keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Päivän makee kuva + video

Green Lantern

Tulipa juuri kolme kertaa raiskattua tän leffan traileri..., mutta sen verran kiinnostavalta näyttää että on pistettävä päivän videoksi tänne MatoApinaan -ja leffan juliste päivän makeeksi kuvaksi. -Totahan voisi harkita kolmisteen -ainakin minä (Hulk) olen innolla mukana kun leffa tulee ensi-iltaan. -Mitäs -herättääkös tämä kiinnostusta myös muissa tiimin jäsenissä...?
-Alhaalla leffan traileri -olkaa hyvät...
...

Projekti lähipäiviksi

Sain aamulla idean tehdä -Kaunotar ja hirviö musikaalille saman kuin olen nyt tehnyt Simpsoneille, South Parkille, L4D:lle, GTA:lle ja Extreme Ghostbustersille. -Näyttelijät elokuvaan. -Eli jos Kaunotar ja hirviö musikaalista tehtäisiin elokuva aidoilla näyttelijöillä -niin ketkä olisivat sopivia tähtiä leffaan. -Muutama idea on jo..., mutta saa nähdä milloin otan tämän hoidettavakseni. -Tänään ei jaksa..., mutta perjantaita tai lauantaita voisi harkita. -Torstai ei onnistu -ja sunnuntaikin aika kiireinen.

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.

Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Pulmalliset perhesuhteet. Charlie tilittää psykiatrille veljensä huolestuttavia edesottamuksia. Psykiatri löytää kuitenkin paljon enemmän paranneltavaa Charlien omasta pääkopasta. Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi :).. -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs kivaa niissä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

 Homer armeijan leivissä. Homer saa päähänsä pestautua armeijaan, mutta kuinka patalaiska mies pärjää valtion palveluksessa? Jaksossa vierailee kanadalainen tv- ja elokuvanäyttelijä Kiefer Sutherland, joka tunnetaan muun muassa 24-sarjasta. Vieraana myös useista tv-sarjoista tuttu Maurice Lamarche. Amerikkalainen piirrossarja.
...
Hauskalta kuulostaapi :).. -Entäpä sitten illan CSI -mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?


Lapsuuden loppu. Kuolleen teinipojan kynsien alta löytyy verta. Ongelma on, että se kuuluu miehelle, joka istuu jo vankilassa vaimonsa murhasta. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Jännältä kuulostaapi -boksia innolla odotellen :)... -Illan muita ohjelmia odotan suurella innolla =)...:)...

8 days left

Minä lasken päiviä kiitospäivään -kalkkuna taasen laskee elinaikaansa; -8 päivää jälkellä.