perjantai 7. toukokuuta 2010

Ensi-iltaleffa

Iron Man 2

Tämä tuli Matskun kanssa käytyä katsomassa ensi-illassa joka olikin jo keskiviikkona..., mutta jotta tänään ei jäisi ensi-illat esittelemättä -tämän ollessa viikon ainoa ensi-iltaleffa -pitänee se nyt sitten esitellä. -Ei voi muuta sanoa kuin -upea leffa..., suosittelen lämpimästi. -Omassa Hulkin blogissani vielä arvostelut luettavissa.

The Simpsons / päivän makee kuva + illan leffa

Mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Äideistä parhain. Homer alkaa surra huonoa äitisuhdettaan vasta, kun äiti yllättäen menehtyy. Hän päättää sinnikkäästi toteuttaa äidin viimeisen toivomuksen. Jakso on omistettu näyttelijöiden äideille, Elsie Castellanetalle sekä Dora K. Warrenille. Vierailijoina Glenn Close ja Lance Armstrong. Amerikkalainen piirrossarja.
...
Eikös tämä ole se jakso missä Homer kiipeää vuoren huipulle kaatamaan äitinsä tuhkat jne..? -Eli nähty on tämä jakso.
...

Mitäs mitäs. -Päivän makee kuva yhdistettynä TV-ohjelmiin. -Mistäs mahtaisi olla kyse. -Well..., otetaanpa selvää.
...

Päivän makee kuva liittyy siis illan leffaan joka on Sylvester Stallonen takavuosien upea neljäs Rambo elokuva. -Löytyipä tollanen aika makee juliste. -Mutta tosiaan -illan leffana Rambo -ja alhaalla Telkku.comin selostukset.

Rambo

Maailmanlaajuiseksi jättimenestykseksi kohonnut huima toimintaseikkailu käynnistyy Pohjois-Thaimaan viidakoista, jonne John Rambo (Sylvester Stallone) on vetäytynyt viettämään rauhallista elämää. Vaaralliseen Burmaan pyrkivä lähetystyöntekijöiden joukko anelee Ramboa oppaakseen, mutta mies kieltäytyy. Kun omin päin matkaan lähteville lähetyssaarnaajille käy huonosti, Rambon taistelijasielu herää. Pääosissa: Sylvester Stallone, Julie Benz, Paul Schulze, Graham McTavish, Matthew Marsden. Ohjaus: Sylvester Stallone. Ohjelma sisältää voimakkaita ja järkyttäviä kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille ja nuorille. (87')

Tämä upea toimintarymistely löytyy jo DVD kokoelmista..., mutta pitäähän upeaa leffaa hieman mainostaa.