sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Joo-o. -Se on taas hyvää yötä ja MO!


No niinpä niin. Taas se viikonloppu hujahti hurjaa vauhtia ja huomenna palataan taas arjen askareihin. -Aika äkkiähän se viikkokin kuitenki vierähtää, eli ei mitään uikuttamista. -Joo-o. -Se on taas hyvää yötä ja MO!

I'm home


Kotona jälleen. -Käytiin sukuloimassa isovanhemmilla -katottiin proidin matkakuvia Papuan Uudesta Guineasta. Oli khyl hienoja kuvia. Siisteis paikoissa proidi khyl seikkaillu. -No, huomenna on taas aikainen herätys, joten..., no, eiköhän keretä vielä pistämään erillinen blogaus sillekin.

Sunnuntain typy

Tiltissä vaadin tarkempaa infoa tosta Lohmann typystä ja kiitos bloggerin sitä kaivattua infoa tulikin. -TOD paremmalta näyttää.

Everybody hates Chris -tänään


Kaikki vihaavat kiitospäivää. Chrisin setä on tulossa kiitospäiväaterialle. Julius tahtoo tehdä veljeensä vaikutuksen, ja siksi kaikki joutuvat osallistumaan täydellisen aterian valmistukseen.
...

Kuulostaapa hauskalta =)...:).

Action Man VHS-leffa meni kaupan

Yksikään Arska VHS-leffa ei mennyt kaupan, mutta se joskus viime vuonna Makuunista ilmaiseksi ottama Action Man leffa meni kaupan. Jotkut innokkaat pikkupojat kuulemma kävi sen ostamassa. Vieressä on Arskan parhaimmat ja pojille kelpaa joku Action Man pa5ka :|...:/...:x...:o <---(niinku WTF??). -No hyvä vaan, että siitä sentään päästiin eroon.

Uusi kämppä nyt sitten saatii kaverin kaa


Kaveri on jo asettunut talokisi, mulla on vasta sänky vietynä, jossa nukuin viime yön. Tosi viihtyisä kämppä. Meitsillä on tosi tilava huone, josta pääsee parvekkeelle josta näköalat merelle B). -Laajasalossa päin on siis asunto, mutta tarkempaa osoitetta en tässä mene paljastelemaan. Tekstarina sit vasta MatoApina tiimille, kun tuparit on ajankohtaisempi asia. -Nyt on muuttoasiat vielä pahasti vaiheessa, etten sit osaa sanoa tarkkaaa ajankohtaa, mutta tekstaria sit tosiaan tulee ku tiedän.

Tänäänkin tosiaan Sally <3... B)... :p... :D!


Joo vois tosiaan olla pari päivää olla aina yksi hahmo niin ei tartte joka päivä piirrellä noita :), ellet nyt välttämättä halua :'(, tuskin :saint:, joopS :p... :D! Joo eli tänäänkin ollaan sitten...

Sally edelleen -kuva!


...kaikkien rakastama Sally Spectra =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEHEEEeeee :D

The GODDAMN error just keeps on going


Juu. Vieläkään ei omalla koneella pääse nettiin -täältä siskon koneelta raportoin. -Pitää nyt sit olla varovainen ku pistää päivän typyä. -Mikä ihme on, ku nyt ainoastaan mun koneelta ei pääse nettiin. En ole kuitenkaan tehnyt mielestäni mitään, mikä olisi saattanut aiheuttaa kusahduksen. -En ainakaan tietoisesti.

Arska VHS-leffat myyntiin


Tänään on taas joka vuotuiset katukirppikset ja päätin sit pistää koko Arska VHS kokoelmani myyntiin. -Tai komediat on vielä pistämättä, mutta "tiskille" mahtui juuri ja juuri kaikki Arskan toimintaleffat. Lisäksi myyntiin meni Hesburgerin CSI DVD noloudet ja Alien -Ylösnousemus VHS, sekä joskus viime vuonna Makuunista ilmaiseksi ottamani Action Man elokuva. -Mutta nyt Arska VHS-leffoista pääosin eroon, niin sit voi ne puuttuvat hankkia DVD:nä. -Ja nehän ovat...
...

-True Lies
-End of Days
-Eraser
-Collateral Damage
-Last Action Hero
-Commando
-6. Päivä
-Total Recall


Eli aika liuta leffoja pitää DVD:lle hankkia.

Ai mitä kuvaa käytän? -Joo...


Meitti on käyttäny jokaisessa niissä Kaunarimuokkauskuvissa tota yhtä sun IRC-galleria kuvaa, missä oot "sateensuojan" alla. Se jotenki sopi niihin niin hyvin -tuli just hauskan näköisiä, varsinki se Stephanie sillä naamalla -repeilin ku kattelin.