lauantai 5. toukokuuta 2012

Päivän puujalka

Päivän puujalkaa taas pitkästä aikaan ja nyt poimin tän Facebookista -löyty tällänen hauska. -Menee näin...
...
Boy: -"You know the difference between a boy and a girl?"
Girls: -"No" _ "No"
Boy: -"They have allways the same dick between his legs"

*Badum tss*

Aika paha -aika paha :D...

Kuin kaksi marjaa

Amerikkalainen TV-tähti Dr. Phil ja Salkkartien Seppo Taalesmaahan ovat ihan kuin kaksi marjaa. -Päätinkin leikkiä vähän photoshopilla -ja siinä on tulos.

Ankan koipipala-ateria

 Jepulis jei. -Tuossa ennen vappua tuli vetäistyä helttaan Hulluilta Päiviltä ostamani ankan koipipalat. -Purkin sisältö näyttää tolta. -Koivet haudattuna voimaisen kiinteään ankan paistinrasvaan mistä ne piti onkia esiin. -Lopun rasvan otin talteen säilömällä sen vanhaan majoneesipurkkiin -missä se kyllä epäilyttävästi näyttää majoneesilta. -Sitten vain rasvaa pannuun ja paistoon -ja lopputulos näyttää...
...-tältä. -Oli kyllä aivan mielettömän herkullinen ateria. -Mutta myös aivan mielettömän kallis -jotain yli 20 euroa -joten mikskään vakioruoaksi en ole tuota ottamassa. -Mutta suosittelen kerran elämässä kokeiltavaksi -ehdottomasti.

Se blogaus -as promised

Kuten vappu makeessa kuvassa lupailin -oli tulossa erillinen blogaus tosta keskellä näkyvästä tuotteesta -joten pidän lupaukseni ja seuraavaksi tosiaan tulossa blogaus tästä kyseisestä ostoksesta.

Päivän makee(t) kuva(t) + video

 Vihdoin ja viimein se on täällä -Ou FUCKING h3ll YEAH 8)...=)...:saint:....:)...!!!!1111 -The Expendables 2 virallinen traileri. -Traileri tosin ilmestyi jo muutama päivä sitten..., mutta nyt vasta oli saatavilla YouTubesta upotettavaksi. -Ai että tää on tullu raiskattua -lähes yhtä moneen kertaan kuin ykkösen traileri silloin ilmestyttyään. -Traileri toimii päivän videona -ja päivän makeiksi kuviksi poimin tollaset über makeet kuvat Arskasta -toisessa repimässä smart-auton oven irti...
...-ja toisessa tulittamassa autoshotgunilla sen kyydistä. -Välissä on kohtaus missä Arska astuu sisään autoon ja heittää uuden lentävän lauseen: -"My shoe is bigger than this car". -Tämän -ja monta muuta hauskaa heittoa + helvetin upeaa mäiskettä kuulette/-näette alla esitettävästä trailerista. -Tässä video -olkaa hyvät. -Näyttää aivan TOD LOiSTavan -emäs fantastiselta.
...