perjantai 7. syyskuuta 2007

Minä lähteä suihku


En saata ehtiä muokata Tontsan kaunarihahmoa, sillä menen juuri heti tämän blogauksen jälkeen suihkuun ja sitten lähden kaupunkiin vastaan erästä kaveriani <3 ;)...:whistle:...:p...:D ja sitten menen kämpilleni. Eli tämä sit jää viimeisekseni tältä päivältä. Huomenna olis taas typyvuoroni, kattoo sit milloin pääsen "panemaan" (:p...:D) sitä -eli milloin jaksan tulla vanhaan kotiin sieltä.

Olen siis Ami tänään (:p...:D)

Ööh. -Mitäs tuosta kommentoimaan? -Erillistä blogausta, mistä toi on muokattu ei tartte pistää, ku toihan on nyt ihan selvä, että se on otettu siitä Lintsikuvasta. -Joops. Eipä sit muuta.

Muuttohommat sujuikin nopeasti

Muuttohommissa ei mennytkään sen pitempää, joten pääsen sittenkin olemaan Salkkarien Ami. -Kuva onkin valmiiksi muokattuna -ei muuta kuin blogaamaan seuraavaksi.
...

Mikäs Kaunarihahmo Tontsa on tänään =).

Perjantain typy!

Photo Sharing and File Hosting at Badongo.com
No onpas täälläkin pieni ja suttunen kuva :x, mutta mitä väliä kun se liikkuu :)... Ja millä tavalla se liikkuu =)... :P! *Nekru aksentilla (:D)* Damn, girl! You sure can bust a move! I'd love to tap that shakin' piece of ass =)! What am I talking about :x? That's what I am gonna do B)... right here, righ now B)... :D!

P.S. Tontsalla luki eilisessä taas "Keskiviikon typy" |O... :P.

Tänään olisin Salkkarien Ami, mutta...

Joo. Tänään sit olisin Salkkarien Ami, mutta tänäänhän menen kämpilleni ja kattoo ehdinko kommentoida tänään Amina mitään. Olis taas raahattavaa. Vanhemmat kävi ostamassa mulle muutaman hyllyn sinne, ja sitten TV:n ajattelin viedä ja loput DVD leffat. Ja tietysti digiboxin ja DVD soittimen. Kauheen myöhäseks en nimittäin haluis lykätä raahaamisia, joten nyt olis kiva kohta lähteä, ja sitten on tapaaminen erään kaverin <3 kanssa, joka tulee yökylään. -Eli saa nähdä kerkiänkö kommentoida yhtään.

(Hell's Kitchen)

Ruokaa rakennustyöläisille. Gordonin mielestä kaikki neljä jäljellä olevaa kilpailijaa ovat todella vahvoja tyyppejä, koska ovat jo kestäneet niin monet grillaukset. Aamupäivän tehtävänä on pyörittää lounasravintolaa rakennustyöläisille. Kuka pystyy tyydyttämään sudennälkäisten, lahjomattomien miesten maun? Voittaja pääsee tuhannen dollarin ostoksille kokkitavarakauppaan, häviäjät jäävät keittämään piikkisiä rapuja. Lisäksi voittajan paikka finaalikolmikossa on varma, mutta tarkoittaako se myös turvaa illan ravintolatehtävän f-kohtauksilta? Kisasta lähtemään joutuva kilpailija jättää kaikkien yllätykseksi Chef Ramsaylle ns. erilaiset jäähyväiset. Realitysarjan brittikokki Gordon Ramsay koulii Hell's Kitchen -ravintolassa Hollywoodissa keittiömestariksi pyrkivistä kilpailijoista voittajaksi sen kaikkein kyvykkäimmän.
...

Sit jos/kun meitsi valmistuu joskus leipurikondiittoriksi, voisin tehdä vastaavanlaisen -"Kauhuleipomo" nimisen sarjan.

Perjantain ensi-illat


Nyt tuli hyvät leffat ensi-iltaan. Jo aikaisemmin mainostamani kiinalainen taisteluleffa -Man cheng jin dai huang jin jia -Curse of the Golden Flower ja zombieleffa 28 Days later... -28 päivää myöhemmin... jatko-osa 28 Weeks later... -28 viikkoa myöhemmin.... -MatoApinan tiimin kanssa olis kiva mennä toi Curse of the Golden Flower ja sit yhen kaverin kaa, jonka kaa on pitkään pitäny mennä kattoon joku kauhuleffa, niin toi 28 viikkoa myöhemmin olis hyvä.

-Perjantain muut ensi-illat, joita en jaksa nyt linkittää -ovat kotimainen Colorado Avenue -joo, ei kiinnosta -ja joku -Talvinen matka niminen raina. -Joo. Väliin molemmat.