perjantai 28. tammikuuta 2011

Tom Hooper - The King's Speech

Tom Hooper / The King's Speech

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus herra Hooperille. -Hänen muita ohjaustöitä ovat mm. -The Damned United -ja Red Dust. -Onnea Oscar jahtiin.

David O. Russell / The Fighter

David O. Russell - The Fighter

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus herra Russelille. -Russell on ohjannut aikaisemmin mm. George Clooneyn ja Mark Wahlbergin tähdittämän -Kolme kuningasta -toimintakomedian. -Onnea Oscar jahtiin.

David Fincher - The Social Network

David Fincher - The Social Network

Tämä on toinen ehdokkuus herra Fincherille. -Ensimmäinen ehdokkuus tuli vuonna 2009 elokuvasta -Benjamin Buttonin uskomaton elämä -josta ei voittoa. -Onnea tämän kertaiseen Oscar jahtiin.

Darren Aronofsky - Black Swan

Darren Aronofsky -Black Swan

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus herra Aronofskylle. -Aronofskyn aikaisempia ohjaustöitä ovat mm. elokuvat -The Fountain -ja The Wrestler. -Onnea Oscar jahtiin.

Coen Brothers / True Grit

Ethan Coen and Joel Coen / True Grit

Tämä on viides ehdokkuus ohjaaja veljeksille. -Ensimmäinen ehdokkuus tuli vuonna 1997 elokuvasta -Fargo -joka toi heille voiton parhaasta alkuperäis käsikirjoituksesta. -Toinen ehdokkuus tuli vuonna 2001 elokuvasta -Voi veljet, missä lienet? -josta ei voittoa. -Kolmas ehdokkuus tuli vuonna 2008 elokuvasta -Menetetty maa -joka toi veljeksille jättivoiton mm. paras ohjaus, paras käsikirjoitus -ja paras elokuva. -Neljäs ehdokkuus oli viime vuonna elokuvasta -A Serious Man -josta ei voittoa. -Onnea veljeksille tämän vuotiseen Oscar jahtiin.

VÄLIVIIVA

Vuorossa olisi viimeiset Oscarehdokas esittelyt -nimittäin parhaat ohjaaja ehdokkaat. -Samalla tulee viimeiset tällaset väliviiva blogaukset. -Tai ainakin siihen asti viimeiset kun tulee taas seuraavat tällaiset isot blogitus päivät jossa tarttee erotella erikois blogaukset perus blogauksista. -Mutta eiköhän pistetä seuraavaksi ohjaaja ehdokkaita kehiin...?

Perjantain ensi-illat Nro 4

The Fighter

Toinen Oscar-leffa -ja tämä jopa kiinnostaakin teattereihin asti. -Itse asiassa tulikin jo tehtyä deitti huomiseksi erään kaverin kanssa tätä katsomaan.

Perjantain ensi-ilta Nro 3

Winter's Bone

Hollywood tuotantoa, jännäri -ja Oscar ehdokkuuksia..., mutta silti jotenkin sellainen tunne että voisi jättää näkemättä. -Ainakin teattereista. -DVD:lle voisi tarjousleffoihin tullen harkita. -"Ei kiitos" -tulee vain totisimmille draamoille missä ei ole jännitystä -pelkkää nyyhkytystä. -Juuri katsoin leffan trailerin toisesta ikkunasta ja kyllä ihan jännittävältä vaikutti.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Yogi Bear

Aika lasten leffa mennä teattereihin asti..., mutta kyllä DVD:lle voisi harkita. -Komediahyllyn kätköissä ei kuitenkaan haittaa yhtään. -Sieltä löytyy monenlaista muutakin hömpötystä -niin se on vain yksi hauska hömpötys lisää.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Hella W

Hella W -hella jee. -Tätä voisi melkein jopa harkita :o...:x...:/... -Jaa -miksikä...? -No -trailerihan teki minuun aika hemmetinmoisen vaikutuksen. -Leffa muistutti ihan jotain Hollywood spektaakkelia. -Ihan kuin joku Spielberg olisi ollut mukana leffan teossa. -Ei yhtään sellaisen Suomileffan oloinen -ei niin yhtään. -Otetaan esimerkiksi joku -Levottomat. -Siinä paistaa suomalainen kökköys. -Mutta tässä on sitä jotakin -joka saa näyttämään Hollywood laadulta -ja siksi kiinnostaa. -Varaudun kuitenkin että leffa voi olla kaikesta hienoudestaan huolimatta tylsä kuin pussillinen kiviä.