torstai 29. toukokuuta 2008

Torstain typy!


Jahas :p, kaksi eri asentoako on luvassa =), vai..., no selvittämään B)...


No eipä ole yhtään erityistä asentoa luvassa :'(... :p... :D, mutta paikka sentään on kuten näkyy :saint:... :p... :D! Jonne siis mennään vaeltamalla pitkin, no terävää kivikköä :'(... :p... :D, mutta eipä noi kivet paljoa pistele kun typyä kattelee vaeltamassa niitä pitkin =), ehkä vähän "pistäenkin" (:p... :D) sitä matkan varrella *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo paikka tosiaan on, no kuvahan sen kertoo :p, merinen mikäliekanootti (:p... :D) pano on siis luvassa =)! Tai merisestä en tiedä :x, no ite en ainakaan sinne merelle asti päässyt :/... :'(, keston takia khyllä olisin :saint:... :whistle:... :'(... :p... :D, mutta eihän tota minnekkään vesille jaksanut/pystynyt työntämään kun typy odotti kuumeisena siinä *SYDÄN*, jota, tai johon :p... :x, päätin kanootin sijasta siis "työntää" (:p... :D) :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeeeee :D!


No ehkä ens kerralla sinne vesille myös :), kattoo jos jaksaa/pystyy/ehtii (:'(... :p... :D) :saint:... :/... :'(, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!