perjantai 1. huhtikuuta 2011

**Ostosten esikatselu**

Blogaisen omaan Hulkin blogiini varsinaisen ostosten esikatselu blogauksen..., mutta ilman Tontsan ostoksia. -Tässä MatoApinan **ostosten esikatselu** -blogauksessa on näet mukana Tontsan ostokset -ja ne on kuvassa oikealla puolella olevat ostokset. -Viikonlopun kunniaksi teemme kunnon mättöruoat -joten... -Eipäs kun -säästetäänkin selostukset sinne Hulkin blogin ostosten esikatselu blogaukseen.

Perjantain ensi-illat Nro 4

A Woman, a Gun and a Noodle Shop

Ei ehkä ihan teattereihin asti..., mutta kyllä kokoelmiin sinne aasialeffahyllyyn TOD voisi harkita. -Kokoelmistani löytyy jo ohjaajan muita leffoja -kuten julisteen yläosassa mainitut -House of Flying Daggers ja Hero. -Voisi ehkä myös pikkuruisen mahiksen antaa teattereihin -jos sittenkin vaikka innostuisi tai jotain.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Tomorrow, When the War Began

Tämäkin kyllä kiinnostaa. -Tarinahan on että kaverusten tavallinen joka vuotinen pikniktapaaminen muuttuu yht'äkkiä taisteluksi henkensä puolesta kun koko maailmaan on syttynyt sota. -Näistä normeista nuorukaisista tulee samassa jotain commandoja jne.. -Ihan kivalta ainakin trailerin perusteella näytti -joten kyllä houkuttelee teattereihin asti.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Sinkkuelämän säännöt

Tässä tulee perjantain ainut -"ei kiitos" -leffa. -Tottahan toki se on kotimainen elokuva -ja vieläpä kaiken lisäksi dokumentti. -Ja lisäksi vielä kertoo joistain sinkku-ukkeleista jotka etsivät kumppania Helsingistä. -Ketä kiinnostaa -ei ainakaan minua. -Next movie bitte schön.

Perjantain ensi-illat Nro 1

World Invasion: Battle Los Angeles

No tämähän TODen totta kiinnostaa nähdä. -Noin muutenkin -ja varsinkin sen takia että... -No -leveilin sillä jo tuossa huhtikuu - april -blogauksessa että olen menossa kyseiseen kaupunkiin -joten jätetään leveilyt tästä blogauksesta. -Mutta TOD kyllä kiinnostaa tämä leffa nähdä -ja kysynkin heti -onkos muita kiinnostuneita...?

Glad about the perjantai's ensi-illat

Aku on ehkä liian iloinen..., mutta onhan sitä nyt syytä kuitenkin pieneen iloon -sillä vain yksi ei kiinnostava leffa tälläkertaa ensi-illassa. -Mutta ihan Akun tavoin en kyllä innostuisi. -Tolleen hurraisin jos kaikki ensi-iltaleffat olisi jotain Hollywood blockbuster leffoja.

Huhtikuu - April

Aika vaihtaa sivua vuoden 2011 Skylines kalenterissa. -Huhtikuun kaupunkina koreilee Los Angeles. -Tästä enkelten kaupungista pääsen sitten itse kesemmällä ottamaan kuvia kun lähden vanhempien kanssa Californian valloitus matkalle heinä-elokuussa. -Maltan tuskin odottaa.

2011 typykalenterin huhtikuu avattu!