lauantai 16. marraskuuta 2013

Jurassic World juttua

Näyttelijä Chris Pratt on huhupuheiden mukaan mukana neljännessä Jurassic Park filmissä. Herra Pratt'in voi bongata sellaisista leffoista kuten -Wanted, Jennifer's Body, Zero Dark Thirty ja Movie 43. -Ihan kelpo lisäys. -Sain kuulla jostain vielä paremmasta lisäyksestä..., mutta siitä sitten enempi sitten kun se on vahvistettu.

You're Next

You're Next

Kauhuleffat kyllä kiinnostaa aina..., mutta nekään ei ole niin must see leffoja etteikö voisi säästää suoraan DVD:lle -kuten tämäkin kauhupätkä.

Filth

Filth

Kyllähän tää ihan hauskalta näytti trailerin perusteella..., mutta ehkä tän voi säästää suoraan DVD:lle. -Lipun hintaa en menisi maksamaan. -Ihan niin must see leffa tää kuitenkaan ei ole.

Escape Plan

Escape Plan

No nyt päästiin asiaan. -Tää tuli vihdoin ja viimein ensi-iltaan eilen -ja eilen se tuli kans käytyä kattomassa -ja oli kyllä kerrassaan TOD LOiSTava actionpläjäys. -Huomenna sitten lisää hehkutusta Escape Plan tarinan muodossa.

Kalevala -Uusi aika

Kalevala -Uusi aika

Tämän haluisin nähdä -en kuitenkaan teattereissa -ihan vain nähdäkseni -miten suomalaisilta on onnistunut fantasialeffan teko.............................. -Juuri katsoin elokuvan trailerin toisesta ikkunasta ja ei kyllä uponnut yhtään. -Mutta kait sen voisi fantasiakokoelmiin silti hankkia. -Tarjousleffan hintaan 1,95.

Lotta ja Kuukiven salaisuus

Lotta ja Kuukiven salaisuus

Omg -onko tästäkin sanottava jotain...?? -No ainakin se -"ei kiitos" -jos ei muuta tule mieleen. -Ja eiköhän se riitäkin sitten se. -Etiä päin kohti kiinnostavimpia elokuvia.

The Counselor

The Counselor

Tää kyllä kiinnostais nähdä -ja menisin kyllä kattomaan ellei viimeinen sarjalippu olisi juuri mennyt toiseen eilen ensi-iltaan tulleeseen leffaan. -Kaipa tää on säästettävä DVD:lle -ellei sitten halua maksaa lipun hintaa..., mutta sitten pitää mennä päivä näytökseen jolloin lipun hinta on halvimillaan.

Eiliset ensi-illat

Mitäs kaikkea eilen tulikaan ensi-iltaan. -Ainakin yksi TOD LOiSTavuus..., mutta mikä -se selviää sitten esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • The Counselor
  • Lotta ja Kuukiven salaisuus
  • Kalevala -Uusi aika
  • Escape Plan
  • Filth
  • You're Next

Uusin South Park jakso tuli katsottua

Uusimmassa South Park jaksossa asukkaat valmistautuvat Black Friday nimiseen hulluun jouluostoskampanjaan ja lapset ryhtyvät taistoon Xboxin ja PlayStationin välisestä suosiosta. -Oli ihan hauska jakso.