keskiviikko 2. marraskuuta 2022

BB; ikäviä uutisia!! =(

Olisihan tän voinut otsikkoon myös laittaa, mutta pidetään pienessä jännityksessä. 😱😓😋😁 Toki, kuva sen jo paljasti; Nabaz lähti BB talosta!! Luulisi, että olisin ihan surun murtama, mutta... Meinasin jo laittaa tohon viime häätöäänestys -blogaukseen, että jos Nabaz tippuu, niin sille ei voi mitään. Olin jotenkin vähän jo valmiina siihen. Ehkä vähän jo aavistin tätä?! 😰 Ei voi tietää... 😓😀 Mutta vaikka olin valmis, tai "valmis", niin khyllä olisin mielellään kattonut ihan loppuun asti. Vaikka ihan voittoon asti! Mutta nyt kävi näin, ei voi mitään...

Siinä vielä mustavalko -kuva sinisellä raksilla. Laitan tähän linkkinä pari uutista, vaikka eipä niille ole oikein tarvetta. Toki, jos haluaa yksityiskohtia lukea, mutta...




...sinne lähti, niin sinne lähti! =( Mutta ehkä tulemme hänestä vielä kuulemaan - khyllä mun puolesta/mielestä hänestä olisi julkkis ainesta julkisuuteen! =) No, aika kertoo - mutta nyt suretaan :'(

Päivän juoma (by Tontsa)

Juomana tosiaan toimi Hartwall Limonadi Omena -niminen juoma. Toi on khyllä tosi hyvää, minkä olen saattanut jo todeta! En nyt lähde kaivelemaan vanhoja blogauksia, että onko tämä jo ollut... Tai aika varma olen, että tämä on jo ollut. Mutta missä, ja että sen linkittäisi tähän - niin siihen en rupea. Liian iso työ, eikä ketään varmaan kiinnosta... 😩


Mutta siinä se kaatuu lasiin, oikein makoisa juoma. Lapsena en vaan tästä oikein tykännyt - tai en edes kovin usein juonut, jotenkin joku "omena" limu ei kuulostanut hyvältä. Mutta nyt olen muutaman vuoden juonut tätä silloin tällöin, on khyl hyvää! =)

Päivän ruoka & jälkiruoka (by Tontsa)

Siinähän ne lepää - juoma myös, mutta siitä blogaan erikseen. Vaikka siitä ei paljoa ole sanottavaa, mutta blogataan nyt erikseen.

Pizzaa tosiaan, taas pitkästä aikaa. Tosi "pitkästä aikaa" 😁 Täytteenä oli 4 omavalintaista, otin; pekoni, katkarapu, sipuli & oliivi. Ja khyllä, khyllä kelpas - TOD!! Jälkiruokana taas toimi TVmix ja Dumle, nekin - yllätys yllätys 😂, kelpas 😊😋


Ei kai sitä muuta tarinoimaan - ihan kiva iltama oli. :) Ja se senkun jatkuu, ilman syömistä toki - maha on ihan pullea. Tai khyllä nyt muutama karkki ja suklaa maistuu :saint: :P :D

Päivän toinen leffa

Tää olis pitänyt laittaa samaan Diktaattori leffan kanssa ja pistää otsikoksi  -"päivän leffa(t)"..., mutta sain ajatuksen katsoa tämänkin vielä tänään vasta nytten joten menkööt nyt tämän kerran tälleen. 

Mutta itse leffaan - jatkan Sacha Baron Cohen leffoja Borat elokuvalla. Pitäisi saada kyllä kokoelmiin se jatko-osa jostain ja sitten myös toinen Sachan aivan huippu elokuva Ali G Indahouse.

Päivän leffa

Päivän leffana toimii tänään Sacha Baron Cohenin tähdittämä komedia  - Diktaattori - mikä tuli viimeksi nähtyä teattereissa. Ei muuta kuin leffaa pyörimään.

500. blogaus

Ja se oli siinä😎 - 500. blogaus saavutettu -F#CK YEAH 😁...!!!!11111 Ei muuta kuin kohti 600. blogausta ja eiköhän siihenkin päästä aika rivakasti tällä blogaustahdilla.

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi on varattu sieltä meksikolaisesta ruokakaupasta aikaisemminkin ostamiani herkkuja - nyt sitten ostin koko paketillisen niitä
Lisäksi ostin sieltä kiinalaisesta ruokakaupasta tollaset kylmät kahvijuomat - toinen on musta ja toinen kermainen. Melkein pitää kyllä säästää ne aamujuomaksi huomiselle ettei mene yöunet kun juo ne illalla.

Päivän juoma

Tämä on yksi vakkarijuomistani joka kerta kun asioin siellä Hakaniemen kiinalaisessa ruokakaupassa. Toinen vakkari on sellainen riisimaitojuoma..., mutta sitä ei nyt ollut saatavissa sielä.

Päivän ruoka

Tulipa käytyä Hakaniemen kiinalaisessa ruokakaupassa ja sieltä lähti pääruoaksi pakasteesta tollanen 6 kpl ankankoipia pakkaus. Lisukkeeksi otin paketin Jumbo Vegetable Spring Rollseja ja paketin baby corneja. Juotavat näkyykin siinä myös..., mutta niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 
Kevätkääryleet valmistuivat ekana ja odottavat siinä syömistään.
Ankankoivilla on vielä hetken uuniaikaa - kuten kuvasta voi nähdä eivät ole vielä lähelläkään kypsiä. Tämä on kyllä yksi suosikki kotiruoasta mitä tykkään valmistaa.

Päivän KKSA-kuva

Taas uutta teemaa Facebookin KKSA-ryhmässä - tälläkertaa tehdään pilakuvia Seppo Rädystä. Muokkasinpa sitten omani joka kulkee nimellä -"Räty Kivinen"...😁...🤪...

Blogin mainostus ja extra Happy Birthday blogaus

No on nyt vähän mainostettava kun tuntuu olevan niin kehnosti lukijoita - jos yhtään - omalla Jurassic Mania blogillani. 

Mutta tosiaan - tänään on Jurassic Park elokuvasta tutun -"six feet turkey" -pojan syntymäpäivät kuten blogasinkin jo siellä Jurassic Mania blogissani. Jees - eli Happy Birthday tätäkin kautta.

Happy Birthday David Schwimmer

Tänään on Frendien Ross Gellerin eli näyttelijä David Schwimmerin syntymäpäivät. Hän täyttää tänään 56-vuotta. Onneksi olkoon ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 David Schwimmer.

Askel lähemmäksi 500. blogausta

Kuten oheisesta kuvasta näkee aletaan pikkuhiljaa lähestymään 500 blogausta ja tämä turhakeblohaus nro 493 vie askeleen vielä lähemmäksi. Nyt voi rauhassa blogata päivän ruoka..., juoma että jälkiruoka blogauksia kunhan jättää 499. blogaukseen jotta sitten saa blogaistua sen 500. blogauksen.