lauantai 16. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus!

Päätinpä nyt huvikseen kuvittaa omassa blogissani käyttämäni "Moro sano poro ku laskettelija kiisi ohi" -hyvästelylausahduksen :D, joten tässä on tulos :P! Eli se on perinteisen hyvää yötä ja MO! -leiskautuksen sijaan moro :)... sano poro ku laskettelija kiisi ohi :D!

"Unohtaa nainen" :x... :p... :D!


Joo kävipä tässä niin että mä (Tontsa :p... :D) unohdin kokonaan päivän typyn :x, WAHT :o?!?!? No onneks ei ollu mun vuoro :saint:... :p... :D, mutta kuitenkin :x, no mitein voi vaan unohtaa typyn :o... :'(... :p... :D! No mutta Matsku sen just jyysti (:p... :D) tohon joten :saint:...

"Unohtaa nainen" :p... :D -kuva!


Siis mitein voi niiQ (:p... :D) vaan unohtaa :x... :'(, WAHT :o?!?!? JoopS :p, EHHEHEEEeeee :D... :'(!

Lauantain typy!

Meinas typypanot melkein unohtua tässä pakkailukiireessä :'( (<--hikipisara), puhumattakaan tarinaani tehdessä B), joten siirrytäänpä suoraan typykuvaan :P... ja siitä tarinaani lukemaan kuvan tehtyä "tehtävänsä" :D!
Uuh :P, typyhän on tulenpalavan kuuma =), kirjaimellisesti :D! Kyllä TOD kelpais tommosen kanssa vähän "afterskitä" harrastaa ;)... B)... :D! Rinteeseen en kyllä sen kanssa lähtis :x, koska sehän sulattais lumet ja jäät alta aikayksikön :D!

The Postman -Tulevaisuuden sanansaattaja (1997)

(The Postman)

Vuoteen 2013 sijoitettu tulevaisuuden seikkailu yksinäisestä vaeltajasta tilanteessa, jossa Yhdysvaltojen suurkaupungit ja hallinto ovat sodan seurauksena tuhoutuneet ja jäljellä olevia pikkukaupunkeja terrorisoi vallanhimoisen kenraalin ryöväriarmeija.Ohjaaja: Kevin Costner, USA 1997. (171'). Pääosissa: Kevin Costner, Will Patton, Larenz Tate, Olivia Williams, James Russo, Daniel von Bargen, Tom Petty. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Meinasipa aivan unohtua blogata tästä leffasta. -No mutta näkemättä kuitenkin jää tupareiden takia, joten paljoa ei olisi edes haitannut. Mutta kyllä nyt hyvä leffan leffan pitää aina maininta saada. -Tosin en ole nähnyt tätä leffaa, mutta on sanottu, että se on ihan hyvä. -No DVD:lle sitten, jos löytyy.

DVD-listan muokkaus huomiseksi

Pitäisi taas muokata DVD listaa ja lisätä taas uusimmat, mutta se nyt jää huomiseksi tehtäväksi. Nyt ei kerkiä kun kohta on lähtö sinne tupareihin ja sieltä tullessa tehdään varmaan jotain muuta -katotaan leffaa tai jotain.
...

"Muokkaa" The Watcher DVD -kuva

Kaverin tupareihin kohta lähdössä

Mjuu. -Kohta ollaan lähdössä (minä, mun rakas -ja kämppis) tupareita viettämään -kahteen eri paikkaan. Kämppis yksiin toisiin ja minä ja tyttöystävä yksiin toisiin. -Toivottavasti tupareiden tarjoilu on kuvan vastaavanlainen =)...:P. -Mokomakin syöppö :ashamed:...:whistle:...:D.