tiistai 26. kesäkuuta 2007

Tonts... Leonardon tavoin nukkumaan


Paitsi ilman mitään "TSII-SUS???" ihmettelyä. Meitsi (Raphael) menee ihan mielellään nukkumaan, ku ei ole aikaista herätystä huomen B)...:D. -Ehhe-heeeeeeeeeee:D!! -Joop. Ei saa olla ilkeitä. Antoi se nyt kuitenkin yhden sarjalipun -kiitos viel siitä :). Nyt sitten vain hyvissä mielin nukkumaan. Eiku hyvää yötä ja MO!

Tiistain typyt!


Meni sen verran kauan järjestelyissä, uusien kaiuttimien asennuksessa ja räpläämisessä, että meinas typy unohtua :x... but have no F.E.A.R. (:D), for the babes are here =)... :D! Kyllä TOD kelpais noillekin uudet kajarit esitellä ja pistää perät pomppimaan basson voimasta =)... ja sitten do it thrice jytkeen tahdissa, FUCK YEAH B)... :D!

Sitten oli Raphaelin aika lähteä :/... :'(... :p... :D!


No mutta mikäs lähtiessä kun hyvä (varmaan =), eiköhän :/, no katottava ainakin :)... :p... :D) leffa (Ocean's Thirteen) odotti katsojaan =)... B), FUCK YEAH :D/noh :x, yksin ku mut (Leonardon) jätti :|... :/... :'(... :p, EHEHHEHEEEEeeeee :D! No mutta, innolla odotellaan Raphaelin mielipidettä/arvostelua tänä iltana =), FUCK YEAH :D!


Arvostelua siis odotellaan =), mikäs kestää :|... :/... :'(, EHHEHEEeee :D!

No ircatakkin sitten oli ihan PAkKO <3... :|... :'(... :D!


No ton salli juuri ja JUURI :)... :|... :/... :'(... :p... :D, mutta sai mennä läpi kiitos litun jatkuvan kehumisen =)... B)... :whistle:... :/... :'(, FUCK YEAH :D! Joo mutta ensi kerralla ei enään sallita :o... :x... :|... :'(... :D, blogaamiseen vaan keskitytään =)... B), FUCK YEAH :D!


Sinne saastu mun littu :|... :/... :'(, EHEHHEEEeeeeeee :D!