tiistai 17. kesäkuuta 2008

Bloggerin kuvat ei edelleenkään toimi :(...


Joo eipä ole kiva katella näitä kuvattomia blogauksia uudessa Tiltissä :(, joten..., niin :p, Bloggerista linkittäminen on ihan turhaa :|! Eli Tiltin kautta vaan linkittämään :), ainoa että se on tulevaisuutta ajatellen varmaan/eiköhän turhaa :'(, mutta, no ainakin nyt näkee kuvat :), joka on se pääasia =)...

Ei näy typy, kuten ei pari muukaan :'(, kuva uudessa blogissa :(... -kuva!


...eli Tiltin kautta vähintään linkittämään :), kuvattomia en jaksa katella :|... :'(, joopS :p... :D!

Päivän kuva

Siinä on uskokaa tai älkää Belgian oma actionsankari Jean Claude Van Damme lapsuudenkuva. -Tollasesta nyhveröstä kovan luokan muskelimies ja actionstara. -Ei uskois.

Päivän video(t) B)... :p... :D!


Joo pitkästä aikaa pukkaa taas omatekoista videota B), ainakin TV sellaista :saint:, joopS :p... :D! Joo The Shield (IMDb ja TV.com) sarjasta pukkaa siis videota, kuten eilen blogasin :p, ei muuta kun...

The Shield - Best Parts of Extraction Part 1 video *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -linkki



The Shield - Best Parts of Extraction Part 2 video *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -linkki



...nauttimaan noista *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän typy

Mikäs, onkos sillä jonkinlainen liivi yllään vai reppuko on selässä, mitä? -No ei voi muuta kuin mennä selvittämään Bloggerin puolelle.

No reppuhan sillä selässä, mutta eipä sitten paljoa muuta paitsi Stanford University alkkarit jotka nekin näyttää lähtevän päältä. -Joillakin nähtävästi alkaa kesäloma myöhemmin kun nyt vasta halutaan juhlistaa kesäloman alkua. -No mikäs siinä toistamiseen.

Päivän makee kuva

NYPD Sergeant Badge fith Flag, eli New Yorkin poliisin ylikonstaapelin kunniamerkki lippuineen. -Olishan tollanen aika makee kiinnitettynä hattuun tai mihin toi nyt ikinä kiinnitetäänkään.