perjantai 10. elokuuta 2007

No se on moro, tai lyhyemmin MO!

Kuvan tervehdysvalikosta on juuri sopivasti valittuna "moro" kuten minäkin aijon nytten sanoa paitsi tietenkin siihen perinteiseen tyyliini, eli se on hyvää yötä ja MO!
...

Ei kuulosta edes hyvältä -"hyvää yötä ja moro". -"Hyvää yötä ja MO" siinä on sentään parempi sointu. -Joop.

Naapurissa bileet


Voisi tästä vielä käydä piipahtamassa. Itseasiassa kävinkin jo, mutta tulin kotiin kirjoittamaan leffa-arvostelut. Blogaan vielä hyvänyönblogauksen ja sitten palailen naapurille. Vanhemmat istuskelee siel vielä nimittäin, niin se on merkki ettei partyt ole vielä ohi, kun eivät ole vielä tulleet kotiin. -Joop.

Siis TOD LOiSTavaa B), kai nyt kummallakin menee nauhurit päälle =)...? No eiköhän Matskulla ainakin mene :), Hulkilla nyt tuskin menee ku kuva on vähän huono ja videolta kun se jo löytyy ilman mainoksia :), mutta kuva vähän khyllä heilu siinä :/... No mutta pääasia että toi tulee =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Top Secret by Tontsa84 -kuva!


Yhtiä maailman parhaita komedioita B), ellei se paras =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Perjantain typy!


Aika kuolleelta khyllä näyttää :x, mutta ei sentään :'( (hikipisara :D), mutta melkein koska tossa se vaan joutuu makaamaan kenenkään tekemättä mitään :x, TSII-SUS mitä porukkaa :|, huoh |O, joopS :p, EHEHEHHEeeee :D! No täältä suunnalta tulee onneksi kohta monta "muna lastillista tavaraa (:D)" liukuhihnaa pitkin =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeee :D!

PS.Tiedoston nimi: "Nahka faggot" :saint:, EHEHHEEEEeeeeee :D!


Nahka faggot saa kohta täysiä "muna" lastillisia suuntaansa liukuhihnaa pitkin kovalla vauhdilla =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeeeee :D!

Kauhukeittiössä tänään :), TAAS mun blogaamana :|?!?!?


Joo hyvä on Hulkin siellä valittaa että me ei blogattu eilen muistutuksia kun ite ei ole tätä Hell's Kitcheniä muistanut lähes, siis KOSKAAN :|?!?!? No mutta, tässä on seloste :), taas mun hoitamana :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!

Gordon "crazy" Ramsey -kuva!

Chef Ramsay - kasvattaja vai tyranni?. Kilpailijat joutuvat valmistamaan lounaan, jonka on tarkoitus saada salillinen villejä lapsia tyytyväiseksi. Voittajajoukkue pääsee huvipuistoon, häviäjät jäävät siivoamaan pikku ahmattien jälkiä. Illemmalla molemmat joukkueet valmistavat päivällisruokaa aikuisille asiakkaille. Kenen kokinhousut valuvat niin että takavako näkyy? Kuka juoksee ostamaan jääpaloja ja unohtaa maksuvälineen? Kuka on hosuessaan vähällä polttaa koko opetuskeittiön? Gordonista paljastuu piirteitä, jotka panevat miettimään, onko hän tyranni vai sittenkin loistava pedagogi.


Hemmetin hyvältä kuulostaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Ens kerralla khyllä jää khyllä Ramseyt pois jos mun pitää taas blogata :|... :ashamed:.... :'(, perjantait kun on vähän kiireisiä kun ostoksilla käy ja leffaa "pitäis" alkaa kattoo ajoissa =), joopS :p... :D!