perjantai 18. maaliskuuta 2011

Hyvät vasemmalle -ja huonot oikealle

Blogaisimpa hauskasti noi perjantain ensi-illat siten että hyvien leffojen julisteet ovat vasemmalla puolella -ja huonojen leffojen julisteet oikealla. -Vähän kuten tuossa -Both good and bad in perjantai's ensi-illat -blogauksessa -hyvää näyttävä peukalo on vasemmalla puolella -ja huonoa osoittava peukalo oikealla puolella. -Olipa järkevä huomio..., mutta saipahan blogattavaa.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Veljekset

Ja jälleen huonoa. -Nyt vasta rysähtikin varsinainen huonouden huipentuma leffa -nimittäin kotimainen elokuva. -Siis jos sen ranskisleffan ja tän välillä pitäisi valita -niin sitten kyllä mieluummin se ranskis..., mutta toivon mukaan ei tarttisi valita kummankaan välillä. -Siispä se on -"ei kiitos" -jyrkkä sellainen tälle elokuvalle.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Rango

Taas hyvää -nimittäin hauskalta vaikuttava animaatioleffa Pirates of the Caribbean ohjaajalta -pääosissa itse Pirates tähti -Johnny Depp. -Tätähän voisi myös kovasti harkita ihan sinne teattereihin asti. -Mutta alkuperäiskielellä eikä suomeksi dubattuna. -Sille versiolle sanon kyllä -"ei kiitos". -Taitaa vielä muuten olla 3D:nä tää leffa -eli jos se vielä lässähtää -ja sitten vielä puhuttu suomeksi -niin paskaa sanottavaa saisi ihan koulu esseeksi.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Copie conforme

Siirrytään huonoon. -Joku ranskis draama haukotus. -Kiinnosta sitten niin yhtään. -Eli joops. -Ehdoton -"ei kiitos"-tälle leffalle siis.

Perjantain ensi-illat Nro 1

I Am Number Four

Hyvällä aloitetaan =).. -Tieteis toimintatrilleri -I Am Number Four nimisellä leffalla nimittäin. -Tavallisiksi pulliaisiksi naamioituneet supervoimat omaavat ihmiset -joita vainotaan tämän erikoisuutensa takia -kiinnostaa kyllä TOD paljon. -Traileri näytti taas että upeaa toimintaa on ainakin luvassa. -Kyllä voisi lähipäivinä harkita.

Both good and bad in perjantai's ensi-illat today

Perjantain ensi-illoissa tasapainoillaan taas hyvän ja huonon välillä. -Viimeksi huono taisi viedä voiton -nyt taitaa olla aika tasaista. -Kattoo mitä luvassa.