tiistai 22. huhtikuuta 2014

Päivän kuva(t)

 Kuten edellisessä blogauksessa tuli jo mainittua -otin tosiaan kuvia elokuvasta. -Nimittäin kohtauksesta missä tehtiin parodiaa suosikkileffastani -The Expendables. -Stallonea näyttelevä tyyppi on kuin kaksoisolento legendalle itselleen.
 Iso-Arskaa matkiva hahmo puolestaan ei näyttänyt saati kuulostanut yhtään esikuvaltaan. -Stallonea näytellyt kaveri puolestaan myös kuulosti hyvin paljon Stallonelta. -Kaveri oli omaksunut hyvin Syltyn äänen. -Herran onkin tehnyt parodiaa muistakin Stallonen elokuvista. -Mutta siitä sen enempää.
Sitten on vielä Bruce Willistä esittävä kaveri -joka kyllä myöskin näytti ja kuulosti hyvin paljon Willikseltä itseltään. -En saanut räpsittyä kuvia aivan kaikista hahmoista. -Oli mm. myös pila Jason Statham -joka myöskin näytti ja kuulosti aivan Stathamilta itseltään --ja Chuck Norris -joka Arskan tavoin ei taas puolestaan ollut yhtään saman kaltainen. -Tää oli kyllä leffan parhainpia kohtia -ehdottomasti.

Päivän makee kuva

Kävinpä tänään leffassa kattomassa viime perjantaina ensi-iltaan tulleen -Huikopeli -elokuvan ja olin ensimmäistä kertaa elämässäni aivan yksin salissa -kuten tosta makeena kuvana toimivasta kuvasta voi nähdä. -Normaalisti sammutan kännykän virran leffan ajaksi..., mutta nyt jopa vastasin puheluun kun äiti sattui soittamaan kesken leffan. -Otin jopa muutaman kuvan itse leffasta. -Mutta siitä sitten lisää erillisessä blogauksessa.

Päivän taidekuva

Koulussa tuli taas maalailtua ja yllätys yllätys -jälleen kerran dinosaurus aiheinen kuva. -Laitoin jopa tälläkertaa puumerkkini kuvaan: -JJAT -eli Jaakko Juli Aleksi Tammisto. -Onnistunein T-Rexi tähän asti -vaikka ite sanon.