maanantai 4. tammikuuta 2010

Scream 4 (2010)

Vai on tänä vuonna pukkaamassa neljättä Scream leffaa...? -Varmaan jo aika kulahtanut..., mutta voishan sen silti mennä katsomaan -mikäli nyt edes teattereihin asti tulee. -No ainakin DVD:lle sarjan muiden osien kanssa sitten viimeistään. -Mutta jos toi sitten teattereihin asti kuitenkin ilmestyy -niin sitten pistän oman Scream-naamioni ylle -ehdottomasti.

Päivän typy

Olen piilossa tuon kiven takana -eikun olen naamioitunut tuoksi kiveksi.. -No sama se. -Joka tapauksessa -olen tuon typyn lähettyvillä jossain muodossa. -Ja kuinka lähettyvillä -no kosketusetäisyydellä --tai sanotaan vain suoraan että tarrautuneena typyyn kiinni.

Päivän kuva

Tänään aamulla tapahtui tollanen junaonnettomuus jossa lukemani tietojen mukaan ei vahingoittunut ketään -joten voi hyvällä omatunnolla laittaa tämän päivän kuvaksi. -Juna vaan rysähtäny osittain katon läpi -*RYTS*...!!!11 -Kyllä oli aikamoinen näky ja piristi kyllä aamua. -Vaikka silleen aika paha kyllä.

The Simpsons

Mitäs viikon ekassa Simpsonit jaksossa tänään on luvassa...?
...
Gangsterien armoilla. Amerikkalainen piirrossarja. Homer saa kaupungin pormestarin henkivartijan toimen pelastettuaan tämän mukiloinnilta. Pian hän joutuu kovan luokan tulilinjalle.
...
Nyt saakin ainakin odotella illan jaksoa kun näin aikasin blogasin..., mutta mikäs odotellessa. -Mitä illan jaksoon -ihan hauskalta kuulostaapi.

Päivän ällöttävä tapahtuma + kuva

Joo-o. -Kuten jo omassa Hulkin blogissani jo blogaisin niin sinne loppui sitten joululoma -ja se on TODellakin ällöttävä tapahtuma. -Ja siitä päästäänkin päivän ällöttävään kuvaan.

No lukkarihan se siinä kaikessa ällöttävyydessään. -No mutta..., onneksi sentään näyttää ihan mukavalta. -Huomenna ei ole aikasta herätystä ja keskiviikkona ei ole koulua ollenkaan. -Mutta silti TOD ällöttävä kuva -ja tapahtuma.

Päivän makee kuva + typymuistutus (itselleni)

Tollanen makee kuva löytyi eilisen puolella päivän makeeta kuvaa etsiessä juuri samalla selaamalla kuin eilinenkin päivän makee kuva. -Aika makee piirrostypy aseineen. -Typystä tulikin mieleeni..., että sehän on minun vuo... -Tai mitään vuoroista -voisin vain varata päivän typyn tänään itselleni. -Mutta ei kyllä heti seuraavaksi pistettäväksi. -Säästän sen iltapäivälle erään asian jälkeen hoidettavaksi. -Tästä asiasta tietoa enemmän omassa Hulkin blogissani.
...

EDIT. Pistetään itseasiassa tännekkin kyseinen asia tänne blogiin sopivammassa muodossa.

Päivän puujalka

Päivän puujaloissa vaihteeksi taas omaa -tai omaa ja omaa.. -Vitsi ei ole oma..., mutta kuva on oma. -Tämä ei tosin ole puujalka vaan sananmuunnosvitsi -joka on oma vitsimuotonsa..., mutta pistetään nyt päivän puujalkana. -Ja oheinen kuva esittää tätä kyseistä sananmuunnosta..., joka on...
...

Jaskan pauhantaa