torstai 29. joulukuuta 2022

Päivän jälkiruoka (+makeet kuvat)

Jahas, uusi kone on heti taas käytössä 😎 Tottakai, eihän sen nyt pidä antaa pölyyntyä 😇 Tämä on sama jälkkäri, kun pari päivää sitten... Itseasiassa voisi sanoa täysin sama, koska samoista aineksista tän tein... Nyt on vaan eri kone käytössä, jonka tosiaan eilen hankin 😊

Siinäpä se sekottaa ainekset sekaisin, että ne voi mun mahassa mennä sekaisin 😂 Ihan kätevä laite, khyl mä tykkään 😍


Enkä ole edes taikinoita vielä tehnyt tällä, sitten vasta se ilo irtoaa - kun ei tarvitse kun katsoa, että tää tekee temppunsa n.10min! :) Hullukaan jaksa vaivata taikinaa niin kauaa, hyvä että edes paria minuuttia olen jaksanut. Mutta ihan hyvää on tullut, paitsi ehkä vähän sitkeää... =/ Innolla odotan, mimmoista taikinaa tällä saa aikaan =)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinähän se kaatuu - niin juoma, josta ei tosiaan sen enempää 😩😓😋😁 Ruokana toimii jauhelihapizza 😋 En ole montaa kertaa tota ottanut, kerran pari... On toi ihan kivaa vaihtelua, ettei aina ota niitä samoja. Berlusconi on khyllä mun lemppari 😍😍 Mutta vaihtelun vuoksi tosiaan tämmöistä vähän yksinkertaista 😊 (aika köyhä maku tosiaan...)! 😖😓


Ei kait sitten muuta, varsin maittava ateria =) Ja se näkyy hinnassakin, toihan näyttää (varsinkin tossa sottakuvassa) ihan saarioisten jauhelihapizzalta =X =/ :'( :P :D Mutta maussa on iso ero; kun ja päivä - välillä kannattaa sijoittaa :saint:

Ruoka ostosten esittely

Siinähän ne lepää, ei kait muuta...


...kun kohti seuraavaa blogausta, jossa selviää mikä pizza on kyseessä!? :P Juomahan näkyy jo, mutta siitä ei sen enempää :) =/ :'( :P :D

Päivän toinen leffa + makee kuva

Jatketaan Steven Seagalin elokuvien katselua elokuvalla - General Commander..., mutta mikäs tekee tästä makeen kuvan...? No alakulmassa oikealla pilkottava Arnold Schwarzenegger tietenkin. Kotelon sisäkannessa on kuva muiden toimintasankarien elokuvista ja Final Mission (Attrition) elokuvan levyn alla on kuva Iso-Arskan Raw Deal elokuvasta. Tähän ei voi muuta sanoa kuin ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!!

57 elokuvaa käyty tänä vuonna


 Onneksi merkkaan kaikki käymäni leffat Instagramiin - sain sieltä laskettua että olen käynyt katsomassa peräti 57 elokuvaa tämän vuoden aikana leffateattereissa😎. Se on kyllä aika huikea lukema🤯. Sitten tietysti Jurassic World: Dominion 10 kertaa ja Top Gun: Maverick 2 kertaa eli leffateatterikäyntejä piisaa. Tämä vuosi on ollut hyvä sekä leffavuotena että blogivuotena. Ensi vuonna paremmaksi 🤩.

Extra jälkiruoka + juoma

Metro matkalle tuli otettua kahvikaakaot Rautatientorin R-kioskilta. Siinä juuri kaadan Singapore kahvit kaakaon sekaan. 

Päivän jälkiruoka

Perus Suffeli Puffi ja Pätkis bites pussit tuli taas ostettua. Miksikä esittelen taas samat karkit...?
No koska nyt tuli otettua tollaset kaatokuvat kun kaadan suklaat pussista tollaseen irtokarkkirasiaan. Suffeli Puffista sain otettua tollasen tyylikkään kuvan missä näkyy tippuminen.
Pätkis pussista en onnistunut saamaan yhtä hienoa kuvaa..., mutta en nyt jaksanut ottaa miljoonaa otosta julkisella paikalla joten on nyt tyydyttävä tollaaeen kuvaan.
 

Päivän leffa ja vuoden viimeinen sellainen teattereissa

Erään kaverin kanssa menossa katsomaan Bones and All nimistä leffaa teattereihin minkä voisikin samalla jättää vuoden viimeiseksi leffaksi teattereissa nähtynä. Mieluummin tämä kuin se tuhannenpaska Napapiirin sankarit 4

Vähän reilumpi tippi

Jätinpä sitten hieman reilumman tipin sinne Bites Burgeriin😇...🤗...😎... 10€ 😵...😵‍💫..., mutta väliäkös tuolla kun on tililläkin ihan kiitettävästi enkä kyllä tykkää kannella käteistä muutenkaan lompakossani. Ja tarjoilijaneiti oli ainakin mielissään.

Päivän ruoka

Kaverin kaa menossa leffaan tänään..., mutta sitä ennen tuli poikettua Bites Burger ravintolassa missä otin tollasen Garlic Smash burgerin ja oli kyllä herkullinen. Nyt otin pelkän burgerin enkä ateriaa - siksi ei ranskiksia ympärillä jos jotain ihmetyttää... - miksi ihmetyttäisi..., mutta hjoops. Ruokajuomiksi otin siiderin jonka esittelen omassa Hulkin blogissani.

Happy Birthday following actors and one director

No huh-huh😵...😵‍💫... onpa taas pitkä liuta onniteltavia. Mutta ei muuta kuin esittelemään. Siinä meillä ekana on Matrix elokuvien ohjaaja Lilly Wachowski joka täyttää tänään 55-vuotta. Sitten on mm. Anaconda ja Enemy of the State elokuvista tuttu Jon Voight joka täyttää tänään 84-vuotta. Seuraavaksi on The Road to Perdition ja Fantastic Beast's and Where to Find Them elokuvista tuttu Jude Law joka täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Sitten on 8 Mile ja Tiedän yhä mitä teit viime kesänä elokuvista tuttu Mekhi Phifer joka täyttää tänään 48-vuotta. Lost sarjasta ja Batman Begins elokuvassa nähty Patrick Fishler täyttää tänään 53-vuotta.  Sitten on elokuvista The Faculty ja Alpha Dog tuttu Shawn Hatosy joka täyttää tänään 47-vuotta. Pineapple Express ja Your Highness elokuvista tuttu Danny McBride täyttää tänää 46-vuotta. Sitten Green Mile ja Shutter Island elokuvissa nähty Patricia Clarkson täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvasta Three Men and a Baby ja Las Vegas CSI sarjasta tuttu Ted Danson täyttää tänään 75-vuotta. Sitten on Don't Breathe ja Scream elokuvissa nähty Dylan Minnette joka täyttää tänään 26-vuotta. Elokuvissa Fifty Shades of Grey ja Saint Maud nähty Jennifer Ehle täyttää tänään 53-vuotta. Sitten on elokuvista Promising Young Woman ja The Post tuttu Alison Brie joka täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Ja viimeisenä vielä Rogue One ja Star Wars: Andor sarjasta tuttu Diego Luna täyttää tänään 43-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳  ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.