: Filpertti #&%£$!*" is back :o... :'(... :D!


Päätti sitten Filpertti jatkaa touhujaan :x, mutta ei sentään niin "ilkeästi" että ei blogiin pääsisi :), juuri ja JUURI :|... :/... :'(... :p... :D! Joo mitäpä sitä, ÖÖÖööö :p...


"Black List: Filpertti #&%£$!*" is back -kuva!


...lauseet on kiva jättää kesken =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEeeeeee :D!

Torstain typy!


Siinäpä sitä taas ollaan =), mutta mikä koru sillä on :x?!?!? No söpö perhonenhan se =), mitä mutta sitä enään tarvitsee =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEeeeeeee :D! No kaippa on sitten PAkKO jotain tosta toisesta kuvastakin selostaa :/... :'(... :p... :D! Joo eli päätti sitten molemmat "puolensa" esittää että saa molempien puolien kannattajat puolellensa =)...


...I'm in both of those starting from now =), FUCK YEAH B), EHEHHEEHEEEeeeeeee :D!