tiistai 4. huhtikuuta 2023

'Eilisten' blogausten mainostusta

Joo, eilen veny sen verran myöhään - että 'eiliset' blogaukset oli blogattava ajastetusti 😇😖😕😋😁 Joo, ei mulla muuta - tulin vaan mainostamaan niitä 😎 itQ 😓 joopS 😋 EHEHHEHEEEEEeeeeee 😂

Päivän ruoka

Päivän 1/2 leffa, poster & trailer

Päivän 2/2 leffa, poster & trailer


Että sellaista putkaisi... :P :D Toivottavasti nyt edes joku lukee ne :) =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEEeeeee :D No yksi ainakin lukee, tai sanoisiko kaksi - jos puhuu muista jäsenistä (jotka ilmeisesti lukee tätä aktiivisesti, ainakin/varsinkin Hulk joka myös itse blogaa...)! Mutta tarkoitin sillä yhdellä, tietenkin; itseäni B) :P :D Pitäähän sitä nyt omia tekstejä lukea, ettei suolla ihan ties mitä... Ja kirjoitusvirheet yrittää korjata :) Mutta joo, ei mulla muuta... =D

Päivän leffa

Ghostbusters maratoni jatkuu pienen katkon jälkeen ja aika pistää pyörimään Ghostbusters 2. Blogauksen kuvana toimii leffasta tuttu Vigo the Carpathian taulu.

Päivän juoma

Siinä kaatuu limpparia mukiin..., mutta mitäs se nyt olikaan🤔...?
Ai niin juu - Hartwall omena Limonadihan se. 
Ihan hyvää limpparia on vaikka en nyt ihan vakkarilimppariksi ottaisi.
 

Päivän ruoka

Pizzanteko alkoi siitä että pilkoin salamitikut tollasiksi pieniksi suikaleiksi.
Sitten otin siskolta saatuja kiinalaisia sieniä ja liotin niitä vedenkeittimellä kiehautetulla vedellä.
Seuraavaksi avasin pepperoni paketin.
Nyt unohtui ottaa kuva juustoista ennen pizzan päälle levittämistä..., mutta siinä kaikki raaka aineet pistettynä ja pizza valmiina uuniin.
Ja siinä valmis pizza tarjoiltuna ravintolan pizzalaatikosta mitkä säilytän juuri tätä tarkoitusta varten. Kyllä näyttää hyvältä😋.

Ruoanteko Soundtrack

Pääsinpä nyt vihdoinkin tekemään sitä monta kertaa lykkäämääni pizzaa. Siitä sitten lisää päivän ruoka blogauksessa. Nyt esittelen ruoanlaittomusiikkia jona toimii Ghostbusters 2 elokuvan Soundtrack. Kyseinen elokuva toimii myös päivän leffana. Ghostbusters maratoni jatkuu pienen katkon jälkeen.

Päivän KKSA-kuva

Jatketaan Benkku teemalla ja tälläkertaa muokkasin tollasen pilakuvan. Eipä kait oikein muuta lisättävää. 

Happy Birthday following actors and one writer/-producer

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi käsikirkoittaja/-tuottaja. Sarjojen The Practice ja Ally McBeal ja elokuvan Lake Placid tuottaja David E. Kelly täyttää tänään 67-vuotta. Ja Herra Kellyn sarjassa Ally McBeal nähty Christine Lahti täyttää tänään 73-vuotta. Elokuvista Poltergeist ja Paholaisen asianajaja tuttu Craig T. Nelson täyttää tänään 79-vuotta. Elokuvista Saving Private Ryan..., Enemy of the State ja Crawl tuttu Barry Pepper täyttää tänään 53-vuotta. Elokuvista Men in Black II ja Scary Movie 2 tuttu David Cross täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista The Matrix ja The Lord of The Rings tuttu Hugo Weaving täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvasta Iron Man ja Sherlock Holmes tuttu Robert Downey Jr. täyttää tänään 58-vuotta. Ja sitten vielä elokuvista American Pie ja Blade: Trinity tuttu Natasha Lyonne täyttää tänään 44-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.