torstai 24. tammikuuta 2008

Matkatoimisto tosiaan :saint:...


No eipä tässä nyt kait pahemmin ole pölistävää :), varsinkin kun Hulk ei ole tänään paikalla enään :'(, joopS :p... :D! Eli lauantaina vaan mennään sitten :saint:, aika voidaan Matskun kanssa sopia säkärillä ja huomenna vaikka sitten soittelen Hulkille :), "ilmaista" (:p... :D) puheaikaa kun löytyy riittämiin :saint:, eli...

Matkatoimisto -kuva!


...Matskun kanssa sovitaan aika säkärillä :saint:, jonka sitten ilmotan Hulkille puh-elimessä (:/... :p... :D) :), FUCK YE..., joopS :p... :D!

Päivän typy

Aika punkeron näköinen -eipä paljoa sytytä :x...:/. -Toivottavasti Bloggerissa on toisin. Eiku sinne vaan
No whoo. TOD on Blggerissa parempi :p...:D. -Voisin pistää pääni tonne väliin ja..., ööh..., -joops.... :p...:D.

(Simpsons)

Kausi 15, jakso 19/22: Menneisyyden ilot. Marge ja Homer muistelevat ensi suudelmaansa kesäleirillä. Saamme myös nähdä, millaisia Springfieldin merkkihenkilöt olivat lapsina.
...
TOD katsottava tänään =). -Kiinnostaa nähdä, miltä ne merkkihenkilöt on näyttänyt lapsena. En näet muista nähneeni tätä jaksoa. Ei ainakaan kerro mitään.

(South Park)

Kausi 1, jakso 13/13: Äiti on likainen lumppu. Cartman on masentunut, koska ei tiedä kuka hänen isänsä on. Hän ryhtyy selvittämään juttua ja asiasta muodostuu mutkikas mysteeri, jossa tuntuu olevan osallisena puoli South Parkia.
...
Kattoo jos tänään kykenee katsoa -tyttöystävän tykö ku mennään. -Mutta TOD hauska jakso taas luvassa.