keskiviikko 11. lokakuuta 2023

Rästit taas tehty (+liikkuva kuva)

Sinne tosiaan meni taas rästit, ja saatiin samalla perinteinen "päivän liikkuva kuva" 😇😋 Tai enpä tiedä, voiko noita vielä "perinteiseksi" sanoa - kun niin harvoin näitä olen laittanut... Mutta, on näitä jo muutama tullut - ja varmaan tulee jatkossa(kin) 😊 Hakusana Googleen on taattu; "done gif". Ei kai sitten muuta, kun linkittämään blogaukset...

Päivän "leffateatteri" jälkiruoka

Päivän elokuva + poster + trailer

Päivän "Xavier 2/7" kuva


Sitten vaan kohti uusia blogauksia :saint: Tuleeko niitä tänään? Noh, ei taida enään tulla - ellen innostu jostain aiheesta, tuskin... Työpäivä kuitenkin huomenna, pitää nuQ hyvin yö(t) :)

Päivän "Housebroken" typy(t)

Eipä ollut äsken katsomani leffa se Danny DeVito leffa mikä oli Tontsan blogaamassa päivän liikkuvassa kuvassa..., mutta leffassa oli kyllä jotain muuta blogaamisen arvoista. Nimittäin pari aivan h3mmetin kuumaa🔥 typyä. 

Päivän toinen leffa

Kevyttä komediaa ennen nukkumaan menoa ja pistänpä uusintakatseluun Danny DeViton tähdittämä komedian - Housebroken. Tästä leffasta minulla on vahva epäilys että tässä voisi olla se kohtaus mikä oli Tontsan blogaamassa päivän liikkuvassa kuvassa. Ei muuta kuin leffaa pyörimään ja ottamaan selvää.

Päivän "Xavier 3/7" kuva

Ja taas jatketaan näillä, on khyllä hupaisa 😇😋😁 Jatketaan aikasempien linkitystä tähän(kin...)!

Päivän "Xavier 1/7" kuva

Päivän "Xavier 2/7" kuva


Olisikohan joku toinen(kin) putki vielä mielessä..?! Noh, ei ainakaan nyt =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEeeeee :D

Päivän ruoka

Tacoja teen/tein - taas?! 😵 No aika selvää (sen taisin vielä sanoa, että...), jämät vielä jäi - joten... 😇😋 Eikä mitkään pienet, niin jämät - vaan n. puolet, ellei ylikin... Maanantaina näitä tosiaan tein, joten ei tarvi esitellä aineksia - se kun on jo tehty 😊 Vähän laiskan puoleisesti, mutta ihan riittävän hyvin.

Blogasin tosiaan (myös) päivän ruokana tämän, on khyllä samannäköistä - kun kaksi marjaa? 😈😋😁 Mutta, joo...


Oli khyllä erittäin hyvää, vaikka näin 'nopeasti' vedin tätä. Niin siis melkein peräkkäisinä päivinä, khyllä joku kuukauden tauko olisi paikallaan. Noh, nyt se on - kun kaksin käsin/päivin vedin veti. Eilen oli tosiaan mäkkäri 'välissä', sai edes vähän taukoa. En nyt linkitä tota, koska tämä on 'ajatuskupla' - tänne ei linkitykset sovi (mitä nyt kerran ainakin 'rikoin sääntöä', ihan tarkoituksella...)!

Päivän leffa + poster

Tänään sitten menen parin kaverin kanssa (ei team MatoApina) katsomaan uusimman -Manaaja: Uskon merkki -elokuvan. Toivottavasti kuitenkin itse tykkään elokuvasta vaikka arvostelijat ja muutama leffan jo nähnyt Facebook tuttu ovat lytänneet elokuvan melko totaalisesti. 

Tänään ei päivän ruoka/-juoma + jälkiruoka blogauksia by Hulk

Eipä sitten tullutkaan tiettyjä maksuja vielä tänään normaaliin tapaansa joten tänään ei sitten minulta (Hulk) tule päivän ruoka/-juoma + jälkiruoka blogauksia. Ja huomenna tulee vielä vähemmän blogauksia minun taholtani..., mutta siitä asiasta sitten lisää huomenna. Tänään tulee sentään tämän lisäksi vielä päivän leffa blogaus minkä voisikin hoitaa tässä pois alta vaikka ite leffa alkaa vasta tunnin päästä.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Hustlers ja Fast and the Furious 9 tuttu Cardi B täyttää tänään 31-vuotta. Elokuvista Harry Potter ja Azkabanin vanki..., Narnian tarinat..., Caroline ja Death on the Nile tuttu Dawn French täyttää tänään 66-vuotta. Sarjasta The Walking Dead ja elokuvista Snatch ja Blade Runner 2049 tuttu Lennie James täyttää tänään 58-vuotta. Elokuvista elokuvista Contakt..., Vihreä maili ja Proof of Life tuttu David Morse täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Sarjasta Ally McBeal ja elokuvista The Flintstones in Viva Rock Vegas ja Alfie tuttu Jane Krakowski täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Working Girl..., Arlington Road..., School of Rock ja War Inc. tuttu Joan Cusack täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista Powder ja Boondock Saints tuttu Sean Patrick Flanery täyttää tänään 58-vuotta. Elokuvista Cold Mountain..., Spider-Man 2 ja Boogeyman tuttu Emily Deschanel täyttää tänään 47-vuotta. Sitten vielä elokuvista In Time..., Magic Mike..., The Nice Guys ja The Magnificent Seven tuttu Matt Bomer täyttää tänään 46-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.