torstai 22. maaliskuuta 2007

South Parkin jälkeen nukkuaan


South Parkki alkaa kohtapuolin jonka jälkeen meen sit nukkumaan. -Huomen on onneks perjantai ja alkaa sit taas viikonloppu. -YEAH B)!! -Mutta tällä kertaa suorastaan odotan innolla maanantaita :o. -Jaa, että miksikö. -No sillon on meitsin synttärit =)...B). -Jeps jeps.

...

Mut nyt kohta South Parkkia ja sit nukkumaan. -Jeps. MO!

Chat just keeps on :x... <3... :'(... :D!


Mitään muuttele, kuhan tajusit vaan vääriin sanani (mikä olisi khyllä pitänyt tietää/tajuta, mitään ala vaihtelee lauselmiani)... Eli ihan yhtä kuvaa luulin että laitat ja kun näky vaan sensuroimaton niin luulin että siinä sensuroidussa (jota odotin tilalle, enkä mihinkään alas...) olisi alhaalla jotain nähtävää...


Ja johan sanoin että en ajatuksella lukenut sitä (tai en oo suoraan noin sanonut, mutta...), turha jauhaa jostain ymmärtämättömyydestä enään (vaikka se sitä oli, mutta sille enään mitään voi...)!


No vähän vaikea ruveta mitään toisia kuvia tutkimaan muokkaamalla/kysymällä ku ei ollut MITÄÄN hajuakaan että semmosta laitat/laitoit (vaikka aikasemmin olitkin, mutta semmosta muista, ainakaan minä...)! Ja jatkossa en aio tutkia :x, no koska tiedän että laitat toisen kuvan (kiitos tämän rumban...) ja jos sitä ei näy niin ei voi mitään (paitsi sanon sen jos vaikka upploadaisit uudestaan, mitä vois vieläkin tehä, jatkossakin, koska useimmiten näkyy, kuten tänään...)! Ja mitä Hulkkiin, luulin että se ei vaan huomannut että se on sama kuva...


Kuka on sanonut että mahdollisimman pian haluan vastauksen :x, no ei kukaan ;)... Eli ihan vaan viesti että vanhaa viestiä on muokattu, siihen mitään "vastaa mahdollisimman pian" tarvita, päinvastoin (kuten itekki sanoit...), semmonenhan nyt ärsyttäis että muka pitäis nopeesti... Eli ihan vaan että "muokkasin vanhaa, (vastaa ku ehit)"...


PS.Juttu sitten senkun paisui :|... :'(... :D, muihin en nyt jaksa/ehi...

Torstain typy!

Viimeks typyllä oli vaatteet jotka halusi repiä heti pois =), kun taas nyt päällä on vähän arkisemmat kuteet :/. Mutta sehän ei TOD estä haluamasta repiä noitakin pois =)... :D! Joku on jo näköjään yrittänyt kun polvessa on tommonen reikä :x... :D! Alla on seksikäs lopputulos :p, YEAH =)! Ja siihen jäi vielä lisää revittävää =)... :D!

Päivän miesmuistutus



Tässä ois Tontsalle vielä tämä miesmuistutus. -Olis muuten ollut Tontsan vuoro tänään pistää päivän miesmuistutus, mutta ei kuulemma jaksanut. -Joop.

Päivän kappaleen sanoitukset

"I Will Always Love You"

If I
Should stay
I would only be in your way
So I'll go
But I know
I'll think of you every step of
the way

And I...
Will always
Love you, oohh
Will always
Love you
You
My darling you
Mmm-mm

Bittersweet
Memories
That is all I'm taking with me
So good-bye
Please don't cry
We both know I'm not what you
You need

And I...
Will always love you
I...
Will always love you
You, ooh

[Instrumental / Sax solo]

I hope
life treats you kind
And I hope
you have all you've dreamed of
And I wish you joy
and happiness
But above all this
I wish you love

And I...
Will always love you
I...
Will always love you
[Repeat]

I, I will always love
You....
You
Darling I love you
I'll always
I'll always
Love
You..
Oooh
Ooohhh

...



Typy -ja automuistutukset ängetty samaan


Tässä ois nyt typy -ja automuistutus samassa. Matskun vuoro pistää päivän typy -ja tulee muuten takuu varmasti, ja Tontsalle päivän auto joka ei tule yhtä takuuvarmasti.

Päivän pilanimi

Tänään on pilanimen kohteena draamaelokuva American Beauty missä Kevin Spacey näyttelee nuorista naisista fantasioivaa perheellistä miestä. -Tosta leffasta väänsin sit pilanimiketjussa aikoinaan...

...

American Beauty..................American Booty

Illan South Parkissa tänään

Kisa katsojista. South Parkin ala-asteen uutistoimitus alkaa taistella hyllytysuhkaa vastaan ja ottaa uutisoinnissaan kaikki keinot käyttöön.

...

Innolla odotetaan ohjelman nauhoitusta.

Joops. Pystynki ite nauhoittamaan South Parkit


Arvioin pikkasen väärin paluumme kun oletin, että saapuisimme vasta tosi myöhään. -Joop. Eli eipä tartte teidän enää huolehtia South Parkista saati blogista tänään.