perjantai 29. elokuuta 2008

Päivän kuva (+ video!)

Tommoseen pitsa-automaattiin törmäsin tänään Isossa-Omenassa, joten olihan se TOD kuvattava B)! Siis PITSA-AUTOMAATTI :o... TOD *REPS* :D!!!!!

Youtubesta löytyi video pitsan ostamisesta juuri samanlaisesta automaatista:



Toihan näyttää ihan hyvältä ja kohtuu isolta, joten voishan tota joskus huvikseen kokeillakin :P. 5€ on tosin hinta ja makuvaihtoehtoja näytti olevan vaan kolme :/. Toi laite on muuten sen verran iso, että onkohan siellä sisällä pieni italialaiskokki, joka väsää pitsan 90 sekunnissa :x....? EHEHEHEHEEE :D!

Vileksille ääni minulta (Hulk) :saint:...:p...:D..

Joops. Meitsin ääni menee tosiaan Vileksille. -Kävinkin jo pistämässä ääneni ketjuun. JumaV|TTUlauta nyt niitä ääniä myös MatoApinalle.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Käsky

No minulle kulkeutuu aivoihini ainakin heti sellainen käsky että "älä mene katsomaan tätä elokuvaa" ja taidan noudattaa sitä käskyä. -Eli tämäkin kuuluu niihin "ei kiitos"-leffoihin. -Vaikka tosin onkin sotaleffa, mutta kotimainen niin se on kyllä kiitos ei.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Happy -Go-Lucky

Niin selvä "ei kiitos"-leffa kun jopa google hakuunki menin kirjoittamaan väärin sanan "happy" yhdellä peellä vahingossa -"hapy". -Siitä hyvästä TOD ei kiitos. Ja nyt muutenkaan.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Get Smart

Tämän TOD haluan nähdä, mutta huomenna MatoApinan tiimin kaa taitaa jäädä väliin sillä illalla on muuta menoa enkä halua mennä sinne myöhässä niin kuin leffan jälkeen joutuisin menemään. Yksin sitten -ellen sit saa muuta seuraa.

Kuvakisan kakkos kierroksen äänestys alkoi =)...


Joo eli :p, äänestelemään vaan siitä :)! Kai sillä tutulla tavalla taas eli toinen/nopeampi äänestää ensiks tänne ja sit se toinen vie molemmat äänet ketjuun :rolleyes:, jepS! Joo ja tässähän on se meidän toinen kuva =)...


Kuvakisan äänestys on alkanut =)... :p... :D -kuva!

Hulk & Heath :saint:... :p... :D -kuva!

PS. Tossahan ois Hulkille uus Irc kuva ainesta *SYDÄN*, kuten niistä parista muusta kuvasta jotka lähetän =) (joitten lähettämisessä khyllä vielä kestää vähän aikaa kun tässä tuli yks tekeminen eteen :/...)!


...mutta nollalla äänillä on molemmat kuvat :(, niin vielä :rolleyes:... :/... :'(, kattoo p...

Päivän video <3... :p... :D!


Joo pitkästä aikaa tulee taas omatekoista videota B), ohjelma (Frendit *SYDÄN*... :p... :D) ja musavideo (David Bowie *SYDÄN*... :p... :D) yhdistelmä sellaista :rolleyes:! Joo eipä tässä kait sitten muuta :)... :/... :'(, menkää siitä...

Chandler (Friends) and David Bowie - Space Oddity video *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -linkki!



Chandler Bowie Space :saint:... :p... :D -kuva!


...musaohjelma videota kattomaan ;)... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!