perjantai 21. huhtikuuta 2023

Päivän leffa

Päivän leffana toimii tämä tänään ostamani komediaelokuva - Duplex - Asuntoloukku minkä näkemisestä onkin aikaa kun viimeksi tuli nähtyä tämä VHS versiona joskus vuonna nakki ja kala. Ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Kerrankin mä(kin) olen blogaamassa aikasessa 😇😋😁 Sattui olemaan vapaapäivä, niin... Tämän ruuan khyllä söin jo aikoja sitten (kahdentoista aikaan...), eli siinä suhteessa olen vähän 'myöhässä' 😖😓😋😂 Mutta eipä näitä livenä ole tarkoituskaan blogata, joten... 😈

Edellinen (kuva) oli alkusalaatista, tässä (toisessa kuvassa) on itse ruoka 😋 Paljoa en khyllä ottanut, mutta... no ei oikein tohon aikaan (n. 12.00) ole hirveä nälkä 😕 Tietenkin jos olisi jotain ultra hyvää ollut, niin sitä olisi varmaan ottanut enemmän - esim. vaikka Karjalanpaistia. No sitähän tämä - stroganov - melkein oli... Mutta ei ihan, hyvää toki - mutta ei niin hyvää kun toi edellä mainittu (karjalanpaisti)! Sitten oli jotain kalapihvejä, otin vaan puolikkaan kun ne ei näyttäneet niin herkullisilta 😖 Ja oikeassa olin, aika pahaa oli - en syönyt edes tota puolikasta (joka on kastikkeen alla piilossa...)!


No mutta, ihan hyvä setti oli - khyllä nälkä lähti :) Mutta, no jotain iltapalaa pitää vielä tehdä - khyllä tässä alkaa nälkä jo taas tulemaan... Mutta, joku kevyt riittää - jota... no tuskin blogaisen, se (mitä se on) jääkööt salaisuudeksi :saint: itQ :'( joopS :P EJEHHEHEEEEeeeee :D

Päivän ruoka + juoma

Tulipa mentyä syömään Pizza Huttiin lounasbuffetti ja jaksoin syödä kolme kuvan vastaavaa lautasellista. Nyt on sitten niin ähky että voipi olla ettei leffaan menemisestä tule mitään. Taidan siirtää leffan siis huomiselle. Mutta nyt poikettiin aiheesta vaikka nyt sainkin päivän ruoan käsiteltyä. Mutta sen verran vielä takas teemaan että siinä pilkottaa lautasen vieressä myös päivän juoma minkä blogaan nyt tässä samassa blogauksessa.
Se nimittäin on ihan perus Pepsi mikä nyt tuskin tarvii omaa blogaustaan.

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Vortex

No eipä nyt tämäkään leffa herätä mitään kiinnostuksen tunteita joten ei muuta kuin -"ei kiitos" - vaan tällekin rainalle.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Kapelimestari

No tälle puolestaan voi antaa sen -"ei kiitos" -leiman. Sitten kohti viimeistä ensi-iltaleffaa.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Corsage

Eipä nyt kamalasti houkuttele - pukudraamat ei oikein koskaan ole uponnut. Mutta ei nyt anneta tälle kuitenkaan -"ei kiitos" -leimaa/-labelia.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Evil Dead Rise

Ja tässä on se mitä tänään voisi harkita menevänsä katsomaan. Enpä ole nähnyt niitä edellisiä Evil Dead leffoja vähään aikaan..., mutta ei varmaan haittaa jos katson ne jälkikäteen myöhemmin. Tämä ei taida olla mikään jatko-osa.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Suzume

Tässä on se toinen leffa mikä kiinnostaa nähdä..., mutta tämä ei vielä ole se mitä tänään voisi harkita menevänsä katsomaan. Tätä voisi ehdottaa eräälle hyvälle ystävälle🥰 kenen kanssa olen aikaisemminkin käynyt katsomassa animea.
 

Perjantain ensi-illat

Ainakin kaksi kiinnostavaa leffaa näkyisi olevan joista toista voisi jopa tänään ehkä harkita menevänsä katsomaan. Selviää sitten itse esittelyissä mikä on se mitä vois mennä katsomaan.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Malcolm X ja Battledogs tuttu Kate Vernon täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Patti Cake$ ja Little Devil tuttu Bridget Everett täyttää tänään 51-vuotta. Sarjoista Taxi ja Who's the Boss? tuttu Tony Danza täyttää tänään 72-vuotta. Elokuvista Witness ja Heist tuttu Patti LuPone täyttää tänään 74-vuotta. Elokuvista Hangover..., 21 Jump Street ja Dumb and Dumber To tuttu Rob Riggle täyttää tänään 53-vuotta. Elokuvista Die Another Day ja 13 Hours tuttu Toby Stephens täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista Neljät häät ja yhdet hautajaiset ja Päiväni murmelina tuttu Andie McDowell täyttää tänään 65-vutta. Sitten vielä elokuvista Wanted ja X-Men: First Class tuttu James McAvoy täyttää tänään 44-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.