keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Päivän "Almost jizzed my pants" video :D!

Luulin että Tontsalta olisi tulossa päivän video, mutta kun ei mitään näy tai kuulu, niin laitanpa tämän TOD upean videon, jonka just äsken näin =)! Kyseessä on alkuvuodesta 2011 ilmestyvän Deus Ex: Human Revolution -pelin yli 5 min pitkä elokuvamainen traileri. Suosittelen katsomaan sen parhaalla HD 720p laadulla, koko näytön kokoisena, ja lujaa kunnon kajareilla toistettuna B)... kuulokkeillakin kuultuna kävi kuten otsikossa lukee, eli lensi melkein mällit housuihin :D... kuvainnollisesti ;)... :p. Siis holy shit ja O-M-G :o... ihan kuin katselisi jonkun mestariohjaajan tulevan Hollywood jättituotannon leffatraileria!!! Enpä ollut aiemmin kuin vähän kiinnostunut pelistä, sillä en ole juurikaan pelannut sarjan kahta aiempaa osaa, mutta nyt kyllä TOD kiinnostaa hankkia tämä jopa heti uutuushintaisena =)!

Typyjoulukalenterin 15. luukku

Voisin avaista typyjoulukalenterin 15. luukun kerran väliin tuli Matskun upea typy liikkuva kuva eilen. -Mitkäs korut sieltä luukun alta oikein kurkistaa. Avataanpas luukku ja ihaillaanpa koko koru kokonaisuutta.

Jaa -vähät korusta kun luukun alta paljastui paljon kiehtovampi näky. -Hiiteen timanttiset rossit kun typyllä on romanttiset tissit.

Damn...!! -Edellispäivän typy jo kerran blogattu

Omg...! -Tarkistin mielestäni ennen kuin blogasin tuon 13. päivän typyjoulukalenteri typyn että onko se blogattu aikaisemmin -enkä mielestäni nähnyt sitä silloin. -Mutta nyt kun selasin uudestaan samalla tarkoituksella uutta typyä varten -jonka blogaan seuraavaksi --niin nytpä sitten pamahti silmiin tuo samainen typy. -Se siis kuitenkin oli jo kerran blogattu -ja vieläpä tämän vuoden puolella, 6. päivä tammikuuta. -Kaiken kukkuraksi käytin tuossa joulutypyssä samaa vitsiä -"kalu hierottavaksi palleroiden väliin".. -Tainnut joku dementia iskeä kun ei enää muista panemiaan typyjä.

Päivän puujalka

Päivän puujalka on tänään suoraan Facebookin sivuilta -sovellus -Parhaat blondivitsit. -Kokeilin sovellusta ja sain tollasen hauskan vitsin. -Voisinkin lainata tuon tekstipätkän tähän alas...
...

Mitä eroa on blondilla ja hyttysellä?
-Hyttynen lopettaa imemisen kun 
läpsäyttää.

Blondi vaan innostuu lisää kun sitä läpsäyttää :D...:p...

Päivän video varaus

Varaisin itselleni kaksi päivän video blogausta lähi päiville..., mutta niillä ei TOD ole kiire. -Tontsalta taisi tänään olla luvassa nimittäin oma päivän videonsa -ja Matskultakin oli tulossa vielä muutama -joten ne eka kaikessa rauhassa -sitten voin blogaista omat päivän videoni. -Kuten kuvasta näkee -julkaisin jo kyseiset videot Facebook seinälleni. -Sieltä siis vaan ennakkoon katsomaan ja kommentoimaan -mikäli ei jaksa odottaa että olen saanut blogattua ne tänne.

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.

Mitäs kivaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Laskekaa koirat irti. Unettomuudesta kärsivä Alan on varma, että ongelma on hänen korviensa välissä, joten hän suuntaa psykiatrin vastaanotolle. Käynti vakuuttaa Alanin siitä, että kaikki on jälleen kerran Charlien syytä. Amerikkalainen komediasarja. 
...
Kivalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs hauskaa niissä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

Maitojahdista uusiin mahdollisuuksiin. Homer etsii epätoivoisesti maitoa muksuilleen. Yllättäen maitomatka poikii hänelle uuden työtilaisuuden. Maggie on liian riippuvainen äidistään ja niinpä Marge osallistuu Internetissä mainostettuun lasten itsenäistymisohjelmaan. Vierailevana tähtenä tässä jaksossa Matt Dillon. Amerikkalainen piirrossarja. 
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Ja mitäs illan CSI:ssä. -Mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?

Maailmanloppu. Opiskelija löytyy kuolleena läheltä Catherinen tyttären koulua. Catherine alkaa tutkia tapausta ja törmää rasismiin ja Ruandan kansanmurhaan. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi. 
...
Jännältä kuulostaapi :)... -Boksia innolla odotellen.

Joulukalenterin 15. luukku avattu

Joulukalenterin 15. luukku avattu