sunnuntai 20. toukokuuta 2007

Nyt jo nukkumaan :o -Byhyy :'(


Joo. -Proidi jäi kotiin yöksi ja päätti mennä jo klo 21:20 aikoihin nukkumaan, eli enpä enää pääsyt omalle koneelle blogailemaan -täällä taas siskon koneelta joudutaan kirjoittelemaan. -Siskokin varmaan haluu sit kohtapuoliin mennä nukkumaan, eli tämä jääkööt nyt minunkin osalta sit vikaksi blogaukseksi. -Enpä oikein mutsin koneelle jaksa enää mennä. -No huomenna sit taas. -Nyt se on sit vaan hyvää yötä ja MO!

Arnold Schwarzenegger elämänkerta TV-elokuva olemassa???


Katselin tuossa äsken National Treasure elokuvan näyttelijälistaa ja katsoin kuka näyttelee Cagen hahmoa lapsena -Hunter Gomez niminen nulikka. -No eipä siinä vielä mitään ihmeellistä. -Katselin sitten missä muualla poika on näytellyt ja silmiini osui, että hän on näytellyt nuorta Arnold Schwarzeneggeriä jossain TV sarjassa. -Klikkasin ja eteeni avautui Arnold Schwarzenegger: A VH1 Popumentary sarjan näyttelijälista. -Käväisin Googlettamalla katsomaan lisää tietoja sarjasta alla olevasta linkistä ja sieltä löytyi valokuvagalleria sarjasta, josta oheinen kuva on otettu. -Kuvan heebo on näyttelijä Bradley James joka näyttelee vanhaa Arskaa.

...

>>>>Arska sarjan valokuvagalleria ja muuta tietoa sarjasta<<<<

Niin, kuvakisan äänet tosiaan

Vaihtoehtoja kun on Tontsa ja Mannekiini -ja kun aina on mennyt kaksi ääntä -meitsiltä ja Matskulta, niin se on sitten multa ääni Tontsalle ja Matskulta -hmm.., olisiko Mannekiinille. -Menen tästä pistämään äänet vielä ketjuun. -Joops.

Päivän typy

Selvästi -Eat my pussy mielessä Mariah Careylla. -Osoittaa tolleen lattialle tyyliin -Get on your knees and... Well -juurihan sen tuossa sanoin. -No eiku tuumasta toimeen vaan.

Päivän pilanimi

Elokuvassa White Noise peloteltiin ajatuksella, että tuoreeltä nauhoitukselta kuuluu kauan sitten kuolleen henkilön ääni. -Tulisi varmaan pa5kat housuun itse kullakin siinä vaiheessa. -Samoin tulisi myös pökäle päntsyihin, jos nauhalta kuuluisi...
...

White Noise...........................................Brown Noise

(Simpsonit)


Kurkistus tulevaisuuteen. Bart ja Lisa saavat kurkistaa tulevaisuuteensa professori Frinkin keksimän laitteen avulla, eikä elämä kahdeksan vuoden päästä näytä aivan siltä, mitä he olisivat osanneet odottaa.

...

Jotenki kuulostaa tutulta, mutta katsotaan nyt kuitenkin uudestaan.
...
EDIT. Pääs Simpsonit unohtumaan tässä blogatessa -DAMMIT!!!

Päivän skootterimuistutus

Tontsalta odoteltaisiin miehen -ja auton lisäksi myös päivän skootteria. -Toivottavasti sekin on tulossa. -Löytyipä muuten aika hupaisa kuva muistutukseen. -Joops.

Typymuistutus mulle -Auto -ja miesmuistutukset Tontsalle


Eilen jo mainitsinkin jo tästä, että käytän Puhallettu 60 sekunnissa -leffan kuvia tämänpäiväisissä muistutuksissa -jotka on siis ängetty kaikki yhteen kuvaan. -Tässä siis olis meitsille (Hulk) typymuistutus, josta huolehtii hottis Angelina Jolie -ja Tontsalle päivän auto -ja miesmuistutukset, joista huolehtivat taustalla oleva hieno auto ja Nicolas Cage. -Omalta osaltani voin sanoa, että typy saa nyt odottaa päivän skootterimuistutuksen ja päivän pilanimen verran

Äänestys sitten alkoi :)...


Joo äänestyi sitten alkoi ja..., joopS :p... :D, eipä tässä pahemmin vaihtoehtoja annella :/, itseasissa ei yhtään :'(, tai sen että äänestetään vaan yhtä :x, mutta sellasta nyt tehdä :|... :'(... :D!


Taisi tulla varma ääni sitten =)... B), FUCK YEAH :D!

Music and lyrics!

Joo chateissa törmäsin tähän biisiin :), tai videoon ;), joopS :p... :D! Joo eli "vääriin kuultuna" Nightwishin Wishmaster joka on v|tun (:D) hauska <3... :D, tai siis video kuvineen ja teksteineen :p... :D! No mutta itse videoon =), FUCK YEAH :D:


Nightwish - Wishmaster


Master!
Apprentice!
Heartborne, 7th Seeker
Warrior!
Disciple!
In me the Wishmaster

Elbereth
Lorien

A dreamy-eyed child staring into night
On a journey to storyteller's mind
Whispers a wish speaks with the stars the words are silent in him
Distant sigh from a lonely heart
"I'll be with you soon, my Shalafi"
Grey Havens my destiny

Master!...

Silvara
Starbreeze

Sla-Mori the one known only by Him
To august realms, the sorcery within
If you hear the call of arcane lore,
your world shall rest on Earth no more
A maiden elf calling with her cunning song
"Meet me at the Inn of Last Home"
Heartborne will find the way!

Master!...

Wishmaster
Crusade for Your will
A child, dreamfinder
The Apprentice becoming...

Master!...

PS.Tässä vielä alkuperäinen :), vaikka uudempi upposi paljon paremmin =), mutta jos ton alkuperäsen ois nähny aikanaan niin aika sukka ois varmaan tää uus :/... :'(, mutta nyt näin päin (eli uudempi on parempi...), joopS :p... :D!


DAMN that (uudempi) was funny =), EHHEHEEEEEEEEEeeeeeeee :D!