keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Nyt on PAkKO (:p... :D) "valittaa" :/... :'(... :p... :D!


Tai eipä khyllä edes sitäkään, niin "valittaa", ihan vaa kysyä että tarkotuksellako sä (Hulk) noi tummennukset, tai "tummennukset" (:p... :D) pistät otsikoihin :x, vai...?

Tummennukset, tai "tummennukset" (:p... :D) otsikossa -kuva!


Vai................................(:p... :D)?

Tiskit seissy jo neljättä viikkoa :x...:o... *puke*...

Joo. Ehkä pitäis ruveta tiskaamaan. Kämppiksen kanssa ku ei molemmat tahdota vain oma-aloitteisesti siihen ryhtyä. Mutta nyt sille kasalle on kyllä tehtävä jotain. -Haisee jo kuin likaviemäri :x...:o *puke*... -Kämppis on jossain poissa nyt, joten kait se on sitten minun uhrauduttava. -Onneksi on kunnon kumihanskat. Minähän en moiseen 4 viikkoa seisseeseen kasaan paljain käsin koske. -Pistin huomisen South Parkin lataamaan AllSP:hen, jotta sitten tiskauksen jälkeen voisin sittenkin katsoa sen tänään.

AllSP:ssä tuli taas katseltua


Jeps. -Katselin taas AllSP sivuilla muutaman jakson South Parkin telkussa esittämättömiä jaksoja 10 -ja 11 tutotantokausilta. -Kyllä oli hauskoja jaksoja. -Olisin katsonut huomisen jakson 9 kaudelta, mutta piru pahanen latasi niin saakutin pitkään, etten jaksanut odotella latausta loppuun. -Ehkä joku päivä vois jaksaa odottaa, niin näkis senki jakson.

Keskiviikon typy(t)

Onpas juonittelevan näköisiä nuo typyt tuossa. Mitäköhän niillä on mielessään? -No eiku Bloggeriin selvittämään.
No nehän kuiskailee keskenään katsoen minua istumassa tuolla jossain kuvan ulkopuolella, että "annetaanpas tolle komealle karjulle tuolla oikein elämänsä blow jobit". -Ja senhän ne kans sitten teki. -Voin vieläkin tuntea huulensa pehmeän kosketuksen *köhissäni* :p...:D.

(Top Gear)


"Kausi" 9, jakso 6/6: Tavallisesta autosta limusiiniksi. Juontajat tuunaavat tavallisista autoista limusiineja. BBC:n tuottama brittiläinen autosarja, jossa esitellään moottorialan uutuuksia sekä testataan niitä.
...
Vika jaksoko tänään? -No bu-huu -enpä ole muutenkaan seurannut, joten...

Few days to THE END of..., joop[b]s[/b]....

No joops. Enää muutama päivä (to. pe. -ja la.), niin toi työharjoittelu on ohi. -Voin sanoa töille "The End" =). -Olenkin jo aivan kyllästynyt, kun joka päivä sitä samaa pa5kaa joutuu puurtamaan. Tulee ihan Dejá Vú fiilis, kun jok'ikinen päivä on ihan samanlainen. -Mutta onneksi kohta on ohi -finito.

(Heroes)

Kausi 1, jakso 7/23: Ei mitään salattavaa. Niki herää ja menee paniikkiin huomatessaan Micah'n kadonneen. Clairella on selittämistä, kun Zachin kuvaama kotivideo Clairen tempuista joutuu pikkuveli Lylen käsiin. Rajun työpäivän jälkeen Matt kuulee sekä hyviä että huonoja uutisia. Amerikkalainen draamasarja joukosta erilaisia ihmisiä, joita yhdistää erikoinen asia: he huomaavat yllättäen omaavansa yliluonnollisia kykyjä.
...

Kyllä nyt on väliin jätettävä tuttuakin tutummasta syystä: -aikasen herätyksen takia (04:30). -Onnerksi huomenna on kuitenkin jo torstai ja..., -no, erillinen blogaus.