perjantai 23. maaliskuuta 2007

...Ja Terminator 2X -suomiparodia julkaistu:

IRC-gallerian Terminator 2 yhteisössä joku kaveri -jota siteeraan otsikossa - oli laittanut seuraavanlaisen videon linkkinä kommentteihin. -Alla linkki:

...

-Terminator 2X

...

Enpä jaksanut katsoa sitä vielä kokonaan enkä tänään kyllä ole katsomassakaan sitä vielä ku on vielä se True Lies kesken, mutta kävin sen poimimassa kun muutenvain kävin katsomassa mitä yhteisöihin kuuluu. -Joop. Takas leffan pariin.

Otsikko "päivän kappaleen sanoitukset" uusiks

Sainpa tässä ajatuksen tänään ensi-iltaan tulleesta luultavasti erittäin huonosta leffasta -Music and lyrics. Leffan nimeähän vois käyttää otsikkona pistäessä päivän kappaleen sanoituksia. -Päivän kappaleen sanoitukset on liian pitkä ja kuulostaakin pikkasen tyhmältä. "Päivän kappaleen sanoitukset" . -Ööh. Mutta music and lyrics kuulostaa just hyvältä ja on jopa lyhyt. Ja lisäksi sopii mainiosti blogaukseen missä on kappaleen sanoitukset ja linkki musavideoon. Siinä yhdistyy music and lyrics. -Huomisesta lähtien alan sit käyttämään uutta nimitystä -yeah.


...

Hyvä nimi leffalla, mutta muuten varmaan ihan pa5ka.

Muut jäsenet varmaan muistavat tän <3... :D!



No Matsku ainakin (kun muistutun vähän aikaa sitten kun tuli mieleen <3... :D), mutta eiköhän Hulkkikin kun teki jonku Antti Tuiskumaisen piirroksen tosta :D, se olisikin kiva nähdä taas <3... :D, mutta hirveä kaivaminen vaan :/... :'(... :D!

Japanese Antti Tuisku =), EHEHHEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D!

Eilisen South Parkin käsittelyä

Mitäs kaikkea tossa nyt olikaan? -Niin, no ne Craigin eläinvideot oli aika hauskoja -varsinkin musa. Sit se oli aika hupaisa se näky minkä Stan sai ku se vetäs sitä yskälääkettä. -Mjuu. Mitäs muuta? -Öööh. No säästetään Matskulle ja Tontsalle loput mitä nyt jäi jäljelle kerrottavaksi.

Päivän kappaleen sanoitukset


My heart will go on

Every night in my dreams
I see you, I feel you,
That is how I know you go on

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're one

Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we'll always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

There is some love that will not go away

You're here, there's nothing I fear,
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on

...


Perjantain typy!


Joo Jackin tytär, hottie Elisha Cuthbert AKA Kim Bauer tuli takas sarjaan (tai näyttäyty VIHDOIN <3... :|... :D) viime jaksossa joten ei muuta kun blogiinki takas <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Aika paljon khyllä vaatetta :/... :'(... :D, no mutta ainakin on riisuttavaa <3... =)... B)... :'(, FUCK YEAH :D! Joo pitää vaan toivoa ettei isä pappa tule kesken *KRÖHÖM* :/... :'(... :D!


Mitä te siinä kyyläätte :|... :D, riisumaan vaan ;)... B), FUCK YEAH :D!

South Parkin jälkikäsittelyn muistutus

Eikös se ole Tontsan vuoro aloittaa tänään South Park jälkikäsittely? -Kylläpä taitaa olla. -Siis mikäli vielä pidämme kiinni, että vuorottelemme South Park keskusteluiden kanssa. -Muutoin olisin jo ajat sitten blogannut sen.

Päivän pilanimi

Tänään on pilailun kohteena kauhuklassikko Manaaja. -Eipä kuitenkaan ollut niitä parhaimpia leffoja mitä olen nähnyt. Suorastaan aivan pa5ka leffa, jos ihan rehellisiä ollaan. -Se joka on tähän teattereihin tuhlannut rahaa nähdäkseen on kyllä todellinen...

...

Manaaja........................Munaaja

Araconin LOiSTava blogi

Käykää ihmiset ihmeessä tutustumassa Araconin uskomattoman hienoon blogiin. -Erityisesti suosittelen luettavaksi Araconin upeaa Night at the Museum tarinaa. -Todella hyvä kerronta ja kuvat ovat TOD upeita. -Ja kun se on lukaistu niin eipä haittaa. Luettavaa blogissa riittää muutakin. -Tekstiä kyllä riittää.

...

EDIT. Huppista :ashamed...:D. Käsitin hieman väärin Araconin pyynnön mainostaa blogiaan. -Aracon tarkoitti vain linnkiä pistettäväksi tonne harmaalle alueelle bannerin alapuolelle, mutta minäpä kirjoitin kunnon selostuksen hänen blogistaan linkkeineen. -No mutta nyt on lisätty harmaalle alueellekin linkki Araconin blogiin ja tämä jääkööt tähän pienenä extra mainontana.

Aracon huomauttaa


Saatiin Araconilta huomautus että yksäriviestien saapuneetkansio on täynnä. Niinpä kävin sen äsken tuossa tyhjentämässä ja nyt taas voi lähetellä niitä yksäreitä.

Päivän automuistutus

Nyt laiskotutti etsiä Googlesta hyvää autokuvaa päivän automuistutukseen, että päätin sit ottaa Tontsan eiluispäivän auton kuvaksi tämänpäiväiseen automuistutukseen. -Lisää vaan tollasia upeuksia.

Typy -ja miesmuistutus samassa

Tontsalle typy -ja miesmuistutus samassa paketissa. Kuvan misu tosin menis mainiosti päivän typystäkin, mutta sithän pistäisin Tontsan vuorolla ja siitähän ei Tontsa varmaankaan tykkäis. -Taas joutunu rajaamaan siten että naikkosen parhaat palat on peitossa, mutta toissessa blogissahan pääsee ihailemaan koko koreutta.

29-31.03 Hullut Päivät


Hullut Päivät osuu juuri sopivasti meitsin synttäriviikolle. -Meitsillä on nimittäin ma 26.03 synttärit -yeah B). -Sit khyl torstaina kunnolla shoppailemaan. Päihitän Matskun ja Tontsan taas leffaostoksissa.

-Tulikin tässä mieleen, että meillä on vieläkin tekemättä se Hullut Päivät tarina viime käynniltä. -Unohdetaan se ja valmistaudutaan kokonaan uuteen.

...

Tulisipa jo torstain 29. päivä :'(...:)...=)...B).