perjantai 15. elokuuta 2008

Perjantain typy ja päivän makee(t) kuva(t)!

Noniin, makee auto ja hottis typy =), eihän sitä muuta tarvikaan :saint:!? Kyytiä vaan ottamaan molemmilta B)... :P... Ensin vähän "vroom, vroom" ja sitten "bum, bum" ;)... :D! Tai toisinpäin, ihan miten haluu :saint:... :D!

Bännien oikea syy selvisi

Joo nyt vasta mulle selvis bänniemme varsinainen tai ainakin pääsyy, nimittäin ylläolevan kaltaisten kuvien julkaisu :/. Jatkossa on siis ehdottomasti kiellettyjä tommoset joissa vähänkin vihjaillaan johonkin rivoon :x... :/. Mutta kaikista pahimman tosta tekee siinä olevan nettiosote tämmöseen sivustoon :x!? Siitä voidaan olla monta mieltä kuuluvatko vähäpukeiset EI-alastomat typyt Tilttiin :rolleyes:, mutta siitä olen täysin samaa mieltä meitä "terrorisoineen" moderaattorin kanssa ettei sinne laiteta linkkejä pornosaiteille :x... edes tekstinä kuvassa kuten ton kuvan vasemmassa yläkulmassa. Eli ei tommosia jatkossa tai muuten saadaan aina siitä bännnit jotka voi johtaa pysyviin bänneihinkin :x. Helpointa olis vaan jättää kaikki typyihin vähänkin liittyvät jutut sieltä pois, koska kyllä kaikki jo tietää että täältä löytyvät ne K-15 tai jopa K-18 kuvat ja jutut B).

Päivän pilanimi

Mike Myersiltä ei tule muunlaisia leffoja kuin pelkkiä pissa-kakka huumorilla höystettyjä komedioita. Täten kanukkukoomikko kantaakin uutta titteliä...
...

The Love Guru...............The Bore Guru

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Love Guru

Tätä voi harkita mennä teattereihin vain jos ei ole muutakaan tekemistä, mutta ei nyt ihan silleen "haa, vihdoinkin se tuli teattereihin. Heti katsomaa". Ei khyl ole niin kiinnostava leffa, ei. DVD:llekin sitten vasta tarjousleffana. -DVD kokoelmiin ehdottomasti, teattereihin.., -nääh.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Star Wars: Clone Wars

Uskomatonta että sanon tämän, mutta tämä leffa lukeutuu niihin "ei kiitos"-elokuviin. Siis menty Tähtien sota raiskaamaan jollain tietsikka-animaatio pa5kalla. Olis ny tehty oikeilla näyttelijöillä jos nyt ylipäänsä pitää mennä tekemään uusi Star Wars leffa.

Päivän ällöttävä kuva :x!


No joo :p, khyllä tää ehkä ylittää sen ekan ällöttävän kuvan ällöttävyydessään =)... :x... :o... :p... :D, mutta, no mitä sitä nyt vertailemaan :saint:, helvetin ällöttäviä on khyllä molemmat :|... :'(... *SYDÄN*... :o... :p... :D, joten..., joopS :p... :D! Joo nyt pitää khyllä TOD harkita ensi kerralla kannattaako tonne/minnekkään mökille mennä :|... :x, koska, no eikö se ole aika itsestäänselvää ;), tommosia ällötyksiä on siellä jokapuolella :|, eli...

Päivän ällöttävä mikä lie kuoreton etana :x... *SYDÄN*... :o... B)... :p... :D -kuva!


...noita on siis vielä lisää luvassa :x... *SYDÄN*... :o, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... :|... :'(!