keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Päivän puujalka

Pitkästä aikaan omakeksimä vitsi päivän puujaloissa. -Tää tuli mieleen yks päivä koulussa. -Toimii vain kerrottuna englanniksi. -Menee jotenki näin...

Why did a terrorist end up sucking some cocks in a gay club...?
-Because he stomped in and shouted: -"I will blow you all...!!"

Got it...? Cause the homos thought he offered to give a blow job to everyone :D...:p...

Kuin kaksi marjaa + ällöttävä kuva

Aloitetaan päivän ällöttävästä kuvasta joka on tuo kuvan vasemmanpuoleinen leffajuliste -eli Salkkarit leffan nimeltä -Nightmare juliste. -Siis hyi v|ttu mitä paskaa. -Voin jo nyt sanoa että toi tulee olemaan ensi-ilta päivänään TOD 100% -"ei kiitos" -elokuva. -Ja nyt siihen kuin kaksi marjaa osuuteen. -Nimittäin julistehan muistuttaa tismalleen kuin Twilight elokuvan julistetta. -Siis toi asetelma miten noi hahmot on pistetty tohon julisteeseen -ja miten ton leffan (Nightmare) nimi on kirjoitettu tohon julisteeseen. -Hieman samanlainen tyyli ja... -No kattokaa ite ja vertailkaa. -Ja toi keskimmäinen tyttö tossa Salkkarileffa julisteessa muistuttaa hitusen Twilightin Bella hahmoa. -Ja noi miehet ton Salkkarileffa julisteen taustalla on ihan ku Twilightin mies tähdet. -Lihaksikkaita ja komeita. -V|ttu -en hipasekkaan tohon Salkkarit leffaan. -Twilightit sentään pikkasen kiinnostaa.

Päivän makee kuva

No perinteiset Finnkinon sarjaliput se 10 kpl tuli ostettua -ja lisäksi lähti mukaan tollanen 4. kipaleen popcornlippu_sarja. -Kyllä nyt taas kelpaa mennä elokuviin. -Noita popcornlippuja vois säästää vain sellasiin ultimate badass leffoihin kuten esim. Hobitti ja Arskan The Last Stand. -Mihinkään Vares paskaan en popparikortteja tuhlaa. -Enkä kyllä sarjalippuakaan.

Se olisi jälleen Hullut Päivät =)...:saint:...:)...

Jei =)...:saint:...:)... -Hullut Päivät on taas täällä ja tulikin taas poikettua ostoksilla. -Se mitä tuli ostettua selviää sitten erillisessä blogauksessaan joka tulee päivän makeen kuvan muodossa. -Voin jo tässä todeta että kyseessä on perus ostos Hulluilta Päiviltä ;)...:)... -Ei muuta kuin ottamaan selvää.